ورود

View Full Version : سوال: اجرای ساب دامین بر روی دامین

nadiagmail
یک شنبه 22 آبان 1390, 11:31 صبح
سلام به همه دوستان عزیز
دو تا سوال داشتم، اما متاسفانه با جستجو تو وب و انجمن ها به جواب دست پیدا نکردم، ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

به فرض مثال ما سایتی داریم به دامین: domain.com بر روی این دامین یک ساب دامین ای داریم به صورت: cms.domain.com که بر روی این ساب دامین یک سیستم مدیریت محتوا نصب شده است، حالا چطور میشه تمام صفحات و داده هایی که بر روی این سای دامین قرار داره روی دامین اصلی اجرا بشه اون هم بدون انتقال فایل ها به روت، منظورم اینه که مثلا آدرس زیر:
cms.domain.com/content/newdoc.html
در مرورگر کاربر به آدرس زیر نمایش داده بشه اما از ساب دامین خوانده بشه:
domain.com/content/newdoc.html

یعنی دیگه ساب دامین cms در url به کاربر نشون داده نشه و سایت روی دامین اصلی کار کنه

امیدوارم منظورم رو روشن بیان کرده باشم

یک سوال دیگه هم داشتم، اونم اینه که چطور میشه سایت رو روی دو تا vps بالا آورد، که با آپدیت یکی اون یکی هم آپدیت شود، مثلا یک vps خراج از ایران و یک vps ایران، به طوری که کاربرای ایران از vps داخل ایران سرویس بگیرن و کاربرای خارج از ایران از vps خارجی، و همچنین در صورت دان شده هر کدوم از سرورهای این vps ها ترافیک به اون یکی vps منتقل بشه تا سایت داون نشه

Arthas1990
دوشنبه 23 آبان 1390, 18:55 عصر
سلام دوسته گلم
جوابه سواله اولت :
از فابلهای htaccess وا3 آپاچی کمک بگیر . با این فایل به خواستت میرسی.

. اما در مورد سواله دومت :
خودم چندماههی هست تو فکرشم و دارم درموردش تحقیق میکنم به یه جاهاییی رسیدم اما هنوز نمیشه روش حساب کرد .

اگه سوالی درمورد HTACCESS بود آی دیمو پایین نوشتم . میتونی PM بدی
( PM بده چون کم میام برنامه نویس اگه هم بیام PHP نشینم)

امیدوارم کمکی کرده باشم

eyes_shut_number1
چهارشنبه 16 آذر 1390, 11:37 صبح
شما باید ابتدا هاست رو اختصاصی بگبری که به ای ای اس دست رسی داشته باشی
چون باید طوری تنظیم کنی که ساب دامین رو یه صورت کوئری استرنگ به صفحه ارجا ء بده
از این لینک کمک بگیر
http://asp.net.bigresource.com/URLRewriter-net-change-a-query-string-into-a-sub-domain-name--P6ga4ebjt.html
http://stackoverflow.com/questions/79764/wildcard-subdomains