ورود

View Full Version : وصل شدن به انواع پایگاه های داده

pernia
دوشنبه 23 آبان 1390, 12:35 عصر
سلام
من در حال انجام یک تحقیق به هدف محاسبه سرعت پایگاه های داده هستم
انواع پایگاه های داده ای که در اختیار دارم
Access,MySql,PostgreSql,Oracle,Sql Server
هستند
با استفاده از زبان برنامه نویسی VB6 به روش زیر قصد دارم تا یه محاسبه سرعت انجام بدم
مثلا یک میلین دفعه در یک حلقه ، کار
insert در پایگاه داده را انجام بدهم ما قبل از آن باید روش وصل شدن به همه پایگاه های دادهد را با VB6 بدانم
تا الان برای Access, SqlServer مشکل حل شده و روش وصل شدنشون را پیدا کردم ......
ظاهرا برای MySql هم یه درایور ODBC هست که این کار را می کنه از ادرس
http://download.softagency.net/mysql/Downloads/Connector-ODBC/5.1/mysql-connector-odbc-5.1.8-win32.msi
گرفتم
================
میشه راه وصل شدن به PostgreSql , Oracle را به من نشان بدهید؟

kitcat_m18
سه شنبه 24 آبان 1390, 01:17 صبح
اونا هم مثل mysql درايور دارن بايد نصب کني، اما در کل زياد زحمت نکش هر سخن جايي و هر نکته مکاني دارد.

هر کدوم از اين پايگاه هاي داده در جاي خودش قدرت خاصي داره. اما در کل Oracle به خاطر ساختار ديتا ديکشنري اي که داره قدرت بسيار بالايي رو تو کار با حجم بالاي اطلاعات داره.
SQL Server هم يه رقيب جدي براش محسوب ميشه (جرا؟) يادگيري اوراکل به مراتب سخت تر از SQL Server هست و ما انسان ها هم راحت طلب هستيم (سياست رقابتي ماکروسافت با اوراکل)

در ضمن پايگاههاي داده زيادي رو براي آزمايش جا انداختي براي نمونه اوريون

يه نکته ديگه هم يادم رفت بگم: براي محاسبه سرعت پايگاه داده روش کاملا نامناسبي رو انتخاب کردي،
قدرت پايگاه داده رو با نوشتن حلقه (به دليل درگير بودن منابع خارج از ديتابيس) امتخان نمي کنن. خود VB هم مقدار بسيار چشم گيري از سرعت پايگاه داده رو کاهش ميده، سخت افزار موجود و ويرايش پايگاه داده اي که بر روش نصب کردي هم بسيار مهمه (Standard, enterprise edition,...)، سيستم عامل سازگار با ديتابيس (براي مثال اوراکل و اوراکل لينوکس به همراه زبان برنامه نويسي جاوا چون هر سه متعلق به يک مجموعه هستند) و ... همگي در سرعت پايگاه داده موثر هستند.

خلاصه بگم تست پايگاه داده به اينصورت که شما پيش ميري نيست.

موفق باشي :چشمک:

pernia
سه شنبه 24 آبان 1390, 11:59 صبح
اونا هم مثل mysql درايور دارن بايد نصب کني، اما در کل زياد زحمت نکش هر سخن جايي و هر نکته مکاني دارد.

........

خلاصه بگم تست پايگاه داده به اينصورت که شما پيش ميري نيست.

موفق باشي :چشمک:

قربونت برم که زدی توی خال
والا خود من هم که MCDBA خوندم باهات موافقم
اما چه کنم که یه بچه فوق لیسانسه شده استاد و همچین تمرینی داده تا ما حل کنیم منم نزدم توی ذوقش
و گفتم چیزی نگم تا نمرم را بده و برم بیرون از این دانشگاه پر از استاد!!!!

kitcat_m18
سه شنبه 24 آبان 1390, 21:13 عصر
اما چه کنم که یه بچه فوق لیسانسه شده استاد و همچین تمرینی داده تا ما حل کنیم منم نزدم توی ذوقش
و گفتم چیزی نگم تا نمرم را بده و برم بیرون از این دانشگاه پر از استاد!!!!

:قهقهه: من واقعا چيزي براي گفتن ندارم. کارت درست بوده تو دانشگاه با استاد کل کل کني خودتو از زندگي انداختي:گیج: فقط اميدوارم موفق باشي :لبخندساده: