ورود

View Full Version : مبتدی: مشکل در نصب برنامه ساخته شده در کامپیوتر دیگر

مهدی فضلی
سه شنبه 24 آبان 1390, 00:02 صبح
سلام دوستان

من برنامم رو نوشتم از بانک Sql 2005 استفاده کردم

میخواستم ببینم چطور میتونم برنامم رو ببرم و جایی دیگه نصب کنم؟ هر کار میکنم بانکش Attach نمیشه
آیا مجبورم هر جا که میخوام نصبش کنم VB.NET رو نصب کنم و دوباره بانک رو Attach کنم؟

freehorn3000
سه شنبه 24 آبان 1390, 00:24 صبح
سلام
من هم با این مشکل روبرو شدم و این راه را پیدا کردم من خیلی تست کردم و جواب داده
شما باید بانک برنامه را همون جایی که برنامه نصب میشه بانک را هم همراهش قرار بدی و اگر می خواهی قبل از ساختن ستاپ برنامه را تست کنی
باید بانک را در مسیر پروژه خوتون در پوشه bin \debug جایی که فایل اگزه می شه کپی کنی و کانکشن به بانک را هم باید اینطوری تعریف کنی

string cs = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\bank.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"

موفق باشی

sadeghlinux
سه شنبه 24 آبان 1390, 19:45 عصر
سلام
من هم با این مشکل روبرو شدم و این راه را پیدا کردم من خیلی تست کردم و جواب داده
شما باید بانک برنامه را همون جایی که برنامه نصب میشه بانک را هم همراهش قرار بدی و اگر می خواهی قبل از ساختن ستاپ برنامه را تست کنی
باید بانک را در مسیر پروژه خوتون در پوشه bin \debug جایی که فایل اگزه می شه کپی کنی و کانکشن به بانک را هم باید اینطوری تعریف کنی

string cs = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\bank.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True"

موفق باشی

سلام دوست عزیز

آیا با این روش تو کامپیوتر مقصد دیگه نیاز نیست اس کیو ال نصب باشه؟ و با ساخت برنامه نصب همه چی حل میشه؟

من تست کردم خطا داد

میشه یه سمپل بذاری؟

یا بیشتر توضح بدی که ما هم انجامش بدیم؟

مهدی فضلی
چهارشنبه 25 آبان 1390, 00:00 صبح
سلام . مرسی از راهنماییت اما منم تست کردم باز مشکل داشت. ایشه یه مثال بزنی؟