ورود

View Full Version : سوال: نشان دادن همزمان 10 مسیج باکس

IMANAZADI
سه شنبه 24 آبان 1390, 09:33 صبح
با سلام
چطوری میشه در یک برنامه ساده WIN32 یک MESSAGE BOX را بطور مثال 10 بار نشون داد
یعنی منتظر کلیک کردن OK نشه و روی صفحه 10 بار MESSAGE BOX رو همزمان نشون داد

mehdi.mousavi
چهارشنبه 25 آبان 1390, 12:27 عصر
سلام.
MessageBox یک Modal Dialog هستش، به این معنا که تا وقتی پنجره مورد نظر بسته نشه، پنجره جدیدی رو نمیتونید روی اون باز کنید.
چیزی که شما دنبالش هستید، Modeless Dialog هستش که این مقاله (http://www.codeproject.com/KB/dialog/gettingmodeless.aspx)، نحوه ایجاد اونها رو به شما نشون میده.

موفق باشید.

IMANAZADI
دوشنبه 30 آبان 1390, 20:58 عصر
دوست عزیز ممنونم
ولی راهی هست که این کار رو کرد
چون اون که شما میگید خودت باید بک فرم بسازی و کلید ها و پیام ها رو تعریف کتی

mehdi.mousavi
دوشنبه 30 آبان 1390, 22:01 عصر
دوست عزیز ممنونم ولی راهی هست که این کار رو کرد چون اون که شما میگید خودت باید بک فرم بسازی و کلید ها و پیام ها رو تعریف کتی

سلام.
MessageBox یه Modal Dialog هستش. اگر شما Modeless Dialog می خواهید، بله، باید Dialog رو خودتون ایجاد کنید.

موفق باشید.

Hossenbor
چهارشنبه 09 آذر 1390, 09:16 صبح
عجب ویروس مهلکی دوسته عزیز تو قسمت HWND مقدار NULL رو قرار بدید من کردم پوستمو کند میخواستم بدونم خاصیت TEXTCHANGE یک ادیت چیه مسیج رو همینجوری تو کامند گذاشتم اخرم خاصیتشو پیدا نکردم

mehdi.mousavi
چهارشنبه 09 آذر 1390, 12:25 عصر
عجب ویروس مهلکی دوسته عزیز تو قسمت HWND مقدار NULL رو قرار بدید من کردم پوستمو کند میخواستم بدونم خاصیت TEXTCHANGE یک ادیت چیه مسیج رو همینجوری تو کامند گذاشتم اخرم خاصیتشو پیدا نکردم

سلام.
پارامتر اول MessageBox، در واقع Handle به Window ی Parent رو نشون میده. وقتی اونو NULL میذارید، در واقع دارید میگید که مایلید Desktop Window
Parent اون Message Box باشه... این مساله اون Dialog رو به یک Modeless Dialog تبدیل نمیکنه و اجرا در خط MessageBox متوقف خواهد شد،
اما میشه از این خاصیت بهمراه یک UI Thread دیگه استفاده کرده و به هدفی که ایشون دنبالش هستند نیز رسید... (اگر چه من هنوزم بر این باورم ساخت
یک Dialog منطقی تر هستش).

موفق باشید.