View Full Version : سوال: اشکال در نحوه آدرس دادن فونت بوسیله کد نویسی
multiman
سه شنبه 24 آبان 1390, 17:20 عصر
در برنامه یه فولدر به نام fonts دارم حالا می خوام بوسیله کد نویسی فونت مورد نظر ، در فولدر fonts را به تکست باکس اعمال کنم . میشه راهنمایی کنیم.
aghayex
چهارشنبه 25 آبان 1390, 08:50 صبح
FontFamily="/Modiriyat;component/Font/#B Davat"
نام برنامه مدیریت هست و پوشه ای که فونت ها در اون قرار دارند Font هست
اما یه پیشنهاد که همین پیشنهاد رو آقا مهدی به من هم کرده برو از بلند استفاده کن که مقدار کد نویسید خیلی پایین میاد .
به طور مثال در همین خصوص اگر شما فونت هات رو در برنامه فراخوانی کنی در خصوصیت فونت هر شی شما فونت ها تو می بینی و هر کدومشو بخواهی انتخاب می کنی بدون اینکه کد بنویسی
multiman
پنج شنبه 26 آبان 1390, 09:36 صبح
FontFamily="/Modiriyat;component/Font/#B Davat"
نام برنامه مدیریت هست و پوشه ای که فونت ها در اون قرار دارند Font هست
اما یه پیشنهاد که همین پیشنهاد رو آقا مهدی به من هم کرده برو از بلند استفاده کن که مقدار کد نویسید خیلی پایین میاد .
به طور مثال در همین خصوص اگر شما فونت هات رو در برنامه فراخوانی کنی در خصوصیت فونت هر شی شما فونت ها تو می بینی و هر کدومشو بخواهی انتخاب می کنی بدون اینکه کد بنویسی
من از خود بلند برای انتخاب فونت استفاده می کنم . ولی تو این مورد خاص می خواستم یه سری از فونت ها رو کاربر به دلخواه استفاده بکنه
من از این نوع آدرس دهی استفاده کردم ولی خطا میده
Uri uri = new Uri(@"pack://Constructinal_program;component/Fonts/#IranNastaliq");
font = new System.Windows.Media.FontFamily(uri, "#IranNastaliq");
TextBox1.FontFamily=font
این کدی هم که اضافه می کنم فونت تکست باکسم تغییر نمی کنه.
aghayex
پنج شنبه 26 آبان 1390, 17:37 عصر
TextBlock1.FontFamily = newFontFamily(newUri("pack://application:,,,/"), "./Font/#B Davat");
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.