View Full Version : تصویر دکستاپ
mr-adler
چهارشنبه 25 آبان 1390, 16:05 عصر
سلام این سوال خیلی وقته ذهنم رو به خودش مشغول کرده .
دیدید یه کلیدی هست روی کیبورد که به وسیله اون میتونیم از دکستاپ عکس بگیریم؟ حالا سوال من اینجاست که وقتی یه برنامه مثل مدیا پلیر خود ویندوز باز و در حال پخش مثلا یه فیلم باشه از فایلم مورد نظر عکس نمیگیره.البته میگیره ولی ذخیره نمیشه کرد. امتحان کنید
راهی هست بشه به وسیله این کلید از این موارد عکس گرفت؟؟؟
اگه کسی میدونه اطلاع رسانی کنه واقعا بهش نیاز دارم...:ناراحت:
:قلب:
JaguarXF
پنج شنبه 26 آبان 1390, 03:38 صبح
سلام این سوال خیلی وقته ذهنم رو به خودش مشغول کرده .
دیدید یه کلیدی هست روی کیبورد که به وسیله اون میتونیم از دکستاپ عکس بگیریم؟ حالا سوال من اینجاست که وقتی یه برنامه مثل مدیا پلیر خود ویندوز باز و در حال پخش مثلا یه فیلم باشه از فایلم مورد نظر عکس نمیگیره.البته میگیره ولی ذخیره نمیشه کرد. امتحان کنید
راهی هست بشه به وسیله این کلید از این موارد عکس گرفت؟؟؟
اگه کسی میدونه اطلاع رسانی کنه واقعا بهش نیاز دارم...:ناراحت:
:قلب:
یه سوالی هم خیلی وقته ذهن منو به خودش مشغول کرده اونهم اینه که چرا اکثر کسانی که اینجا سوال میپرسند یک هزارم درصد هم به ذهنشون نمیرسه که شاید کس دیگری هم در جهان همین سوال منو پرسیده باشه و جواب گرفته باشه و جوابش توی ده لینک اول سایتی به نام گوگل دات کام هم به رایگان موجود باشه و کل بازه طرح سوال و به جواب رسیدن منو به زیر پنجاه ثانیه کاهش بده!
http://www.lmgtfy.com/?q=how+to+capture+screenshots+from+media+player
Free simple way to capture Images from Windows Media Player
Open Window Media Player
Then go to Tools | Options
In Options, select the Performance Tab
Way below you click on the Advanced Button
Uncheck “Use Overlays’
Click Ok
And you are ready.
Now run your movie in any size or screen resolution. Use the standard ‘Print Screen Key’ Method (http://www.quickonlinetips.com/archives/2005/03/capture-desktop-images-screenshots-in-one-click/) as described and you have captured a snapshot from your favourite movie on windows media player without using any special multimedia software.
http://www.quickonlinetips.com/archives/2005/03/capture-images-from-windows-media-player/
(http://www.lmgtfy.com/?q=how+to+capture+screenshots+from+media+player)
mr-adler
جمعه 27 آبان 1390, 09:40 صبح
یه سوالی هم خیلی وقته ذهن منو به خودش مشغول کرده اونهم اینه که چرا اکثر کسانی که اینجا سوال میپرسند یک هزارم درصد هم به ذهنشون نمیرسه که شاید کس دیگری هم در جهان همین سوال منو پرسیده باشه و جواب گرفته باشه و جوابش توی ده لینک اول سایتی به نام گوگل دات کام هم به رایگان موجود باشه و کل بازه طرح سوال و به جواب رسیدن منو به زیر پنجاه ثانیه کاهش بده!
سرچ کرده بودم بسیار اما حقیقا نمیدونستم دقیقا چی باید بنویسم برای جستجو...
وقتی بنویسی عکس گرفتن خودتون میدونید که میره سراغ دوربین و ....:قهقهه: چی بنویسم؟:اشتباه:
به هر حال ممنونم از راهنماییتون
JaguarXF
شنبه 28 آبان 1390, 05:19 صبح
وقتی بنویسی عکس گرفتن خودتون میدونید که میره سراغ دوربین و ....:قهقهه: چی بنویسم؟:اشتباه:
به هر حال ممنونم از راهنماییتون
عزیزم حالت خوبه؟
جواب سوالت رو نمیبینی هم واست کپی پیست کردم . هم لینک منبعش رو گذاشته ام . هم لینکی که جواب سوال چی بنویسم ات رو توش داده ام . چون برات تایپش کرده ام کامل .
تو حتی روی لینکهای جواب که در واقع جواب سوالی بوده که مدتها دهنت رو مشغول کرده بوده رو زحمت نکشیدی کلیک کنی!
mr-adler
شنبه 28 آبان 1390, 17:29 عصر
عزیزم حالت خوبه؟
به مرحمت شما خوبه...
به هر حال ممنونم از راهنماییتوناگه با دقت مطالعه می کردید متوجه میشدید در پست سوم تاپیک علت پیدا نکردن جواب سوالم رو در گذشته(قبل از پرسیدن) گفته بودم.نه اینکه ....:متفکر:
جواب سوالت رو نمیبینی هم واست کپی پیست کردم . هم لینک منبعش رو گذاشته ام . هم لینکی که جواب سوال چی بنویسم ات رو توش داده ام . چون برات تایپش کرده ام کامل . مطالب نوشته شده رو خیلی وقته خوندم حتی باعث شد راه مربوط به یه پلیر دیگه رو هم یاد بگیرم...:متفکر:
تو حتی روی لینکهای جواب که در واقع جواب سوالی بوده که مدتها دهنت رو مشغول کرده بوده رو زحمت نکشیدی کلیک کنی! هر جور راحتی فکر کن:چشمک:
به اعصابتون مسلط باشید.اینطور رفتار کردن زشته حتی اگه حق با شما باشه و از شما بعید بود...
به هر حال ممنونم.
موفق باشید.
JaguarXF
شنبه 28 آبان 1390, 19:51 عصر
اوکی ! توصیه های من به تو:
۱- یاد بگیر هر اسمایلی رو در کجا استفاده کنی .
۲ - کمی انگلیسی یاد بگیر اگر قرار است یک مهندس نرم افزار دیگر به ایران اضافه کنی.
۳- کمی هم روی گرامر جملات زبان مادری ات تسلط بیشتری داشته باش.
۴- مهارت خود در سرچ کردن در گوگل رو افزایش بده .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.