ورود

View Full Version : مقایسه دو عکس

akbarg64
پنج شنبه 26 آبان 1390, 19:46 عصر
سلام.خسته نباشید دوستان.یه سوال دارم اینکه توی ویبی 6 این امکان هست که مثلا یه عکس دخیره شده در دیتا بیس رو با یه عکس گرفته شده با دوربین رو مقایسه کنیم.ممنون میشم در این زمینه کمکم کنید

SlowCode
پنج شنبه 26 آبان 1390, 21:38 عصر
مطمئنا امکانش هست ولی این کار خیلی سختیه(البته بستگی به نوع مقایسه عکس هم داره)، و به الگوریتم های خاصی هم نیاز داره.

mr-adler
پنج شنبه 26 آبان 1390, 23:14 عصر
مطمئنا امکانش هست ولی این کار خیلی سختیه(البته بستگی به نوع مقایسه عکس هم داره)، و به الگوریتم های خاصی هم نیاز داره.
سلام
لطفا توضیح بدید چطور پیکسل هاشونو باهم مقایسه کنیم؟:لبخند:

setroyd
پنج شنبه 26 آبان 1390, 23:32 عصر
با خیلی تابع میشه اینکارو کرد از point وبی بگیر تا getpixel api و .........

mr-adler
پنج شنبه 26 آبان 1390, 23:46 عصر
با خیلی تابع میشه اینکارو کرد از point وبی بگیر تا getpixel api و .........
سلام
ممنون که پاسخ دادید .
فقط روش کلی رو بگید و بقیش رو بسپارید به ما...:لبخند:
روش کلی کار به چه صورت هست؟ باید تعداد پیکسل ها رو مقایسه کنه برای اندازه عکس و رنگشون رو جهت پیدا کردن تفاوت بین دو تصویر؟
این هم موضوع جالبه کارم که با باینری تموم شد این موضوع رو ادامه میدم:خجالت::لبخند:

akbarg64
جمعه 27 آبان 1390, 11:14 صبح
ممنون از کمکتون.میشه بیشتر توضیح بدین.اگه یه سمپل هم بزارین ممنون میشم

مصطفی ساتکی
جمعه 27 آبان 1390, 13:11 عصر
چرا عادت نکردید هر سوال رو در تالار مربوطه(هوش مصنوعی) بپرسید مسلماً جواب های بهتری هم دریافت می کنید.
در ضمن سوالتون رو خیلی کلی پرسیدید می تونستید نوع تصاویرتون رو هم ذکر کنید با مشخص کردن فیلد کاری هم میشه جواب های بهتری داد.
اما جواب این سوال : برای مقایسه 2 تصویر بایستی از هر 2 تصویر feature (خصوصیات)منحصر بفردی استخراج کرد و سپس با استفاده از روش های matching این feature رو مقایسه کرد.
مثلاٌ در تصاویر اثر انگشت این feature تحت عنوان minutia feature هستند که با روش های cross match مقایسه می شن
در تصاویر عنبیه این Feature ها زیر باندهای wavelet هستند که با روش همینگ مقایسه صورت می گیره
در تصاویر چهره خود اصل تصویر رو به روش های pca و Lda فشرده سازی می کنند و سپس بوسیله روش های جستجوی knn سرچشون می کنند
در ocr ها از تصاویر باینری حروف psline می گیرند و بعنوان feature استفاده می کنند و سپس با شبکه های عصبی یا svm اینfeature ها رو آموزش می دند و سپس با خود شبکه عصبی یا svm جواب رو بدست میارن(حالت تست)
و در تصویر طبیعی اگر بخایم جستجو انجام بدیم می تونیم از روش های feature extraction که نسبت به نویز هم مقاوم هستند استفاده کنیم مثل sift , surf
که این featureبه گونه ای هستند که در شرایط تبدیل affine و perspective بازهم object ها قابل جستجو می باشند روش های search هم معمولا knn و grid search استفاده میشه

setroyd
جمعه 27 آبان 1390, 14:22 عصر
هم با api نوشتم برات هم با خود vb6 در ابعاد بزرگ api سریعتر جواب میده .

setroyd
جمعه 27 آبان 1390, 14:24 عصر
ولی کلا هر دو روش درست نیست api های دیگه ای هستن که 100 برابر این کار رو سریعتر انجام میدن ولی اینو نوشتم که با روشش اشنا بشی .

SlowCode
دوشنبه 30 آبان 1390, 17:27 عصر
چرا عادت نکردید هر سوال رو در تالار مربوطه(هوش مصنوعی) بپرسید مسلماً جواب های بهتری هم دریافت می کنید.
در ضمن سوالتون رو خیلی کلی پرسیدید می تونستید نوع تصاویرتون رو هم ذکر کنید با مشخص کردن فیلد کاری هم میشه جواب های بهتری داد.
اما جواب این سوال : برای مقایسه 2 تصویر بایستی از هر 2 تصویر feature (خصوصیات)منحصر بفردی استخراج کرد و سپس با استفاده از روش های matching این feature رو مقایسه کرد.
مثلاٌ در تصاویر اثر انگشت این feature تحت عنوان minutia feature هستند که با روش های cross match مقایسه می شن
در تصاویر عنبیه این Feature ها زیر باندهای wavelet هستند که با روش همینگ مقایسه صورت می گیره
در تصاویر چهره خود اصل تصویر رو به روش های pca و Lda فشرده سازی می کنند و سپس بوسیله روش های جستجوی knn سرچشون می کنند
در ocr ها از تصاویر باینری حروف psline می گیرند و بعنوان feature استفاده می کنند و سپس با شبکه های عصبی یا svm اینfeature ها رو آموزش می دند و سپس با خود شبکه عصبی یا svm جواب رو بدست میارن(حالت تست)
و در تصویر طبیعی اگر بخایم جستجو انجام بدیم می تونیم از روش های feature extraction که نسبت به نویز هم مقاوم هستند استفاده کنیم مثل sift , surf
که این featureبه گونه ای هستند که در شرایط تبدیل affine و perspective بازهم object ها قابل جستجو می باشند روش های search هم معمولا knn و grid search استفاده میشه

ببخشید اینایی رو که گفتین بلدین؟ اگه بلدین یه مثال کوچولو از هر کدوم بذارین لطفا.
به نظرم سطحش باید خیلی بالا باشه!

مصطفی ساتکی
سه شنبه 01 آذر 1390, 20:15 عصر
ببخشید اینایی رو که گفتین بلدین؟ اگه بلدین یه مثال کوچولو از هر کدوم بذارین لطفا.
به نظرم سطحش باید خیلی بالا باشه!
منظور شما چیه . فیلد کاری بنده machine vision چطوره میشه که اینارو بلد نباشم.
شما پروژه تعریف کنید من براتون انجام میدم هر کدام از اون موارد بالا.
ای کاش قبل از اظهار نظر یک مقدار پست های من رو تو سایت دنبال می کردید
موفق باشید

SlowCode
یک شنبه 06 آذر 1390, 15:51 عصر
آقا سوء تفاهم نشه، منظورم این نبود که شما بلد نیستین. اون لحن به خاطر تعجبم بود، ببخشید اگه ناراحتتون کردم.
مثلا یه برنامه ای باشه که بتونه تشخیص بده که افراد موجود تو دوتا عکس یکی هستن یا نه البته منظورم دوتا عکس مساوی نیست.
با تشکر و پوزش

SlowCode
جمعه 18 آذر 1390, 17:06 عصر
آقای Delphi_CAT میشه یه نمونه سورس برای تشخیص چهره بزارید؟ البته بی زحمت.

M.T.P
جمعه 18 آذر 1390, 17:57 عصر
آقای Delphi_CAT میشه یه نمونه سورس برای تشخیص چهره بزارید؟ البته بی زحمت.
من پست های این دوستمون رو مرور کردم ، بیشتر پست هاشون تبلیغات کارشون هست. پست هایی با عنوان راهنمایی اما محتوای سخن سربسته و نا تمام.

SlowCode
شنبه 19 آذر 1390, 19:53 عصر
خوب حالا از دوستان و استادان کسی می تونه یه نمونه سورس بزاره؟

مصطفی ساتکی
یک شنبه 20 آذر 1390, 07:56 صبح
من پست های این دوستمون رو مرور کردم ، بیشتر پست هاشون تبلیغات کارشون هست. پست هایی با عنوان راهنمایی اما محتوای سخن سربسته و نا تمام.
دوست عزیز شما سوال پرسیدید جواب نگرفتید .بیشتر عادت کردید یه عنوان بگید مثلاً تشخیص چهره به فرض مثال طرف یه engine تشخیص چهره اون هم به source l اون هم به vb براتون اینجا upload کنه .
شما سوالتون رو تو تالار هوش مصنوعی بپرسید مسلما جواب می گیرید و اگر هم تو این فیلد فعالیت ندارید به علت پیچیدگی نمی تونید به همین راحتی سوال بپرسید