ورود

View Full Version : استفاده از یک یونیت کمک کنید

محسن شمس
شنبه 07 آبان 1384, 19:34 عصر
اقا من یک یونیت دارم که می تونه بالون هایی همانند XP ( راهنماش ) ایجاد کنه

ولی نتونستم باهاش کار کنم

اقا من این یونیت را آپلود می کنم اینجا . هر کی تونست با هاش کار کنه پروژه اش را بسازه بزاره اینجا تا با هم از سورس آن استفاده کنیم

البته همراه این یونیت یک یونیت دیگر که می تونه به فرم حالت بده آپلود می کنم

لطفا ببینید می تونید باهاش کار کنید

vcldeveloper
یک شنبه 08 آبان 1384, 03:42 صبح
این یونیت شما در واقع یک کامپوننت هست. برای نصبش از منوی Component گزینه Install Component را انتخاب کنید و در پنچره مربوطه در کادر Unit file name مسیر و نام یونیت بالا را بنویسید. در کادر Package File Name هم یکی از Package های موجود روی سیستمتون را انتخاب کنید یا Into New Package را انتخاب کنید و یک Package جدید برای کامپوننت خودتون بسازید.
بعد از ایجاد (یا باز کردن Package) گزینه Install را کلیک کنید و سپس Package را ذخیره کنید. محل قرار گیری سورس را هم در Options -> Library به لیست مسیرهایی که باید جستجو بشند اضافه کنید.

نکته آخر هم اینکه در ویندوز XP می تونید بالون را با استفاده از تابع Shell_NotifyIcon نمایش بدید و نیازی به کامپوننتی که اونو شبیه سازی کنه، نیست

محسن شمس
یک شنبه 08 آبان 1384, 05:00 صبح
داداش ای کاش یه پروژه واسه مثال می ساختی

والا ما ناواردیم

vcldeveloper
دوشنبه 09 آبان 1384, 03:22 صبح
داداش ای کاش یه پروژه واسه مثال می ساختی
عزیز جان، من مراحل نصب یک کامپوننت در دلفی رو توضیح دادم، این چه ربطی به ساخت پروژه داره؟!!
شما کامپوننت رو که نصب کردید، ایکن آن به Components Palate اضافه میشه، و شما می تونید با انداختن آیکن آن کامپوننت بر روی فرمتون ازش استفاده کنید.