ورود

View Full Version : سوال: ايجاد كمبوهاي مرتبط با استفاده از كوئري به جاي جداول متعدد

Rasool-GH
شنبه 28 آبان 1390, 09:47 صبح
سلام

در فايل پيوست 3 عدد كمبو هست كه زير شاخه هم هستند .
اگر توجه كنيد جداول 1 و 2 از جدول 3 استخراج شده و در كمبوهاي 1 و 2 نمايش داده شده
حالا من دنبال راهي ميگردم كه نياز نباشه اين كار رو بكنم و فقط با استفاده از يك جدول (جدول 3) تمام مقادير مورد نياز در كمبوها رو با استفاده از كوئري از همون جدول استخراج بشه .

( مشكل من اينه كه وقتي كوئري ميگيرم نميتونم ايتمهاي تكراري رو حذف كنم )

اگه راهي به نظر دوستان ميرسه راهنمايي كنه
ممنون

Mohammad_chz
شنبه 28 آبان 1390, 12:39 عصر
دوست عزیز!
جداول نرمال نیستند.

اگر جداول را نرمال کنید مشکلی به نام اطلاعات تکراری ندارید. اگر توضیح بدید که قصدتون چیه بهتر میشه کمکتون کرد.

Rasool-GH
شنبه 28 آبان 1390, 18:07 عصر
منظور شما از نرمال چیه
فکر نمیکنم بشه در ساختار جدول دست برد

Mohammad_chz
شنبه 28 آبان 1390, 18:53 عصر
نرمال سازی مبحثی نیست که بشه اینجا بیان کرد. اگه سرچ کنید حتما مطالب مناسبی پیدا میکنید.
نرمال سازی 5 تا قاعده معروف داره که بحث راجع به اونا خیلی گسترده هست.
یکی از قواعد نرمال سازی پایگاه داده اینه که اگه مجبور به تکرار مقداری در یک فیلد بودید باید برای اون فیلد و اطلاعات وابسته جدول جدید بسازید.

Abbas Amiri
شنبه 28 آبان 1390, 23:01 عصر
آیا از Group By برای حذف مقادیر تکراری استفاده کرده اید؟

Rasool-GH
شنبه 28 آبان 1390, 23:02 عصر
خوب من هم دقیقا با دلیل اینکه این جدول مقادیر تکراری داره و تعداد رکوردها هم زیاده (حدود 10 برابر اینی که تو فایل هست) من میخوام به جای تفکیک مقادیر در جداول مختلف همه موارد مورد نیاز رو از همین جدول استخراج کنم

Abbas Amiri
شنبه 28 آبان 1390, 23:14 عصر
در فایل آپلود شده ، هیچ کوئری دیده نشد.

Rasool-GH
شنبه 28 آبان 1390, 23:23 عصر
نه استفاده نکردم
ممنون میشم روش استفاده رو بگین

Rasool-GH
شنبه 28 آبان 1390, 23:28 عصر
درسته
در فایل 3 کمبو با سه جدول در ارتباط هستند و row Source هرکدوم یک کوئری نوشتم
حالا میخوام این حالت تبدیل بشه به یک جدول که تمام مقادیر داخلش هست و یک فرم که کومبوها دقیقا مثل همین حالت به هم وابسته باشن
حالا با هر روشی میشه راهنمایی کنید
الان فایل رو تغییر میدم

Rasool-GH
شنبه 28 آبان 1390, 23:34 عصر
من میخوام که این فایل مقادیر تکراری داخل کمبوها حذف بشه و مشابه فایل اول بشه ولی نیاز به جداول جداگانه نباشه

Abbas Amiri
شنبه 28 آبان 1390, 23:42 عصر
کوئری را درحالت دیزاین قرار دهید ودر Tab Design علامت سیگما Totals را فعال کنید .

Abbas Amiri
شنبه 28 آبان 1390, 23:49 عصر
همچنین برای بقیه کمبو ها در انتها کوئری اضافه کنید GROUP BY T3.F2 , واخری GROUP BY F3.T3

Rasool-GH
یک شنبه 29 آبان 1390, 00:05 صبح
اقا دستت درد نکنه کاملا مشکل جل شد . خیلی ممنون