View Full Version : کار با فایل
saeed9982
شنبه 07 آبان 1384, 22:37 عصر
با سلام(وی بی)
ایا میتوان فایلی را به گونهای ساخت که فقط با خود برنامه قابلیت حذف یا تغییر باشد و در صورت close کردن برنامه,امکان حذف یا خواندن ان نباشد.
چون برنامه ای که نوشته ام نباید یکی فایل password و دیگری اطلاعات مخصوص خود برنامه قابلیت دیدن یا پاک کردن از سوی کاربر را داشته باشد مگر توسط خود برنامه
لطفا من را راهنمایی کنید
:گریه: :گریه: :گیج: :متفکر: :گیج:
PalizeSoftware
شنبه 07 آبان 1384, 23:25 عصر
دوست عزیز عنوان تاپیک رو درست انتخاب کن.
برای دیدن یا حذف کردن راه سادهای نیست که بتونی جلو کسی رو بگیری اما میشه فایلت رو کد کنی که تشخصی داده نشه چی توش نوشته. توی سایت راجع به hash جستجو کن چیزهای خوبی پیدا میکنی
amirsadeghi
شنبه 21 مرداد 1385, 22:51 عصر
سلام دوستمون راست میگه
تو هر اطلاعاتی که می خوای تو فایل بنویسی اول کد کن بعد بنویس و هر اطلاعاتی که می خوای بخونی اول دیکد کن بعد استفاده کن اگه سورس encoder و decoder رو می خوای به من بگو تا من برات بزارم یا میل کنم باشه
فعلا بای
subsub
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 17:49 عصر
شاید بتونی با استفاده از پیغامها جلوی ویرایش یا حذف فایل رو بگیری.
oVERfLOW
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 13:18 عصر
نه هیچ کاری نمیشه کرد
چون حتی اگه فایل رو قفل هم بکنید برنامه برای بازکردنش زیاده
یا حتی خیلی ساده میشه از توی داس یا لینوکس فایل رو کپی کرد
بهترین راه همونطور که گفتن کدگذاری فایله که یه عیب داره و اونم کاهش کارایی برنامه هست.
Lagon666
جمعه 24 شهریور 1385, 09:20 صبح
خب به جای این کارا تو می تونی این فایل پسوورد رو جایی بسازی که در دسترس کاربر نباشه ، یا ندونه آدرسش کجاس. مثلا Windir یا System32 .
Bigestlier_3000
جمعه 07 مهر 1385, 02:43 صبح
در سایت www.iranvig.com (http://www.iranvig.com) قسمت مقاله ها دوست خوبم پاسخ داده
bashiry
جمعه 07 مهر 1385, 04:46 صبح
خب به جای این کارا تو می تونی این فایل پسوورد رو جایی بسازی که در دسترس کاربر نباشه ، یا ندونه آدرسش کجاس. مثلا Windir یا System32 .
اصلا روش خوبی نیست خیلی راحت میشه فهمید.
بهترین راه برای اینکه اطلاعات دیده نشه همون کد کردن هست
که بدی که داره اینه در صورت افزایش اطلاعات کارایی برنامه پایین میاد و باید یه زمانی صرف کد کردن و دیکد کردن صرف کرد.
راهی دیگه ببین میتونی از دیتابیس استفاده کنی. برای دیتابیست یه پسوورد طولانی میزاری و بعد اطلاعات رو ذخیره می کنی.
بعد ببین یه روش دیگه ولی نه زیاد جالب اینه که به انتهای فایل خروجی این پسوند رو اضافه کنی تا مستقیم به کنترل پنل بری
.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}
hi_kelass_no1
سه شنبه 25 دی 1386, 06:45 صبح
سلام بعداز چند ماه البته این کد بدرمن هم میخورد اگر بفرستی خوشحال میشوم
اوبالیت به بو
چهارشنبه 26 دی 1386, 23:02 عصر
اینم سورس ماشین حساب مهندسی
hojjat_gh
جمعه 18 مرداد 1387, 22:11 عصر
اینم سورس ماشین حساب مهندسی
با سلام
دوستان فایلهای RARباچه نرم افزاری باز میشن؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.