View Full Version : کار پاره وقت در حین تحصیل (مخصوص دانشجویان IT و نرم افزار)
nimalex
یک شنبه 29 آبان 1390, 16:02 عصر
با سلام خدمت همه دانشجویان و آی تی کاران ارجمند :
این تاپیک جهت راهنمایی دانشجویانی که قصد کار در حین تحصیل در رشته نرم افزار یا آی تی رو دارند ایجاد شده. با این هدف که تجربیات و راهنمایی دوستان مجرب در این زمینه ، راه گشای موفقیت من و سایر دوستان تازه کار در این زمینه بشود.
در این تاپیک در مورد نحوه کاریابی در شرکتهای خصوصی و ... و سایر استراتژی های کار کردن در زمینه آی تی در حین تحصیل و علی الخصوص صحبت در مورد نمونه کارهای انجام شده و پروژه های موفق دوستان و همچنین مقدار دستمزد و حقوق ماهیانه شخص در کار مورد نظر بحث خواهد شد.
به امید موفقیت همه دوستان پوینده در راه علم و دانش
نیما رستمی :لبخندساده:
nazanin_z
سه شنبه 08 آذر 1390, 21:57 عصر
سلام ...
پس چرا بحث نشد؟
من ناجور دلم میخوتد کار کنم حتی به طور کاراموز ... اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم
dbdbdb
پنج شنبه 10 آذر 1390, 20:41 عصر
راستش خوبه که راهنمایی کنید.
اگر چه من ار کار بدم میاد.
اما نمیدونم جریان چیه هر شرکتی میری مصاحبه اولین سوال تفاوت :Interface و Abstract class چیست. انگار سوال نیست.
rezaonline.net
پنج شنبه 10 آذر 1390, 22:01 عصر
این الان سفارش بود یا تبلیغ
داداش کی از پول بدش میاد!؟
دستمزد لطفاً ؟
خدمت تمامی دانشجویان عرض کنم با دستمزدهای پائین حاضر به کار نشوید چون هم شان خودتون رو میارید پائین هم ارزش نداره
پاره وقت ماهی زیر 250 تومن هیچ جا نرید
التجربه دارم
موفق باشید
F.zeinali
پنج شنبه 10 آذر 1390, 23:31 عصر
سلام دوست عزیز
خدمت تمامی دانشجویان عرض کنم با دستمزدهای پائین حاضر به کار نشوید چون هم شان خودتون رو میارید پائین هم ارزش نداره
آخرش که چی؟؟بالاخره باید از یه جا شروع کنی و اول هر کاری مسلما سختی های خودشو داره
اگه من دانشجویی که سابقه کار ندارم و به این امید داشته باشم که باید در اولین کار با حقوق بالا وارد بازا کار بشم تا شخصیتم زیر سوال نره مطمئن باش هیچ وقت نمی تونم موفق بشم
اما اگر شما برنامه نویس باسوادی بودی و قبلا هم جایی کار کرده بودی ، اونوقت حرف شما درسته
M0TR!X
جمعه 11 آذر 1390, 02:58 صبح
سلام.
والا من که پاره وقت هم بخوام برم به 250 راضی نیستم ! اصلا زیر 500 راضی نیستم.گارگری نمیکنیم که داریم از مغزمون از علممون استفاده میکنیم دیگه !
JaguarXF
جمعه 11 آذر 1390, 03:51 صبح
سوال من اینه: شمایی که میگی به کمتر از ایکس تومن در ماه راضی نیستی تن به کار بدهی آیا خودت با نشستن در خانه و پروزه انجام دادن میتونی حداقل یک و نیم برابر اون ایکس تومن رو در بیاری رو یا نه ( بیشتر گفتم چون فاکتور تجربه در محیط جدید خیلی مهمه ). اگر جوابتون منفی هست که خیلی عذر میخواما اما به نظر من حرفتان بیخوده.
در مورد مبالغ درخواستیتون هم صحبتهایی هست اما بیخیال. اما من باشم ماهی ۱۵۰ تومن میدم. نه بیشتر.
Felony
جمعه 11 آذر 1390, 06:18 صبح
من ناجور دلم میخوتد کار کنم حتی به طور کاراموز ... اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم
متاسفانه در ایران شرکت های نرم افزاری اینقدر بودجه ندارن که بتونن روی یک کار آموز سرمایه گذاری کنن ، بنابراین بیشتر اوقات از استخدام این افراد خودداری میکنن ، پس باید اینقدر اطلاعات علمی و فنی خودتون رو بالا ببرید که طرف مجبور بشه استخدامتون کنه !
اما نمیدونم جریان چیه هر شرکتی میری مصاحبه اولین سوال تفاوت :Interface و Abstract class چیست. انگار سوال نیست.
این نوع سوالات باید پرسیده بشه ، باید دید طرف اصلا تو باغ هست یا نه ، یادمه چند سال پیش آقای صادقیان تعریف میکرد یه بنده خدایی رفته بود شرکتشون برای استخدام آقای صادقیان ازشون خواسته بود که یک Join بنویسن ، طرف برداشته بوده Join رو قبل از Select نوشته بوده ! مثل خیلی از دانشجویان نرم افزار !
اطلاعاتت خودتون رو بسنجید و ببینید واقعا چیزی بلد هستید که قیمت خاصی داشته باشه و جایی حاظر باشه بابتش بهتون پول خاصی بده ؟ چیزی که هر جوجه برنامه نویسی بهش مسلط نباشه ؟! اگر نه به نظر من هنوز برای کار آماده نیستید ! به نظر من چند سال از وقتتون رو بزارید و برید چیزهایی رو یاد بگیرید که هر کسی بهش تسلط نداره و درخواست براش زیاده و آدم کار بلدش کم و کاری کنید که افراد متخصص دیگه تو همین صنعت بشناسنتون , مثلا فعالیت مفید علمی تو همین سایت , وقتی این کار رو کردید دیگه نگران کار نباشید , خودش میاد ... !
اگه من دانشجویی که سابقه کار ندارم و به این امید داشته باشم که باید در اولین کار با حقوق بالا وارد بازا کار بشم تا شخصیتم زیر سوال نره مطمئن باش هیچ وقت نمی تونم موفق بشم
اگر واقعا علمش رو داری میتونی بدون تجربه کاری یک کار خوب با یک حقوق خوب پیدا کنی ( خوب , نه عالی ) ! ولی مشکل اینجاست که خیلی از دوستان فقط تصور میکنن که یک برنامه نویس Pro هستند , بعضی ها فکر میکنن نوشتن ۴ تا برنامه مدیریت آژانس و بقالی یعنی برنامه نویسی و اونها خدای برنامه نویسی هستند ( به چشم این افراد رو دیدم ! ) , بعضی ها فکر میکنن VB دوران هنرستان و دانشگاه اون ها رو به یک Pro تبدیل کرده و خیلی دیگه از این بعض ها ... و توقع دارن ماهی n تومن حقوق بگیرن !
اما اگر شما برنامه نویس باسوادی بودی و قبلا هم جایی کار کرده بدی ، اونوقت حرف شما درسته
سواد فنی و علمی کافی هست , سواد فنی و علمی بالا خودش نشان دهنده تجربه طرف هست , باور کن خیلی راحت میان دنبالت ... !
در مورد مبالغ درخواستیتون هم صحبتهایی هست اما بیخیال. اما من باشم ماهی ۱۵۰ تومن میدم. نه بیشتر.
شنیده بودم تو آمریکا هزینه های زندگی سنگین تر از ایرانه ,اما مثل اینکه زیادی داره بهتون خوش میگذره ! ۱۵۰ تومن تو ایران و مخصوصا تهران هزینه ایاب و ذهاب اون کارآموز بدبخت هم نمیشه و سر ماه باید یه چیزی هم روش بزاره !
@ نتیجه گیری کلی اینکه اگر سواد کافی ندارید اولا جایی شما رو قبول نمیکنه و دوما تو ۹۹٪ شرکت های ایرانی تولید علم صورت نمیگره و فقط ازش استفاده میشه بنابراین فکر نکنید برید یه جا کارکنید بهتون چیزی یاد میدن , اگر ببینن چیزی بلد نیستید و قابلیت Self Learning ندارید و قراره دست و پا گیرشون بشید خیلی راحت از دستتون خلاص میشن , پس به جای اینکه دنبال کار باشی بشین خونتون و درست و حسابی دنبال یک زبان و تکنولوژی برو و بهش مسلط شو و توش تخصص کسب کن , بعد از اون نیازی به نگرانی برای کار نیست !
منصور گشسبي
جمعه 11 آذر 1390, 13:27 عصر
سلام دوستان
اول بايد كار شبكه رو خوب خوب بلد باشيد
بعدشم بايد يك مدرك معتبر داشته باشيد تا تو بازار راتون بدن
اولش خيلي براتون كار نيست تا اينكه شناخته بشيد وقتي شناخته شديد ديگه شما دنبال كار نميريد كار دنبال شما مياد!
درآمد شبكه براي دوستاني كه واقا كار بلدن، كم نيست (قابل قبوله)يعني ميصرفه
بهزاد علی محمدزاده
جمعه 11 آذر 1390, 16:05 عصر
سلام
من اتفاقا می خواستم همچین بحثی ایجاد کنم .
این مقطع تحصیلی من در حال تمام شدن هست ( کاردانی نرم افزار ) . تصمیم دارم خودم رو به تهران منتقل کنم برای کسب تجربه . بعد از دو سه سالی که در حوزه های مختلف کامپیوتر گشتم و مطالعه کردم در حد آشنایی و برای انتخاب گرایش کاری . ( تحقیق و مقاله نویسی . شبکه . زبان های مختلف و ... ) . تصمیم گرفتم در حوزه طراحی و برنامه نویسی وب و تجارت الکترونیک و بازاریابی اینترنتی فعالیت کنم .
حدود 10 سال سابقه در بازار کار رو دارم و تصمیم گرفتم که تجربه های بازار رو با رشته ام پیوند بزنم و اون و به روز کنم . ( به همین دلیل این گرایش رو انتخاب کردم و بصورت تخصصی بر روی فروشگاه داری و تجارت الکترونیک می خوام کار کنم ) .
بعد از کسب تجربه می خوام در شهر خودم بصورت مستقل ( با تاسیس شرکت ) کار کنم . ( کارآفرینان کارمند نیستند ... )
اگر به تهران بیام حاضرم بدون مزد برای یه شرکت که در این زمینه فعالیت می کنه کار کنم . می خوام ساز و کار ها دستم بیاد . تعرفه . کار گروهی . حقوق برنامه نویس و گرافیست و ...
مطالعاتم در زمینه بازاریابی و شرکت در کارگاه ها و همایش های مختلف .
و تا اون موقع انشاالله کار بار مدیریت های محتوی ( جوملا . ورد پرس و ... ) . ( html ,css دیگه گفتن نداره )
الان هم php و mysql رو دارم کار می کنم . ( و البته به سمت کار با فریم ورک ... )
می خواستم این و با شما در میان بذارم . ببینم نظرتون چیه و تجربه هاتون چیه ؟
ماهی 150 تومن هم نمی خوام . ( بدون مزد )
بهزاد علی محمدزاده
جمعه 11 آذر 1390, 16:27 عصر
نظرات دوستان رو هم خوندم . اما به این توجه داشته باشید که من ساز وکارها رو می خوام یاد بگیرم و فقط دنبال زبان نیستم . شاید اون و توی خونه بشه یاد گرفت اما بقیه رو ؟
mr-adler
جمعه 11 آذر 1390, 22:03 عصر
سلام
با اجازه....
باید ببینید معایب و مزایای
کار پاره وقت در حین تحصیل (مخصوص دانشجویان IT و نرم افزار)
براتون چیه و بر این اساس تصمیم بگیرید.
شاید گاهی لازم باشه یه پولی هم از جیبتون بزارید و برید یه جایی کار کنید.در نگاه اول شاید غیر منطقی به نظر برسه اما....
در کل اینو میخوام بگم که نمیشه قاطعانه گفت که این کار بده یا خوبه بسته به شرایط هر فرد فرق داره.
kingnar
جمعه 11 آذر 1390, 22:46 عصر
ممنون دستتون درد نکونه
JaguarXF
یک شنبه 13 آذر 1390, 07:37 صبح
آقای صادقیان ازشون خواسته بود که یک Join بنویسن ، طرف برداشته بوده Join رو قبل از Select نوشته بوده
صادقیان رو نمیدونم کیه اما این هم شد سوال؟ اولا که باید سودوکد بخواهی نه یک سینتکس خاص. دوما همین صادقیان نمیتونه جوین های شرکت ما رو بنویسه برای اینکه ما سینتکس انحصاری خودمون رو داریم تا بلدش نباشه و دوره آموزشی نفرستیمش نمیتونه کد اسکیوالی بنویسه که کامپایل هم بشه! . بنابراین نشون میده که سینتکس نوشتن دو ریال ارزش نداره. ضمنا گوگل هم هستش میتونه ده ثانیه سرچ بزنه. چیزی که ما توی استخدامها از یک برنامه نویس entry-level میخواهیم اثبات تواناهاییهاش در حل مساله هستش. problem solving skills .
Felony
یک شنبه 13 آذر 1390, 08:33 صبح
صادقیان رو نمیدونم کیه اما این هم شد سوال؟ اولا که باید سودوکد بخواهی نه یک سینتکس خاص. دوما همین صادقیان نمیتونه جوین های شرکت ما رو بنویسه برای اینکه ما سینتکس انحصاری خودمون رو داریم تا بلدش نباشه و دوره آموزشی نفرستیمش نمیتونه کد اسکیوالی بنویسه که کامپایل هم بشه! . بنابراین نشون میده که سینتکس نوشتن دو ریال ارزش نداره. ضمنا گوگل هم هستش میتونه ده ثانیه سرچ بزنه. چیزی که ما توی استخدامها از یک برنامه نویس entry-level میخواهیم اثبات تواناهاییهاش در حل مساله هستش. problem solving skills .
این از آقای صادقیان : http://barnamenevis.org/member.php?4504-%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7%D8%B5%D 8%A7%D8%AF%D9%82%DB%8C%D8%A7%D9%86
منظورم این بود که آدم اینقدر احمق که نتونه Join بنویسه و بعد توقع استخدام داشته باشه ؛ جنابعالی هم دیگه شورش رو در آوردی ، خودت رو زیادی دست بالا گرفتی ، هر روز میای اینجا مدل صندلی و صفحه کلید و ... که تو USA استفاده میکنی رو اینجا میگی و فکر میکنی چه خبره ! وقتی از تخصص ها و سوابق کاری افرادی که تو این سایت فعالیت میکنن خبر نداری اینطور در موردشون نظر نداره ، خیلی از افرادی که تو این سایت بی سر و صدا بدون هیچگونه توقعی دارن فعالیت میکنن کسایی هستن که اگر موقعیت شما رو داشتن ... !
خیلی از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن فقط به خاطر مشکلات مختلف ( مثلا سربازی و زن و بچه و ... ) نمیتونن مهاجرت کنن ( منجمله خودم ) وگرنه جایی برای پز دادن جنابعالی تو این سایت باقی نمیموند !
ضمنا گوگل هم هستش میتونه ده ثانیه سرچ بزنه.
اینجا ایرانه ، نه USA ؛ شرکت های نرم افزاری بودجه زیادی برای پرورش برنامه نویس ندارن و نمیتونن برای نوشتن یک Query که چند تا Select تو در تو و Join داره یک روز وقت تحقیق بدن ! وگرنه ما بهتر از شما میدونیم که ملاک استخدام قابلیت Self Learning افراد هست نه صرفا اطلاعات فعلیشون !
JaguarXF
یک شنبه 13 آذر 1390, 10:08 صبح
مدل صندلی و صفحه کلید و ...اونها تاپیکش بوده! جواب دادم. همه شون رو هم پاساژ علاالدین میاره. اگه یک درصد هم احتمال میدادم کسانی هستند که ممکنه در سن بالای بیست سال هم به ماوس و کیبرد حسادت کنند هرگز همون رو هم نمینوشتم که موجبات ناراحتی دوستان رو فراهم نیاره.! حالا تو یا بقیه با یک طرز فکر خاصی میخونید و برداشت خاصی میکنید دیگه مشکل از فکر خودتونه. به من چه. علاقه ای به اونچیزی که فکر بیمار امثال تو مد نظرشون هستش میداشتم هم حداقل کاری که میباست انجام میدادم این بودش که محل سکونت رو در پروفایلم بنویسم که اونهم ننوشته ام. مشکل ازفکر خودته . متاسفم.
چه عصبانی! آرام باش جانم. پشت ترافیک گیر کردی به سایت چه کار داری!.
مرسی من خودمم جزو گروهیم که مصاحبه استخدامی میگیره از اینترنها .
بهزاد علی محمدزاده
یک شنبه 13 آذر 1390, 14:55 عصر
خب پس من از این به بعد به Notepad++ اکتفا می کنم . و سعی می کنم کمتر هم از گوگل استفاده کنم .
Asad.Safari
یک شنبه 13 آذر 1390, 20:27 عصر
:
جنابعالی هم دیگه شورش رو در آوردی
عجب ! انگار دل پری از این دوستمون داشتی . ولی پیشنهاد می کنم در تعاملات بخصوص از نوع فنی ، آداب ارتباطات را حفظ نماییم و هر چه میخواهد دل تنگ را داخل پست های ملت باز نکنیم ...
موفق باشید
dbdbdb
دوشنبه 14 آذر 1390, 00:44 صبح
من هیچ کدومتونو نمیشناسم آقای تاجیک و آقای XF.اما انگاری اول اون مو طلاییه(XF) شروع کرد نه آقای تاجیک و خواهشا از مدیر خواهشمندیم اصلا تاپیکو ببنده بره ...
Felony
دوشنبه 14 آذر 1390, 07:31 صبح
ایشون یکسری حرف زد من هم جوابش رو دادم , اگر قرار به کل کل و ... بود میتونستم جواب پست آخرش رو هم بدم ولی نتیجه گیری رو گذاشتم به عهده دوستانی که پست های ایشون رو خوندن و به مطالبی که ایشون مینویسن آشنایی دارن و تو این تاپیک هم دیگه پست نمیدم .
vcldeveloper
دوشنبه 14 آذر 1390, 12:31 عصر
لطفا به هم توهین نکنید؛ اگر تکرار بشه، پست مربوطه حذف و کاربر خاطی هم جریمه خواهد شد!
حالا برای اینکه پست صرفا انظباطی نباشه...
جدای از بحث میز و صندلی و غیره؛ به نظر من هم تاکید روی سینتکس در مصاحبه های استخدامی، کار درستی نیست. من نزدیک به 10 سال هست که با دلفی کار میکنم، ولی هنوز سینتکس خیلی از توابع و متدهای آن را حفظ نیستم، و گاها برای نوشتن آنها نیاز دارم در اینترنت یا سایر منابع جستجو کنم. علتش هم اینه که تلاشی برای حفظ کردنشان نکردم. لزومی هم نداره که من سینتکس همه اینها را بلد باشم. در رابطه با SQL هم همینطور، خیلی از دستورات SQL هستند که من سینتکس شان را بلد نیستم، و باید به مستنداتش مراجعه کنم. اما بلد بودن یا نبودن این چیزها به معنی آن نیست که من از کاربرد اون دستورات بی اطلاع هستم. پس JOIN نوشتن به خودی خود ملاکی برای ارزیابی نیست، اما اگر از طرف پرسیدید که کاربرد JOIN چی هست، و نتونست جواب بده، یا یک سناریو براش تعریف کردید که در آن باید از JOIN استفاده میشد، اما اون فرد قادر به حل مسئله نبود؛ اون وقت میشه گفت که این فرد توان فنی کافی برای حل مسائلی که با JOIN قابل حل کردن هستند را نداره.
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 14 آذر 1390, 18:56 عصر
سلام
جناب کشاورز با تشکر از شرکت شما در این بحث .
من به راهنمایی های بیشتری احتیاج دارم به همین خاطر سوال می پرسم :
اگر من به عنوان کارآموز نامه ایی به شما بدم با این مضمون که بصورت پاره وقت و رایگان من رو بپذیرید که در گروه شما یا شرکت شما کار کنم .
چه دلایلی برای پذیرفتن و یا نپذیرفتن من دارید ؟
و در صورت پذیرش چه انتظاراتی از من دارید ؟
( دوستان هم اگر نظری در مورد پرسش من دارند بیان کنن . ممنون )
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 14 آذر 1390, 19:00 عصر
اگر در پاسخ مردد بودید بگید تا واقعا یه نامه بنویسم . و بعد ببینید با همچین درخواستی چه می کنید .
A.Yousefi
دوشنبه 14 آذر 1390, 19:33 عصر
اولا که باید سودوکد بخواهی نه یک سینتکس خاص. دوما همین صادقیان نمیتونه جوین های شرکت ما رو بنویسه برای اینکه ما سینتکس انحصاری خودمون رو داریم تا بلدش نباشه و دوره آموزشی نفرستیمش نمیتونه کد اسکیوالی بنویسه که کامپایل هم بشه! . بنابراین نشون میده که سینتکس نوشتن دو ریال ارزش نداره. ضمنا گوگل هم هستش میتونه ده ثانیه سرچ بزنه. چیزی که ما توی استخدامها از یک برنامه نویس entry-level میخواهیم اثبات تواناهاییهاش در حل مساله هستش. problem solving skills .
من کاملا با این صحبت موافقم،البته منظور آقای تاجیک هم فک میکنم سینتکس نبود همون مفهوم join مد نظرشون بود.
در کل وجود افرادی مثه JaguarXF تو این سایت میتونه برای بقیه خیلی مفید باشه،از دوستان خواهش میکنم با پست دادن های بچه گانه کاری نکنن کسی از کسی رنجور بشه و باعث کمرنگ شدن فعالیتش تو سایت بشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.