ورود

View Full Version : ورود به کدهای نرم افزار نوشته شده با visualc++

syncmasteyr
یک شنبه 29 آبان 1390, 16:53 عصر
با سلام به دوستان عزیز
در سایت خیلی گشتم ولی نتونستم جوابم رو بگیرم نرم افزاری دارم که با زبان visualc++ نوشته شده می خواهم منو های آن را تغییر دهم (برای این کار از نرم افزار های معمول آن یعنی Resource Hacker 3.4 ,Restoratorو......
استفاده کردم ولی منو های اصلی آن در صفحه ریسورس نمایش داده نمی شود بلکه منو های بی ربط به آن را که در برنامه وجود ندارد نشان می دهد و هیچ تغییری را اعمال نمی کند) من خودم vb کار می کنم از دوستان خواهشمندم اگر کسی Decompiler های مانندDecompiler vb می شناسد که بتوانم این نرم افزار را به وسیله آن باز کنم و سپس تغییرات لازم را در منو های آن ایجاد کنم معرفی کند و یا هر طور که خود صلاح میدانید من را راهنمایی کنید (اضافه کنم که نرم افزار ezcad نام دارد و چینی است)
با تشکر

developing
یک شنبه 29 آبان 1390, 17:45 عصر
با سلام

معمولا برنامه های نوشته شده به زبان C و CPP دیکامپایل نمی شن ولی DisAssemble می شن و توی این نوع از مهندسی معکوس شما به کدهای اسمبلی می رسید که باید با استفاده از اونها کار کنید. اگه اسمبلی بلدید در مورد دیس اسمبل کردن بگردید حتما پیدا می کنید.

syncmasteyr
یک شنبه 29 آبان 1390, 22:58 عصر
خیلی از شما ممنونم دوست عزیز
اما سوال دیگه علت اینکه تغییراتی در سورس برنامه می دهیم ولی برنامه هیچ فرقی نمی کند چیست؟

r00tkit
دوشنبه 30 آبان 1390, 08:59 صبح
با چی تغییر می دی ؟ ollydbg ؟ باید از پراسس خودت بعد patch کردن dump بگیری

syncmasteyr
دوشنبه 30 آبان 1390, 11:13 صبح
واقعا از شما به خاطر راهنمایی که کردن ممنونم ،نمیدونستم باید dump بگیریم نسبتا مشکلم حل شد
از شما ممنونم