ورود

View Full Version : مشکل در اضافه کردن یوزر Active directory به ISA برای دادن اینترنت

mojdeh6583
دوشنبه 30 آبان 1390, 12:06 عصر
سلام
خیلی خلاصه:
من یه ویندوزسرور 2003 و ISA server و DC دارم
اول نصب ISA موقعی که توی یه رول به یه گروه تحت عنوان Office می خوام یوزر هارو اضافه کنم تا دسترسی به اینترنت داشته باشن مشکلی نداره وهمه رو اضافه می کنه
مشکل وقتی به وجود میاد که من یه یوزر جدید توی dc می سازم و توی ISA می خوام به اون گروه Office اضافه ش کنم!این یوزر اضافه می شه ولی Group name اش به شکل یه سری اعداد و ارقام نا مربوط اضافه می شه و در نهایت هم کاربر با نام کاربریش که وارد ویندوزش میشه دسترسی به اینترنت نداره.(کلا اگر بخوام به یه یوزری که بعد از کانفیگ اولیه ISA به DC اضافه شده اینترنت بدم این شکلی میشه)
حالا می خوام بدونم مشکل از DC هست یا ISA و چجوری می شه حلش کرد.
از متخصصین محترم تقاضا دارم راهکار ارائه بدن
ممنون

hraeissi
پنج شنبه 03 آذر 1390, 21:30 عصر
خوب اول اگر ISA روی DC نصب شده است ،این کار اشتباه است و باید سریعاً از روی DC به یک سیستم دیگر انتقال پیدا کند .

دوم برای راحتر شدن کار شما بهتره داخل AD گروه برای مصرف اینترنت ایجاد نمائید و گروه فوق را در ISA فراخوانی نمائید .با این کار تنها کافیه کاربر جدید را در AD به گروه فوق اضافه کنید .

اگر درست شد اطلاع دهید
موفق باشید

mojdeh6583
دوشنبه 07 آذر 1390, 09:14 صبح
خوب اول اگر ISA روی DC نصب شده است ،این کار اشتباه است و باید سریعاً از روی DC به یک سیستم دیگر انتقال پیدا کند .

اگر درست شد اطلاع دهید

خب باید عرض کنم سرور ISA و DC جداست.و تازه متوجه شدم که ISA نمی تونه به خوبی با DC ارتباط برقرار کنه.
الان مشکل من حادتر شده چون دیگه به هیچ وجه یوزرهای DC من رو نمیشناسه.ینی ساختار همین جور که هست کار می کنه ولی وقتی می خوام یه یوزر به کل یوزرهایی که توی ISA تعریف کردم اضافه کنم حتی از طریق ADvance هم حتی یه دونه یوزرم Find نمی کنه.
و اینکه روی خود سرور با یوزر DC می تونم لاگین شم از طریق ریموت نه!

mojdeh6583
دوشنبه 07 آذر 1390, 09:15 صبح

اگر درست شد اطلاع دهید

خب باید عرض کنم سرور ISA و DC جداست.و تازه متوجه شدم که ISA نمی تونه به خوبی با DC ارتباط برقرار کنه.
الان مشکل من حادتر شده چون دیگه به هیچ وجه یوزرهای DC من رو نمیشناسه.ینی ساختار همین جور که هست کار می کنه ولی وقتی می خوام یه یوزر به کل یوزرهایی که توی ISA تعریف کردم اضافه کنم حتی از طریق ADvance هم حتی یه دونه یوزرم Find نمی کنه.
و اینکه روی خود سرور با یوزر DC می تونم لاگین شم از طریق ریموت نه!

hraeissi
پنج شنبه 10 آذر 1390, 08:14 صبح
آیا دستگاه فوق Join دامین شده است .

در صورت ادامه دار شدن اشکال بهترین راه حل تعویش نسخه سیستم عامل و نصب مجدد ]ISA است

mojdeh6583
دوشنبه 14 آذر 1390, 09:53 صبح
مشکل من حل شد.
درسته که کمی راه حلش داغون به نظر می رسه ولی خب بالاخره اینو حل کرد.
(اولا که join دامین بود.و اگه نباشه مگه میشه انتظار شناسایی کاربرای تحت دامنه رو ازش داشت؟)
دوما اینطور حل شد که یه روز رفتم سرش دیدم خود به خود درست شده!!!!!
بعد که به کانکشنام نگاه کردم دیدم کانکشن اینترنت ADSL رو زودتر از کانکشن LAN شناخته بوده!که فک می کنم پیش فرضشو اون قرار می داده و به LAN اجازه ی شناسایی دامنه رو نمی داده
پس کانکشن ADSL رو مجبورم در هر بار ری استارت disable کنم تا اول LAN رو بشناسه!

اگه کسی راه حل اصولی ای بلده بهم یاد بده ممنون می شم.

mojdeh6583
دوشنبه 14 آذر 1390, 09:53 صبح
مشکل من حل شد.
درسته که کمی راه حلش داغون به نظر می رسه ولی خب بالاخره اینو حل کرد.
(اولا که join دامین بود.و اگه نباشه مگه میشه انتظار شناسایی کاربرای تحت دامنه رو ازش داشت؟)
دوما اینطور حل شد که یه روز رفتم سرش دیدم خود به خود درست شده!!!!!
بعد که به کانکشنام نگاه کردم دیدم کانکشن اینترنت ADSL رو زودتر از کانکشن LAN شناخته بوده!که فک می کنم پیش فرضشو اون قرار می داده و به LAN اجازه ی شناسایی دامنه رو نمی داده
پس کانکشن ADSL رو مجبورم در هر بار ری استارت disable کنم تا اول LAN رو بشناسه!

اگه کسی راه حل اصولی ای بلده بهم یاد بده ممنون می شم.

hraeissi
دوشنبه 14 آذر 1390, 11:00 صبح
مواردی که اعلام کردید دلیل نیست مورد به دلیل دیگری حل شده است

mojdeh6583
چهارشنبه 16 آذر 1390, 07:31 صبح
نه دلیل نیست!
چون دوباره خراب شد.
مشکل اینه که در عین جوین بودن به دامین جوین نیست!
پینگ dc هم reply هست
ولی به کاربرای دامنه هیچ دسترسی ای نمیده
توروخدا یه راهی بگید واقعا نمیدونم دیگه چکارش کنم دوباره ام نمی تونم ویندوز نصب کنم

mojdeh6583
چهارشنبه 16 آذر 1390, 12:09 عصر
مشکل از DNS سرور dc مه!
فقط می دونم مشکل داره چون توی DNS event ها یکسره یا وارنینگ داده یا ارور
چیشو باید تنظیم کنم؟

hraeissi
چهارشنبه 16 آذر 1390, 13:13 عصر
خوب DNS را دوباره تنظیم کن

پاک کن دوباره نصب کن

mojdeh6583
پنج شنبه 17 آذر 1390, 15:26 عصر
خب می ترسم رپلیکیشن بین دو تا سرور DC م مشکل داشته باشه و با پاک کردن DNS بد از بدتر شه.
بعدم توی اروراش که نگاه می کنم یکسره از پوشه Sysvol حرف زده می دونی کار این پوشه چیه و اگر مشکل از اون باشه چطوری می شه درستش کرد؟

hraeissi
پنج شنبه 17 آذر 1390, 21:42 عصر
نترس دوست من مشکلی ایجاد نمی کند