ورود

View Full Version : قیمت خروجی اکسل

nazanin_z
دوشنبه 30 آبان 1390, 12:14 عصر
سلام
خروجی اکسل در قیمت پروژه تاثیر داره؟
اگر دارد مثلا چقدر؟

zarrinnegar
دوشنبه 30 آبان 1390, 12:24 عصر
آره

100 تومن
:لبخند:

منظورت چیه که چقدر؟
همه این امکانات رو اضافه میکنن که کل برنامه امکاناتش بالا بره و کارایی داشته باشه و برنامه رو بخرن

nazanin_z
دوشنبه 30 آبان 1390, 12:42 عصر
نرم افزار مال خودم نیست من فقط کاری که ازم خواستنو انجام میدم.
طرحی که اول قبول کردم و قیمت دادم خروجی اکسل نداشت! اما الان آقای صاحب برنامه میخواد خروجی اکسل داشته باشه!
میخواستم بدونم روی قیمت هم تاثیر داره؟ چ.ن اول توی قراردادمون نبود

Mahmoud Zaad
دوشنبه 30 آبان 1390, 12:48 عصر
سلام
تاثیر که داره چون یه آپشن جدید اضافه شده ولی چقدرشو خودت با توجه به قیمت پروژه و زمانیکه برای اضافه کردن این امکان جدید می زاری تعیین کن!

nazanin_z
دوشنبه 30 آبان 1390, 12:56 عصر
سلام
تاثیر که داره چون یه آپشن جدید اضافه شده ولی چقدرشو خودت با توجه به قیمت پروژه و زمانیکه برای اضافه کردن این امکان جدید می زاری تعیین کن!

معمولش چیه؟
حدودا بگو نمیخوام یه قیمت پرتی بگم!

zarrinnegar
دوشنبه 30 آبان 1390, 13:22 عصر
من باشم چون به ازای هر ساعت برنامه نویسی 250000 ریال میگیرم حساب میکنم چند ساعت کار میبره بعد قیمت میدم
البته بماند که ممکنه با یک ساعت کار جای 10 ساعت کار گفته شده رو انجام بدم

به نظر من اگه از fastreport استفاده میکنی اضافه کردن این جور امکانات خیلی ساده است و و آپشنش رو فعال میکنی باقی کار ها رو خودش میکنه و هر چقدر خواستی بگیر

در کل اگر تعداد گزارشاتش 10 تا باشه و از هر 10 تا بخواد خروجی بگیره می ارزه که 10 درصد پروژه رو بخوای ولی اگه بخوای کد نویسی کنی و ریپورتت چیز دیگه ایه بین 20 تا 25 درصد پروژه هم جا داره

Mahmoud Zaad
دوشنبه 30 آبان 1390, 13:28 عصر
نمیشه همینطور گفت شما باید بگی امکانات نرم افزارت چیه بعد قیمت اولیه که توافق کردید چقدره ، و چقد وقت گذاشتید اونوقت میشه یه چیزی گفت. یه فایلی تو همین سایت هست در مورد قیمت گذاری (دقیقاً نمیدونم کدوم تاپیک) اونو بخونی می بینی که قیمت گذاری نرم افزار به این سادگی ها نیست و فاکتورهای زیادی رو باید در نظر بگیری.