ورود

View Full Version : سوال: آیا WPF نسخه های متفاوتی داره ؟

sadaf_
دوشنبه 30 آبان 1390, 17:46 عصر
چندی پیش یک سی دی محتوای نرم افزارها را می دیدم که حدود 10 12 نسخه از WPF ولی با اسمهای متفاوت رو گذاشته بود داخل سی دی می شه بگین این نرم افزارها چی هست یا بهتره بگم تا حالا چه نرم افزارهایی از WPF در اختیار ما گذاشته شده و ما بهتره از کدام استفاده کنیم؟
ممنون

R_Rajaee_Rad
دوشنبه 30 آبان 1390, 18:26 عصر
wpf یک تکنولوژی همراه vs هست!!
جدا بودنش معنی نداره!!

epsi1on
دوشنبه 30 آبان 1390, 19:39 عصر
wpf یک تکنولوژی همراه vs هست!!
جدا بودنش معنی نداره!!
سلام دوست من.
من منظورتون رو متوجه نشدم، ولی تا حدی که من اطلاع دارم WPF کلا یک سیستم برای رندر کردن واسط کاربری در Windows هست، و ارتباط آنچنانی با VisualStudio نداره. منظورتون رو درست متوجه شدم؟

چندی پیش یک سی دی محتوای نرم افزارها را می دیدم که حدود 10 12 نسخه از WPF ولی با اسمهای متفاوت رو گذاشته بود داخل سی دی می شه بگین این نرم افزارها چی هست یا بهتره بگم تا حالا چه نرم افزارهایی از WPF در اختیار ما گذاشته شده و ما بهتره از کدام استفاده کنیم؟
ممنون
امکانش هست یکم بیشتر اطلاعات بدید که مثلا عنوان هر کدوم از نسخه ها چی بود؟ شاید در این صورت من یا دوستان راحت تر بتونیم نظر بدیم.

R_Rajaee_Rad
دوشنبه 30 آبان 1390, 19:59 عصر
سلام دوست من.
من منظورتون رو متوجه نشدم، ولی تا حدی که من اطلاع دارم WPF کلا یک سیستم برای رندر کردن واسط کاربری در Windows هست، و ارتباط آنچنانی با VisualStudio نداره. منظورتون رو درست متوجه شدم؟

امکانش هست یکم بیشتر اطلاعات بدید که مثلا عنوان هر کدوم از نسخه ها چی بود؟ شاید در این صورت من یا دوستان راحت تر بتونیم نظر بدیم.

منظورم ابزار توسعه wpf بود که فعلا vs هست

Amir Oveisi
دوشنبه 30 آبان 1390, 21:19 عصر
WPF‌ یک تکنولوژی همراه vs‌نیست. یک تکنولوژی همراه دات نت هست. که با دات نت ۳ معرفی شد. ۱۲-۱۲ تا ورژن هم نداره. اسم ورژنش رو از اسم ورژن دات نت میگیره. یعنی الان که دات نت ۴.۵ امده WPF ورژن ۴.۵ هست.

Amir Oveisi
دوشنبه 30 آبان 1390, 21:21 عصر
منظورم ابزار توسعه wpf بود که فعلا vs هست
با Microsoft Expression Blend هم میشه برنامه های WPF رو توسعه داد. و از نسخه ۳ به بالای این نرم افزار کد نویسی #C هم میشه انجام داد داخلش و الزاما وابستگی به VS نداره.