ورود

View Full Version : امنیت سایت من

behnam shamlo
دوشنبه 30 آبان 1390, 21:24 عصر
سلام دوستان
من یه سایت ساختم که در سایتم میتونم به گالری عکسم عکس اضافه کنم یا حذف و فولدر بسازم و....
همینطور میتونم به سایتم مقاله و خبر اضافه کنم.در هر صورت 2 تا دیتا بییس mysql هم در سایت ایجاد کردم
در سایتم یک فولدر ساختم و پنل هایی رو که برای مدیریت گالری و مقالات هست رو در اون فولدر قرار دادم. تعداد اسکریپت با php که هرکدام یکی از وظایف حذف و اضافه و... را بر عهده داره
نکته اساسی اینجا هست که برای پنل ام رمز ورودی نذاشتم یعنی همچین صفحه ای رو بوجود نیاوردم و هر وقت کاری داشته باشم یکی از اسکریپت ها رو برحسب نیازی که دارم اجرا میکنم.حالا میخواستم بدونم کسی متوجه اون فولدر من در سایتم میتونه بشه و اون اسکریپت ها رو اجرا کنه؟ اصلا چجوری فولدر مدیریت سایت منو پیدا میکنن. برای امنییت سایتم چکار هایی میشه کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید:قلب:

__mahdi__
دوشنبه 12 دی 1390, 17:21 عصر
یه robot.txt بزار رو public_html یا htdocs یه همون صفحه ی اول هاستت .. میتونی باش کاری کنی که سرچ انجین ها اون پیج رو ادد نکنن تو دیتا بیسشون ..
میتونی با htaccess هاستتو جوری کانفیگ کنی که رنج آی پی هایی که دوس داری رو فقط allow بدن بهشون برای دسترسی به فایل هاو فولدرهای اون دایرکتوری..
اسم فولدری هم که این اسکریپت ها توشن جوری نزار که تابلو باشه یکی بیاد تست کنه ..
مثلا مثل admin,administrator,admin_dir,.... نباشه..

حالا ازینا گذشته یه صفحه لاگینم بزار دیگه چه کاریه ؟ :))
امان از بیماریه قرن ... :D