ورود

View Full Version : خطا در هنگام اجرای OpenFile Dialog

hamed jalili
سه شنبه 01 آذر 1390, 10:53 صبح
سلام دوستان

من از کد زیر برای استفاده از OpenFileDialog استفاده می کنم .

Microsoft.Win32.OpenFileDialog File_Chooser =
new Microsoft.Win32.OpenFileDialog();
File_Chooser.Multiselect = false;
File_Chooser.Filter = "Text files (*.txt)|*.txt";
Nullable<bool> result = File_Chooser.ShowDialog();

ولی بعضی مواقع با خطای زیر رو به رو میشوم ، در صورتی که بعضی مواقع بدون خطا اجرا میشه

Access Violation Exception was unhandeled
Attemp to read or write protected memory. This often an indication that other memory is corrupt

کسی اطلاعی داره که چرا این خطا رو میده ؟

Amir Oveisi
چهارشنبه 02 آذر 1390, 22:33 عصر
برنامه رو با تنظیمات debug‌اجرا می کنید؟
با Release تست کنید و یک بار هم بدون VS و از طریق فایل exe خود برنامه اجرا کنید برنامه رو ببینید باز هم اینطور میشه؟

hamed jalili
چهارشنبه 02 آذر 1390, 22:44 عصر
با Debug اجرا می کنم .
با exe چند بار تست کردم ، خطا نداد ، ولی همان طور که گفتم بعضی وقتها خطا میده ، به همین خاطر نمی تونم با اطمینان بگم که قطعا در هنگام اجرای exe هیچ وقت با خطا روبرو نمیشم !!

Amir Oveisi
پنج شنبه 03 آذر 1390, 20:49 عصر
با exe چند بار تست کردم ، خطا نداد ، ولی همان طور که گفتم بعضی وقتها خطا میده
آیا با exe هم گاهی وقت ها خطا میده؟
آیا این exe‌به صورت debug‌ کامپایل شده؟ اگر جواب مثبته با release کامپایل کنید و تست کنید.

hamed jalili
جمعه 11 آذر 1390, 22:05 عصر
با exe هم خطا داد ، هم Release و هم Debug و هم Publish رو تست کردم ولی باز هم خطا میده ( البته همان طور که گفتم بعضی وقتها ولی با این وجود اصلا قابل قبول نیست ، نیمشه که وسط برنامه خطا بده و بیاد بیرون !! )
Code Optimize رو هم Disable و هم Enable کردم و امتحان کردم ولی بار هم با این خطا مواجهه میشم .
خطا رو معمولا وقتی میده که اولین کاری که برنامه انجام میده ، این کار نباشه !!!

مهدی فرزاد
شنبه 12 آذر 1390, 09:18 صبح
سلام
من چند جا در مورد این اشکال جستجو کردم که به اشکال در Dll هااشاره کرده بودن ، من پیشنهاد میکنم روی یک سیستم دیگه هم تست کنید.

hamed jalili
شنبه 12 آذر 1390, 09:56 صبح
رو سیستم دیگه هم تست کردم ، ولی متاسفانه باز هم خطا داده !!

ویندوز هم کرک نیست که بتونم حدس بزنم شاید شاید به دلیل کرکی باشه که نصب شده :لبخندساده:
Windows 7 Home Premium -x64

البته من چند مشکل دیگه هم با WPF از این دست دارم ،
1- از طریق Properties Window نمی تونم فونت هیچ آبجکتی رو عوض کنم ، وقتی pointer Mouse رو روی فونت می برم ، کلا Designer بسته میشه ، یه خطا میده و مجبور میشم Designer رو از اول Load کنم .
2- وقتی نرم افزار رو Publish میکنم ، فایل اجرایی Publish نمیشه !!!!! همه فایل ها هست غیر از فایل اجرایی .

من از Microsoft Visual Studio 2010 استفاده میکنم ، یک نسخه که از Torrent گرفتم

این یک پروژه بسیار بسیار مهمی برای من هست ، وجود ایراداتی از این قبیل اصلا قابل قبول نیست ، با دو ایرادی که گفتم ، می توانم کنار بیام ولی با ایراد در مورد FileOpenDialog نمی شه کنار اومد .
اگر راه حلی به نظرتون میرسه ، ممنون میشم راهنماییم کنید .

Amir Oveisi
شنبه 12 آذر 1390, 11:03 صبح
من خودم تو پروژه هام از Dialog هاي Win Form استفاده مي كنم.
تو مطالبي كه خوندم اكثر برنامه نويس ها از Dialog هاي Win Form ها در WPF استفاده مي كنند و هيچ مشكلي هم نداشتند اما با Microsoft.Win32.Dialog خيلي ها مشكل داشتند. يا مشكلي شبيه مشكل شما يا مشكل پايين بودن سرعت تو لود كردن و نمايش دادن فايل ها.
دليل خاصي داره كه از Microsoft.Win32.Dialog ها استفاده مي كنيد؟

مهدی فرزاد
شنبه 12 آذر 1390, 11:04 صبح
سلام
با این اشکالاتی که شما اشاره کردید حتما یک مشکل اساسی و نا همخونی در Windows شما وجود داره
من پیشنهاد میکنم یک Vs دیگه رو نصب کن کلا دات نت ها رو پاک کن و همه چیز رو از اول نصب کن با یک Vs دیگه( روی یک سیستم 32 بیت)

الان فقط شما این مشکل رو داری
پس احتمال 99% مشکل مربوط به نصب و vs و هم خونی اون با Windows شما داره این وسط یه چیزی درست کار نمیکنه( ممکنه به 64 بیت برگرده این عدم همخونی)
این یک مشکل مشابه با مشکل شماست
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/da-DK/netfx64bit/thread/2b786af3-9f86-448b-ba09-c3a1f39bc7d2

http://forums.silverlight.net/p/178858/402638.aspx

پیشنهاد آقای اویسی منطقی هست

hamed jalili
شنبه 12 آذر 1390, 11:22 صبح
دليل خاصي داره كه از Microsoft.Win32.Dialog ها استفاده مي كنيد؟
ممنون از راهنماییتون
نه دلیل خاصی نداره ، چون همیشه با Win32.Dialog ها کار کردم و همیشه هم پاسخ گوی نیاز ها بود ( این تنها پروژه ای که من با WPF کار کردم همیشه از Windows Form Application استفاده می کنم )، به همین دلیل سراغ روش های دیگه نرفتم . با Dialog های Win form ها اصلا کار نکردم ، حتما امتحان می کنم .

من پیشنهاد میکنم یک Vs دیگه رو نصب کن کلا دات نت ها رو پاک کن و همه چیز رو از اول نصب کن با یک Vs دیگه( روی یک سیستم 32 بیت)

ممکنه به 64 بیت برگرده این عدم همخونی

ممنون از راهنماییتون
قطعا این مشکل ، از جابت سیستم منه ، و روش های پیشنهای شما رو هم قبلا امتحان کردم به همین خاطر به نظر من خیلی عجب می آمد . منظورم اینه که VS رو از اول نصب کردم ، حتی نسخه های مختلف رو تست کردم ، ولی برای ویندوز همیشه از Backup Laptop استفاده کردم و Update ها رو هم همیشه نصب کردم ولی مشکلم با WPF حل نشد .
البته مشکل های 1 و 2 رو که گفتم فقط در سیستم خودم دارم ، در دانشگاه که VS اورجینال خریداری شده توسط دانشگاه رو داریم این مشکلات رو ندارم ( شاید به خاطر اورجینال بودن اون نسخه باشه یا هر چیزه دیگری ) ولی در مورد مشکل Dialog ها ، اونجا هم همین مشکل رو دارم .

مهدی فرزاد
شنبه 12 آذر 1390, 11:26 صبح
این مشکل فونت مکنه به فونت های نصب شده در سیستم برگرده
شاید یک آدرسی رو نمیته توی فنتها پیدا کنه یا یک فونت خاص باعث این اشکال میشه( فکر نکنم به غیر ارجینال بودن ربط داشته باشه)

hamed jalili
شنبه 12 آذر 1390, 11:31 صبح
شاید ، ولی من اصلا فونتی نصب نکردم ، البته چندین فونت علاوه بر فونت های ویندوز هست که اونا رو هم Microsoft Office نصب کرده .

hamed jalili
شنبه 12 آذر 1390, 12:31 عصر
من از روش 1 استفاده کرده بودم ، که با مشکلاتی که بیان کردم مواجه شدم .
اگر منظور آقای اویسی و آقا مهدی را درست متوجه شده باشم ، منظور آقایان روش 2 است ، از این روش هم استفاده کردم ، ولی متاسفانه مشکل حل نشد !!!
همان خطای قبلی !!!

1- http://blogs.msdn.com/b/wpfsdk/archive/2010/03/26/openfiledialog-sample.aspx
2- http://www.kirupa.com/net/using_open_file_dialog_pg4.htm

سوداگر
شنبه 19 آذر 1390, 07:04 صبح
سلام
وقتی که به باز کردن یه فایل ارور داد، اون فایل رو با OpenFileDialog برنامه آفیس یا وردپد هم باز کن ببین مشکلی با اون فایل نداره؟