ورود

View Full Version : نرم افزار های کاربردی در رشته فناوری اطلاعات

Fahimeh_IT
چهارشنبه 02 آذر 1390, 12:02 عصر
سلام.
ممنون میشم نرم افزار های کاربردی در رشته ITرو در این پست معرفی کنین.
خیلی خوب میشه اگه موارد کاربردشو و خلاصه ای از ویژگی هاش رو هم بیان کنین.
با تشکر :لبخندساده:

Salah Sanjabian
چهارشنبه 02 آذر 1390, 20:56 عصر
Word ,PowerPoint :لبخند:
خوب بستگی داره میخوای چی کار کنی.منظورت ازکاربردی چیه؟میخوای برنامه نویسی کنی ؟

amin1softco
چهارشنبه 02 آذر 1390, 21:53 عصر
من چیزایی که خودم باهاشون کار کردم در رشتم و یادمه اینا بوده :
Mathematica- matlab : برای رسم نمودار های ریاضی و حل مشتق و انتگرال و کلاً کارهای ریاضی
Dev-cpp,Turbo Pascal : برای کار با زبان سی ++ و پاسکال
Proteus,Code vision : برای کار با مدار های الکتریکی و طراحی (بدرد درس معماری و مبانی الکترونیک دیجیتال می خوره)
Visual studio2010 + SQL server 2008: برای تمرین سی شارپ کتاب دیتل و کار با پایگاه داده
delphi 7 + sql 2000 : برای آز پایگاه با اینا کارکردیم
packet tracer + GNS3 + IOU+VMware+wire shark + Getif : برای کار با شبکه
Microsoft office : که بیشترابزارهاش به کار میاد.

JaguarXF
پنج شنبه 03 آذر 1390, 04:56 صبح
به غیر از خود نرم افزارهای تخصصی که مستقیما برای انجام خود پروژه لازم هستش و دیگه گفتن نداره! اینها لیست چیزهاییست که من نصب میکنم و بدون اینها کار روزانه ام انجام نمیشه.

NotePad ++
VIM
Turtoise SVN
File Locator Pro
Beyond Compare
WRQ Reflection
Putty : برای کارهای سریع و دم دستی. برای بقیه موارد مشابه از همان رفلکشن استفاده شود.
Everything
VMWare Cloud : نصبی نیستش اما بالاخره ارزش لیست شدن رو داره.

کاربردشون رو میخوای هم اسمشون رو کپی پیست کن تو گوگل . دکمه انتر رو بزن!

Fahimeh_IT
جمعه 04 آذر 1390, 02:14 صبح
دوستان لطف کردن اما ...
نرم افزار های رایج برنامه نویسی و کاربردی روزانه (برای عموم) منظورم نبود.
نرم افزار هایی که به طور تخصصی برای بچه هاب IT هست مثلا برای کار های مدیریت پروژه و...
می خوام بدونم بچه های IT در زمینه های مختلف(غیر برنامه نویسی) چه کارهایی انجام میدن با چه نرم افزارهایی؟

amin1softco
جمعه 04 آذر 1390, 21:19 عصر
برای مدیریت پروژه و مهندسی نرم افزار
1- Microsoft Project برای رسم نمودار های زمانبندی گانت (Gantt chart) در درس مدیریت و کنترل پروژه بیشتر روش بحث میشه.
2- IBM Rational Rose Enterprise 7.0 برای رسم نمودار های مختلف UML که جدیداً دارند visual paradim (http://www.visual-paradigm.com/download/) کار می کنند.
3- برای رسم نمدار های ER پایگاه داده visual studio امکان ترسیمش هست ولی اگه بازم حرفه ایی تر بخواهید مثل ER studio & case studio & visio موجوده که به نظر من بهترینش خوده ویژوال استادیو است.
4- برای درس شبیه سازی با arena (http://www.arenasimulation.com/) کار می کنند.
5- Turtoise SVN من خودم تازه با پست پلنگ (jaguarXF) باهاش آشنا شدم. و توصیه می کنم به جای putty از SecureCRT استفاده کنید امکاناتش خیلی بیشتره.

در ثانی من خودم تا جایی که یاد دارم به صورت آنچنانی با نرم افزار ها کار نمی کنند بیشتر روی مفاهیم کار می کنند یعنی دانشجو باید مفاهیم رو یاد بگیره بقیش دیگه به شور و شوق دانشجو بر می گرده که بره ازشون استفاده کنه یا نه.

JaguarXF
جمعه 04 آذر 1390, 21:37 عصر
توصیه می کنم به جای putty از SecureCRT استفاده کنید امکاناتش خیلی بیشتره.

نه! :لبخند: اینی که تو نوشتی پولیه . اگه قراره پولی استفاده کنید چیزی که در سطح جهانی ازش همه استفاده میکنند همون WRQ Reflection از Attachmate هستش که نوشته بودم. ولی برای کارهای دم دستی که چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه مثلا سایکل کردن یکی از سرورهایی که هنگ کرده و ... همون putty رو استفاده میکنم که رایگانه و سریع میپره بالا. ولی اگه بخوام چند ساعتی رو پشت سرور به کنکاش بگذرونم اونموقع حتما از Reflection استفاده میکنم

پینوشت: پلنگ نیست در اینجا منظور ماشینش بوده .:لبخند:

amin1softco
جمعه 04 آذر 1390, 22:29 عصر
نه! :لبخند: اینی که تو نوشتی پولیه . اگه قراره پولی استفاده کنید چیزی که در سطح جهانی ازش همه استفاده میکنند همون WRQ Reflection از Attachmate هستش که نوشته بودم. ولی برای کارهای دم دستی که چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه مثلا سایکل کردن یکی از سرورهایی که هنگ کرده و ... همون putty رو استفاده میکنم که رایگانه و سریع میپره بالا. ولی اگه بخوام چند ساعتی رو پشت سرور به کنکاش بگذرونم اونموقع حتما از Reflection استفاده میکنم

پینوشت: پلنگ نیست در اینجا منظور ماشینش بوده .:لبخند:

بازم توصیه من هموناست چون برای امتحانات Cisco از همین دو تا نرم افزار امتحان می گیرند Putty & SecureCRT البته اینها بیشتر سلیقه ایی هست. تازه اینجا ایرانه من خودم بشخصه از نسخه کرک شدش استفاده می کنم که زیاد هم درست نیست.....