hosein3000
چهارشنبه 02 آذر 1390, 16:09 عصر
با سلام
دوستان می خوام مقدار 2 تکست باکس رو بر هم تقسیم کنم و فرمول تقسیم رو روال text_change تکست باکس ها نوشتم تا به محض تغییر مقدار تکست باکس ها عمل تقسیم انجام بشه ولی چون مقدار تکست باکس ها از یک فرم دیگه فراخوانی میشه و تا زمانی که کاربر به اون فرم نرسیده مقدار ها صفره به همین علت خطا میده چون نمیشه صفر رو بر صفر تقسیم کرد.خطا که چه عرض کنم ویژوال بیسیک قفل میشه
کد من بصورت زیره :
Private Sub txtData_Change(Index As Integer)
If Val(txtData(36).Text) / Val(txtData(23).Text) > 1.75 Then
Label2(29).Caption = "OK"
Label2(29).BackColor = vbGreen
Else
If Val(txtData(37).Text) / Val(txtData(24).Text) > 1.75 Then
Label2(35).Caption = "OK"
Label2(35).BackColor = vbGreen
Else
Label2(35).Caption = "NOT.OK"
Label2(35).BackColor = vbRed
Label2(29).Caption = "NOT.OK"
Label2(29).BackColor = vbRed
End If
End If
end sub
همونطور که گفتم مقدار های تکست باکس ها از یک فرم دیگه میاد .به نظر شما چیکار کنم که تا زمانی که کاربر اطلاعات رو وارد نکرده و این مقدار ها صفره برنامه خطا نده
دوستان می خوام مقدار 2 تکست باکس رو بر هم تقسیم کنم و فرمول تقسیم رو روال text_change تکست باکس ها نوشتم تا به محض تغییر مقدار تکست باکس ها عمل تقسیم انجام بشه ولی چون مقدار تکست باکس ها از یک فرم دیگه فراخوانی میشه و تا زمانی که کاربر به اون فرم نرسیده مقدار ها صفره به همین علت خطا میده چون نمیشه صفر رو بر صفر تقسیم کرد.خطا که چه عرض کنم ویژوال بیسیک قفل میشه
کد من بصورت زیره :
Private Sub txtData_Change(Index As Integer)
If Val(txtData(36).Text) / Val(txtData(23).Text) > 1.75 Then
Label2(29).Caption = "OK"
Label2(29).BackColor = vbGreen
Else
If Val(txtData(37).Text) / Val(txtData(24).Text) > 1.75 Then
Label2(35).Caption = "OK"
Label2(35).BackColor = vbGreen
Else
Label2(35).Caption = "NOT.OK"
Label2(35).BackColor = vbRed
Label2(29).Caption = "NOT.OK"
Label2(29).BackColor = vbRed
End If
End If
end sub
همونطور که گفتم مقدار های تکست باکس ها از یک فرم دیگه میاد .به نظر شما چیکار کنم که تا زمانی که کاربر اطلاعات رو وارد نکرده و این مقدار ها صفره برنامه خطا نده