View Full Version : پیشنهاد ایجاد انجمن برنامه نویسی سخت افزار
amirhosein
یک شنبه 08 آبان 1384, 22:30 عصر
با سلام و تشکر از دست اندرکاران سایت برنامه نویس . اول اینکه می خواستم از زحمات دوستان عزیز مخصوصاً آقایان delphiassistance و بابک زواری و palizsoftware(وبقیه آقایون) تشکر کنم . واقعاً اگر یک مسول بودم از شما بعنوان پیشگامان توسعه برنامه نویسی در ایران تقدیر می کردم . دوم اینکه اگر بتوانید و لطف کنید و انجمن برنامه نویسی سخت افزار (اعم از انواع میکروکنترلر ، برنامه نویسی پورت ، برنامه نویسی درایور و ...) راه اندازی کنید واقعاً متشکر می شوم . در بسیاری از اوقات به غیر از سایت شما راهی برایم باقی نمی ماند . اگر چنین قسمتی ایجاد شود فکر کنم مشکل خیلی ها حل شود . در صورتی که این امر ممکن نیست لطفاً بفرمایید چرا و علت چیست . با تشکر . موفق باشید .
Inprise
دوشنبه 09 آبان 1384, 00:35 صبح
برنامه نویسان ، همیشه در حال نوشته برنامه، برای سخت افزار هستند ، پس البیت بیتک . بخشهای اسمبلی و سی ، بسته به مورد قطعا" میتونه جوابگوی مسائل مورد نظر باشه و معمولا" مدیران هر بخش تجربه های خوبی در زمینه های مختلف مربوط به اون موضوع دارند فلذا قطعا" به حل مسائلی که درست و صحیح مطرح بشن کمک خواهند کرد .
موفق باشی
amirhosein
چهارشنبه 11 آبان 1384, 05:49 صبح
برنامه نویسی سخت افزار که فقط اسمبلی و سی نیستش. مثلاً شما یه سرچ برای پورت usb بفرمایید می بینید که هزار تا تاپیک هستش ولی هیچکدام مطلب درست و حسابی نداره و تازه بعضی از موارد هم هست که توی تاپیکها مطرح نمی شه مثلاً من اطلاعاتی در مورد برنامه نویسی میکروکنترلرهای pic و avr احتیاج دارم اما کجا مطرح بشن معلوم نیست . بلی البته ممکن است اگر آنرا در بخش اسمبلی مطرح کنم ممکن است کسی پیدا شود که جواب بدهد اما به عنوان یک موضوع فرعی خواهد بود ولی در صورت وجود یک بخش مستقل برای این کار ، کاربران از سردرگمی درامده و بحثها هدفمند می شود . با تشکر
Inprise
چهارشنبه 11 آبان 1384, 09:44 صبح
بحثها همین حالا هدفمند هستند ؛ اگر سوال ، صحیح و معقول پرسیده بشه بدون شک جواب مناسب هم میگیره ، به عنوان یک مثال ، من یکبار در بخش دلفی یک جواب کامل برای کنترل پورت USB نوشتم ، بعد از آن صد بار دیگه اون سوال پرسیده شده و بهش جواب داده نشده ، چون لازم نبوده ، قبلا" یکبار این اتفاق افتاده و اگر کسی دنبال جوابه به نفع خودشه از راه مناسبتر یعنی جستجو اقدام کنه . برای مثال دیگری هم که مطرح کردی یعنی میکروکنترلرها وضع به همین منواله ، میتونی تو بخش متفرقه سوالت رو بپرسی ، یا اگر با یکی از محیطها مرتبطه - مثلا" سی - تو بخش مرتبط به اون مطرحش کنی ؛ در مجموع اگر قرار باشه برای نوشتن برنامه برای PLC یک بخش وجود داشته باشه ، فردایش باید برای شبکه های وایرلس ، مشکلات مربوط به کیبورد و ماوس ، و مسائل مربوط به فایرفاکس هم یک بخش جداگانه راه بیفته ، چون احتمالا" وجود یک بخش جدید باعث میشه سوالات معدود مربوط به اون موضوع یکجا جمع بشه ، اما به نظر میاد بجای اضافه کردن بیهوده بر تعداد بخشها که قرار نیست کمک خاصی به فروم بکنه ، به کیفیت مطالب توجه کنیم . بهر حال سوالاتی که مطمئن نیستی بهتره کجا مطرح بشن رو تو بخش متفرقه مطرح کن احتمالا" با دو سه جواب اول به سمت مناسب و مورد نظر هدایت میشن . لازمه در خاتمه بدونی توسعه نرم افزارهای کنترلی اتفاقا" بطور مستقیم با شغل من مرتبطه ، لیکن تصور نمیکنم بهر حال وجود یک بخش مستقل فایدهء خاصی داشته باشه ؛ بخش دلفی با روزی بیست تا سوال ، دارای توجیهه ، اما بخشی که شاید ماهی دو تا سوال تو مطرح بشه ، قاعدتا" دارای توجیه نیست و میتونه مثل خیلی از عناوین دیگه تو بخش متفرقه یا ذیل سایر بخشها بهش پرداخته بشه ، و البته بدون تردید آخر قصه تو یا به اسمبلی خواهی رسید یا سی ؛
موفق باشی
tabib_m
شنبه 14 آبان 1384, 12:14 عصر
ولی اگه نظر من رو بخواید یک سایتی که مختص کامپیوتره معقول نیست که یک انجمن به نام سخت افزار نداشته باشه. به نظر من اگه ایجاد بشه صحیح تره.
M-Gheibi
شنبه 14 آبان 1384, 14:28 عصر
طبیب جان اینجا مختص کامپیوتر هست ولی نه همه مباحث مربوط به آن.
Inprise
شنبه 14 آبان 1384, 14:37 عصر
قبل از اظهار نظر در مورد اینکه چه چیزی معقوله و چه چیزی نیست ، به عنوان سایت برنامه نویس و توضیحاتی که بارها ارائه شده مراجعه کنید .
disappear
شنبه 14 آبان 1384, 17:05 عصر
من هم توی یکی از تاپیکها درخواست همچین قسمتی رو کرده بودم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد .
tabib_m
شنبه 14 آبان 1384, 19:35 عصر
طبیب جان اینجا مختص کامپیوتر هست ولی نه همه مباحث مربوط به آن.
این طوری که من میدونم به طور کلی مطالب کامپیوتری به دو قسمت سخت افزار و نرم افزار تقسیم میشه.
یعنی سخت افزار یک بخش کلیه. اون وقت با این که توی این سایت انجمن های کوچک زیادی هست این انجمن نباید باشه؟
مگه این که بخواید اینطوری مطرح کنید که این سایت فقط مربوط به نرم افزاره!
oxygenws
شنبه 14 آبان 1384, 20:12 عصر
شما چرا پستهای مابقی دوستان رو نمی خونی و جواب میدی؟!!
اینجا سایت "برنامه نویس" است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.