View Full Version : بالا بردن درجه شی خاص در دیتا بیس
mixerpc
جمعه 04 آذر 1390, 22:12 عصر
با سلام و عرض خسته نباشی
دوستان عزیزم یه کمک نیاز داشتم.من توی سایتم 4 نوع کاربر تعریف کردم . میهمان،عضو،مدیر،مدیر ارشد.کدی رو نوشتم که تونستم دسترسی هر کدوم از کاربرا رو به صورت دستی تغییر بدم. مثلا میهمان رو به ارشد و مدیر رو به مدیر ارشد تغییر بدم. حالا می خوام کدی رو بنویسم که با استفاده از بخشی از دیتا بیس به اسم reg_timestamp بعد از مدتی خاص به عنوان مثال برای میهمان بعد از 20 دقیقه به کاربر عضو تبدیل بشه .
به صورت ساده این طوری می شه. یه کاربر در ابتدای ورود به سایت یک کاربر میهمان هست. بعد از گذشت مدت 20 دقیقه به کاربر عضو تبدیل می شه و کاربر عضو بعد 5 ساعت آنلاین بودن به مدیر تبدیل می شه.امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه. لطفا کمکم کنید چون خیلی مهمه استادم،پروژمو دیده خوشش اومده تو پیاده سازیش موندم. ممنون می شم کمکم کنید:قلب::ناراحت:
یوسف زالی
جمعه 04 آذر 1390, 23:47 عصر
سلام.
می تونید با هر بار ورود یا رفرش صفحه توسط کاربر یک SP رو اجرا کنید که تست می کنه که کاربر نیاز به ارتقا داره یا نه. بعد صفحه با ویژگی جدید لود شه.
Galawij
شنبه 05 آذر 1390, 05:34 صبح
سلام،
شما تایمر را سمت برنامه قرار بدید، بعد می تونید برای انواع سطوح دسترسی که دارید(عضو ساده، مدیر، مدیر ارشد) به صورت جداگانه یک SP بنویسید و بر حسب نیاز فراخوانی کنید. و یا اینکه یک SP داشته باشید و با ارسال یک پارامتر نوع کاربر را مشخص کنید و در بانک با مشخصات آن کاربر تغییر بدید.
ساختار جداولتون هم میتونه به این صورت باشه:
یک جدول برای انواع کاربر (ساده، مهمان، مدیر، مدیر ارشد و ....)
یک جدول دیگر برای مشخصات کاربر(که به نظر من بعد از 20 دقیقه اتصال هر کاربری به سایت یک فرمی باز بشه و این اطلاعات را دریافت کنه و در این جدول وارد کنید و بعد سطح دسترسی اولیه عضو ساده را به این کاربر اختصاص بدید).
یک جدول دیگر به منظور سطوح دسترسی که از دو جدول بالا کلید خارجی می گیرد و با هر فراخوانی SP هایی که در ابتدا توضیح دادم فقط اطلاعات این جدول بر اساس کلید کاربر و کلید نوع کاربر تغییر می کنه.
ولی واقعاً چه سایت جالبی می شه، فکر کنید یک ساعت همینطوری صفحه سایت را داشته باشد، بعد از یک ساعت بشی مدیر ارشد سایت!!!
یوسف زالی
شنبه 05 آذر 1390, 08:46 صبح
گذاشتن تایمر یعنی اینکه در هر چند ثانیه صفحتون ریلود بشه و این اصلا کار درستی نیست.
حمیدرضاصادقیان
شنبه 05 آذر 1390, 09:48 صبح
سلام.
به نظر من که این کار کلا اشتباه هست.
چون ما در طراحی سایت Session رو بررسی میکنیم و اگر فردی مثلا 20 دقیقه هیچ فعالیتی نکرد Session مربوطه بسته میشه.
حالا از این قضیه بگذریم فرض میکنیم Session به همین صورت باز میمونه.
بهتره برای کاربرهایی که ثبت نام میکنند به جای فیلد Timstamp از یک time استفاده کنید و زمان ثبت نام رو در اون ثبت کنید.
نوع timeStamp از کل رکورد شما یک رشته ای میگیره که یکتا هست و هربار که محتویات اون رکورد تغییر کنه مقدار فیلد TimeStamp نیز تغییر میکنه و برای کارهای دیگه به کار میره.
شما یا باید برای مراحل بعدی از تایمر استفاده کنید یا با استفاده از Session (http://weblogs.asp.net/traviscollins/archive/2008/02/22/ajax-timeout-server-control.aspx) فکر کنم بتونید اونو کنترل کنید و دیگه از تایمر نیز استفاده نکنید.
لینک (http://www.xyzws.com/Servletfaq/can-i-control-session-timeout/12)1
لینک 2 (http://programmerramblings.blogspot.com/2011/07/aspnet-session-timeout-control-with.html)
Galawij
شنبه 05 آذر 1390, 11:22 صبح
تا اونجایی که من متوجه شدم این بررسی تایم زمانی مال قبل از ثبت نام کاربر هست، یعنی کاربران مهمان پس می شه طبق توضیحات جناب صادقیان از Sessionاستفاده کرد(به شرط لود شدن MasterPage سایت و ذخیره کردن IP آن سیستم) و یا می توان این کنترل را با کدهای Java و اتصال به بانک مدیریت کرد.
mixerpc
یک شنبه 06 آذر 1390, 18:42 عصر
با سلام.تشکر می کنم از دوستانی که جواب دادن .عذر می خوام چون نتونستم درست کنم فایلو ازتون خواهش می کنم کمکم کنید
.ساده طرح من اینه :
من توی دیتا بیس یه بخش به عنوان user ساختم و برای اون زیر مجوعه های زیرو گذاشتم.
user>user_id*username**userpw*userprivilegien*usersex*r eg_timestamp*reg_ip
user_idکه شماره کاربره،username نام کاربری،userpw پسورد،userprivilegien حالت کاربر میهمان ،عضو،مدیر،مدیر ارشد.reg_timestamp مدت زمان حضورreg_ip آی پی در موقع ثبت نام
حالا من می خوام کدی رو بنویسم که وقتی یه کاربر به عنوان عضو در اومد بعد از گذشتن از مدتی که تعیین کردیم و با گرفتن اطلاعات از reg_timestamp حالت کاربری رو به مدیر ،یا مدیر ارشد تغییر بده و توی یک صفحه دیگه بتونیم تغییرات ایجاد شده رو ببینیم.دوستان می دونم پر روییه ولی خواهش می کنم ازتون کمکم کنید بنویسمش اگه کسی واسم نوشت واقعا ممنونش می شم. چون واقعا کارم گیره
.78450
پیش طرحی که آماده کردم اینه
http://up9.iranblog.com/images/9den6wygm0qyrelqtxl.jpg
mixerpc
یک شنبه 06 آذر 1390, 20:12 عصر
سلام دوستان. کی می تونه یه کد پی اچ پی با توضیحات داده شده بنویسه که مثل Reputation ویبولتون عمل کنه.اگر کسی هست ممنونش می شم برام بنویسه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.