ورود

View Full Version : درخواست راهنمایی برای پایه ریزی آینده کاری

ali mohamadi
شنبه 05 آذر 1390, 17:46 عصر
سلام دوستان
من 18سالمه و هنوز اول راهم و دارم visual basic.net یاد میگیرم.
خیلی به برنامه نویسی ویندوز علاقه دارم ولی همه چی که علاقه نمیشه!! شنیدم برنامه نویسی وب درامدش خیلی بهتر از برنامه نویسی ویندوزه(حداقل تو ایران) آیا این راسته؟
اگه من از الان برنامه نویسی ویندوز رو ادامه بدم تا 6-5 سال دیگه که شاید حرفه ای بشم چقدر میتونم درامد داشته باشم؟ شایدم درآینده بتونم برم انگیلس اونجا وضعیت چطوره؟
اگه میشه برای حرفه ای شدن برای برنامه نویسی ویندوز هم راهنماییم کنید چون من هم خیلی علاقه دارم و هم خیلی وقت آزاد دارم.
واقعا ازتون ممنونم.

Hybrid
شنبه 05 آذر 1390, 18:02 عصر
سلام دوست عزیز از اینکه برنامه نویسی رو انتخاب کردید خوشحالم ... چون برنامه نویسی رشته ی قرن 21 هست و هیچ وقت امکان نداره از بورس بیوفته ...تو هر کدوم رو که یاد بگیری و توش حرفه ای بشی میتونی آینده شغلی خودت رو تضمین کنی...نحوه درامدت هم بستگی به دونستهات داره یعنی هر چه بیشتر بلد باشی میتونی بیشتر درامد داشته باشی ....و برای برنامه نویس شدن هیچ راه جادویی و میانبری وجود نداره.. برای برنامه نویس شدن فقط و فقط و فقط باید تمرین کنی...

با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز.....

ali mohamadi
شنبه 05 آذر 1390, 23:44 عصر
به نظرتون بعد از یادگیری vb.net برم سراغ چه زبونی؟ java یا ++c ؟

Hybrid
یک شنبه 06 آذر 1390, 09:08 صبح
سلام دوست عزیز ، دوست عزیز به نظر من پرشی کار نکن گیر بده به یه زبون تا تو اون زبان خبره بشی(البته این نظر شخصی من بود) شاید دوستان نظر بهتری داشته باشند...موفق باشید.

nima.sh
یک شنبه 06 آذر 1390, 10:30 صبح
ولی اگه نظر منو بخوای سعی کن برنامه نویسی یاد بگیری نه کد نویسی،تو وقتی به برنامه نویسی مسلط باشی یه زبان برنامه نویسی رو در عرض 3 روز یاد میگری.
بهت قول میدم...
تو الان سعی کن همین VB.NET رو کاملا مسلط بشی،بعد برو یه خورده از زبان دیگه بخون،ببین چقدر سریع بر اون زبان تا حدی مسلط میشی.
موفق باشی......:تشویق:

ricky22
یک شنبه 06 آذر 1390, 14:16 عصر
سلام.
پیشنهادی که دارم به جای VB.NET روی c# زمان بگذار.

در ضمن سعی کن روی مفاهیم زمان زیادی بگذاری.
از زبان انگلیسی غافل نشو.
موفق باشی.