ورود

View Full Version : سوال: چند سوال از اساتید

farhadt
یک شنبه 06 آذر 1390, 14:03 عصر
سلام
من تجربه ای تو برنامه نویسی موبایل ندارم. چند تا سوال دارم از اساتید که اگه میتونن منو راهنمایی کنند تا بدونم که چیزی که دنبالش هستم رو میتونم بهش برسم یا نه.

1-تا اونجا که خبر دارم برنامه های جاوا توی تمام سیتسم عامل های موبایل کار می کنن. آیا درسته؟

دنبال این هستم یک برنامه جاوا بنویسم که یک سری نوشته و عکس رو توی اون بتونم نمایش بدم. نوشته ها و عکس ها هم میتونه تغییر کنن. یعنی بتونم با تغییر نوشته ها و عکس ها برنامه های متفاوتی داشته باشم. در ضمن میخوام که برنامه ها اگه توی یه موبایل نصب میشه به عنوان برنامه های متفاوتی شناخته بشه و جای برنامه قبلی نشینه.

2- بانک اطلاعاتی برنامه های جاوا چیه؟ آیا میشه از طریق VB.Net با اون کار کرد و اطلاعاتش رو تغییر داد؟
3- آیا میشه اطلاعات یک برنامه رو طوری تغییر داد که به عنوان یک برنامه ی مجزا نصب شه؟

4- میخوام که برای برنامه یک قفل هم بزارم. یه قفل سریالی که از طریق اینترنت فعال شه و برای گوشی های مختلف متفاوت باشه. یا هر قفلی که پیشنهاد میکنین. و این که شدنیه یا نه و چطور؟

5- برای اینکه در همه صفحه ها با اندازه های مختلف قابلیت اجرا داشته باشه باید چیکار کنم؟
ممنون.

parsidev
یک شنبه 06 آذر 1390, 14:45 عصر
سلام
تشریف ببرین اینجا:

http://j2me.blogfa.com

farhadt
دوشنبه 07 آذر 1390, 10:06 صبح
سلام
تشریف ببرین اینجا:

http://j2me.blogfa.com

ممنون. جایی که معرفی کردین برای شروع و ادامه کار J2me خیلی خوبه. اما من میخواستم قبل از هر اقدامی بدونم که چیزایی که میخوام شدنیه با نه و راهنمایی بگیرم از دوستانی که تجربه ی این کار رو دارن.

parsidev
چهارشنبه 09 آذر 1390, 14:13 عصر
پاسخ های شما:
1- تمامی سیستم عامل های موبایل که جاوا بر روی آنها وجود دارد یا قابل پشتیبانی است
2- جاوا طبیعتا با اوراکل استفاده میشه (با بانک های دیگه هم فکر نکنم مشکلی داشته باشه) اما این به برنامه نویسی موبایل یعنی j2me ربطی نداره ،در موبایل بیشتر باید با مفهوم RMS آشنا باشین (البته فکر کنم خود جاوا انجین منحصر به فردی هم برای j2ee داشته باشه) با این شرح طبیعتا باید بتونید از vb.net به این بانک ها متصل بشین (از شیوهای مختلف من جمله ado یا ODBC)
3- سوال نا مفهومه!؟
4- بله میشه،نمونه این قفل رو در همون وبلاگ می تونید ببینید
5- باید دانش برنامه نویسی j2me خودتون رو بالا ببرین!(طبیعتا باید هنگام اجرای برنامه اندازه صفحه یا نوع گوشی رو تشخصی بدین و نما رو بر اون اساس بر روی canvas رسم کنید )

farhadt
چهارشنبه 09 آذر 1390, 14:26 عصر
پاسخ های شما:
3- سوال نا مفهومه!؟

با تشکر از پاسختون.
منظورم اط سوال 3 اینه که میشه برنامه ساخته شده رو طوری تغییر داد که برنامه جدید رو وقتی رو گوشی نصب کنیم جایگزین برنامه قبلی نشه. اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر کنم باید با فایل Manifest کار کرد. درسته؟