ورود

View Full Version : سوال: نحوه آدرس دهی به media element

هاجر22
یک شنبه 06 آذر 1390, 19:43 عصر
سلام . در پروژه من یک media element و یک لیست باکس وجود دارد . که با کلیک روی عنوان آهنگ ها در لیست آهنگ مورد نظر باید اجرا شود. حال سوال این است که برای آدرس دهی درست به media element چه روشی بهتر است. این که از یک فایل XML که حاوی تمامی آدرس ها است استفاده کرد یا یک ستون به لیست باکس اضافه کنم و آدرس را در آن قرار دهم.
به نظر خودم بهترین راه این است که یک آدرس به صورت زیر بنویسم

source= "c:/my project/video"+i".avi"
و مقدار i متناسب به شماره آیتم انتخاب شده از لیست باکس تغییر کند. ولی نمی دانم این کار درست است یا نه و چگونه آن را انجام دهم.
یک سوال دیگر این که بهترین مکان برای قرار دادن فایل های ویدیویی پروژم کجاست؟

مهدی فرزاد
شنبه 12 آذر 1390, 08:30 صبح
سلام

من این روش رو پیشنهاد میکنم یک پوشه مخصوص آهنگ ها در کنار فایل اجرایی برنامه داشته باش مثلا با نام Music و با هر بار اجرای برنامه با استفاده از دستورات زیر لیست تمام فایل های موزیک موجود در اون رو به کمبو باکس اضافه کن
System.IO.DirectoryInfo d = new System.IO.DirectoryInfo("Music");
foreach (var item in d.GetFiles())
{
comboBox1.Items.Add(item.Name);
}

هاجر22
شنبه 12 آذر 1390, 20:31 عصر
سلام ممنون که جواب دادید ولی این طوری حجم پروژه خیلی زیاد نمیشه؟ چون تعداد فیلم ها خیلی زیاده. و دیگه اینکه چطور media element را آدرس دهی کنم؟

مهدی فرزاد
یک شنبه 13 آذر 1390, 08:35 صبح
سلام
قرار نیست فایل های صوتی و تصویری به exe اتچ بشه!!! در کنار فایل اجرایی شما قرار میگیره! به هر حال این فایل ها باید با برنامه شما باشه یا نه؟؟؟ باید روی کامپیوتر مقصد باشه که اجرا بشه!! مگر بخوای یک Media Player بسازی که خود کاربر هر آهنگ و یا فایلی رو که خواست اجرا کنه و در این صورت شما باید یک openFile برای کاربر بگذاری که خودش فایل رو انتخاب کنه!

این روش آدرس دهی
mediaElement.Source = new Uri("D:\\MyDoc\\Music\\8.mp3");

Shahab_H
یک شنبه 07 اسفند 1390, 15:25 عصر
با سلام
من MediaElement دارم می خوام یک ویدیو از تو فولدر exe خود برنامه یا از تو کامپیوتر نشون بده هر جوری بهش آدرس می دم پخش نمی کنه.
MediaElemet.Play(); رو هم می ذارم اما نمی شه.
لطفا راهنمایی کنید.