PDA

View Full Version : تحلیل سیستم ارجاع

neynavaz
دوشنبه 07 آذر 1390, 15:12 عصر
سلام
دوستان عزیز
من میخوام یه سیستمی طراحی کنم به شرح زیر
تو تحلیلش موندم
لطفا اگه کسی راه حلی داره به من بگه
تو این سیستم چندجور درخواست وجود داره
بعضی این درخواست ها بصورت سلسله مراتب در صورت تایید میره تا جایی که مدیر ارسال میکنه به یه شخص خاص و تموم میشه
و بعضی درخواستها ممکنه اصلا طبق سلسله مراتب طی نشه و یهو از یه مقام پایه سیستم به یه مقام دیگه مستقیم ارسال بشه بدون رعایت سلسله مراتب!!
با توجه به اینکه مثلا معاونت میتونه برای تایید درخواستهاهی خودش به کسی تفویض مسیولیت کنه با این حساب بحث سلسله مراتب اداری و سازمانی جوابگو نیست که بر اساس پوزیشن تایید کننده یا ارسال کننده بتونیم نفر بعدی ای که این سند رو میبینه رو مشخص کنیم

من نظرم اینه که برای هر فرد تو سیستم وبه ازای هر نوع درخواست(حدودا 3 نوع در خواست داریم ) یک مسیر ارسال و تایید بنویسیم
یعنی بعنوان مثال یک انبار دار دو نوع درخواست میتتواند داشته باشد برای هر کدام 1 گام تعریف کنیم( یعنی قبل از راه اندازی سیستم پیکربندی شود) نظر دوستان چگونه است؟

baktash.n81@gmail.com
دوشنبه 07 آذر 1390, 17:33 عصر
سلام ...

به نظر من دوتا جدول برای ارجاع در نظر بگیر ... جدول فرستندها و جدول گیرندها ... احتمالا درخواست های بعدی سیستم می تونه این باشه که یه نفر نامه رو به چند نفر ارجاع بده ... توی این جداول هیچ محدودیتی وجود نداره ... بعد بیا یه جدول درختی درست کن بر اساس اینکه کی به کی می تونه ارجاع بده بعد تو لایه Application وقتی شخص می خواد ارجاع بده لیست آدم هایی رو که مجازه بهشون ارجاع بده نشونشون بده ...

linux
جمعه 11 آذر 1390, 16:31 عصر
جدول درخواست ( نامه؛ ارجاع) یا هر اسم دیگری که لازم می دانید.
جدول سابقه ارجاعات
جدول ساختار سازمانی
جدول کاربران

computer _ student
جمعه 02 دی 1390, 16:06 عصر
جدول درخواست ( نامه؛ ارجاع) یا هر اسم دیگری که لازم می دانید.
جدول سابقه ارجاعات
جدول ساختار سازمانی
جدول کاربران
میشه بیشتر در رابطه با این سیستم توضیح بدید. من متوجه نشدم
ممنون میشم

mahan.2002
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 19:08 عصر
دوست عزیز این سیستم خیلی راحته میشه طراحی بشه .
شما در طراحیه درخواست تون میتونید چنتا فیلد اضافه کنید.
اول فیلد نوع در خواست تعریف کنید . بعد از اون متوانید نوع ارجاع تعیین کنید.
سپس حداکثر تایید های که نوع خواست میتواند داشته باشد را در نظر بگیرید. به عنوان مثال 8 تایید باید برای بشترین نوع درخواستی که میتونه در سیستم ارائه بشه هست. شما حداکثر درخواست نظر بگیر.
و سلام .شما اگر بسته به نوعی که در فیلد نوع در خواست هست میتونید ارجاع داشته باشید به عنوان مثال در خواستی که باید به تایید معاون و مدیر برسد می توانید مثلا کد 22 قرار دهید و در فیلد های مربوط به معاون و مدیر تایید های ان ها را قرار دهید. و همچنین بقیه خالی بگزارید

البته در طراحی راه دیگه ای هم داره که فیلد میتونید انجام بدید که پیچیدگی بیشتری داره که بنظرم راه همین راه، راه راحت تر و ساده تری می باشد.

و اگر دوستان خواستن میتونم در موردش توضیح بدم.

linux
چهارشنبه 05 بهمن 1390, 22:18 عصر
دوست عزیز این سیستم خیلی راحته میشه طراحی بشه .
شما در طراحیه درخواست تون میتونید چنتا فیلد اضافه کنید.
اول فیلد نوع در خواست تعریف کنید . بعد از اون متوانید نوع ارجاع تعیین کنید.
سپس حداکثر تایید های که نوع خواست میتواند داشته باشد را در نظر بگیرید. به عنوان مثال 8 تایید باید برای بشترین نوع درخواستی که میتونه در سیستم ارائه بشه هست. شما حداکثر درخواست نظر بگیر.
و سلام .شما اگر بسته به نوعی که در فیلد نوع در خواست هست میتونید ارجاع داشته باشید به عنوان مثال در خواستی که باید به تایید معاون و مدیر برسد می توانید مثلا کد 22 قرار دهید و در فیلد های مربوط به معاون و مدیر تایید های ان ها را قرار دهید. و همچنین بقیه خالی بگزارید

البته در طراحی راه دیگه ای هم داره که فیلد میتونید انجام بدید که پیچیدگی بیشتری داره که بنظرم راه همین راه، راه راحت تر و ساده تری می باشد.

و اگر دوستان خواستن میتونم در موردش توضیح بدم.
تاریخ ها را هم نگاه کنید،