ورود

View Full Version : نمونه های کاربردی

مهدی د
دوشنبه 07 آذر 1390, 19:28 عصر
یکی از مشکلاتی که در فرم های دارای زیر فرم وجود دارد عدم درج رکورد در زیر فرم می باشد به طوری که کاربر فقط در سرفرم اقدام به ایجاد رکورد می کند و در زیر فرم ، اقدامی برای ایجاد رکورد نمی نماید و از فرم خارج شود یا به رکورد دیگری مراجعه می کند و آن رکوردی که در سرفرم ایجاد کرده بدون اینکه از رکورد مرتبطی در زیر فرم برخوردار باشد بلاتکلیف می ماند!
در برخی از برنامه ها باتوجه به ماهیت برنامه این موضوع بهیچ وجه منطقی نمی باشد و حتی ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی نیز شود در نمونه ضمیمه شده روشی بکار رفته تا از ذخیره شدن مداوم این رکوردها جلوگیری شود.

Abbas Amiri
دوشنبه 07 آذر 1390, 20:47 عصر
یعنی شما توقع دارید بدون درج هیچ مقداری دریک رکورد جدید ،مقدار بگیرد ؟ خوب می توان شمار فاکتور را داد ولی فایده اش چیه ؟

مهدی د
سه شنبه 08 آذر 1390, 17:59 عصر
ضمن تشکر: برای درک فایده این کار ، باید موضوع را بهتر تشریح کنم.
موضوع مربوط به زمانی است که دو جدول وجود دارد که ارتباط یک به چند با هم دارند ، اگر در جدول مادر رکوردی ایجاد شود اما در جدول فرزند رکورد مرتبط با آن ایجاد نشود چه اتفاقی می افتد؟
بطور مثال فاکتور فروش بدون کالا یا خدمت! لیست قیمت بدون کالا یا خدمت! سند حسابداری بدون آرتیکل!

Abbas Amiri
سه شنبه 08 آذر 1390, 19:02 عصر
خوب تا زمانی که شما در سابفرم چیزی درج نکنید رکوردجدیدی درست نمی شود . وهر زمان که فرم با همان شماره راباز می کنید سابفرمتان خالی است مگر اینکه قبلا چیزی درج شده باشد . شاید هم منظورتان را متوجه نشده ام .

مهدی د
جمعه 02 دی 1390, 13:53 عصر
با ویرایشی که در پستهای اول و سوم انجام دادم منظورم را بهتر بیان کردم و فکر می کنم ابهامی نباشه.