ورود

View Full Version : سوال: مصرف زیاد پهنای باند در لود کردن صفحات وب از طریق ADSL

iman_pc_love
سه شنبه 08 آذر 1390, 12:35 عصر
من امروز adsl از پارس آنلاین با سرعت 256 گرفتم.
سرعت دانلودش که نجومیه (برای من که تا به حال دیال آپ داشتم)! یعنه فکر کنم حدود 150 کیلو بایت (1200 کیلو بیت)در ثانیه باشه ولی یه مشکلی هست اونم اینه که با اینکه از مرورگر اپرا استفاده می کنم و نمایش تصاویر هم غیر فعال کردم، مصرف پهنای باند برای لود شدن صفحات وب بسیار زیاده شاید برای هر صفحه حدود 200 یا 300 کیلو بایت جمعاً مصرف میشه، مثلا برای باز کردن سایت یاهو برای اولین بار روی مرورگر با غیر فعال کردن نمایش تصاویر حدود 330 کیلو بایت مصرف شد (حدود 20 کیلوبایت ارسال و 310 کیلوبایت دریافت) میخاستم ببینم مال بقیه شما ها هم اینجوریه یا ؟؟ در ضمن فایر وال و هم دارم و با برنامه netWrox پهنای باند رو مونیتور می کنم و هیچ شکی در این موضوع نیست که تمام پهنای باند استفاده شده مربوط به لود صفحه است.

iman_pc_love
چهارشنبه 09 آذر 1390, 18:18 عصر
کسی نیست جواب ما را بده؟

hraeissi
پنج شنبه 10 آذر 1390, 08:19 صبح
خوب در خصوص مورد اول که باید بگم که سیاست جدید پارس آنلاین این است که کاربران را روی پهنای باند 2 مگ می بنده و با انها قراردادهای مختلف می بنده .به عبارتی اگر شما پهنای 128 می گرفتی هم پول کمتر می دادی و هم با همین سرعت کار می کردی. در حال حاضر بیشتر سیاستهای آنها روی مصرف حجم است که با این سیاست شما مصرف بیشتری خواهی داشت و درآمد انها بیشتر می شود .

در خصوص مورد دوم هم عوامل زیادی است که باعث بالا رفتن مصارف اینترنت می شود که نمیشه به جزئیات آن رسید .

پیشنهاد می کنم بی خیال این سئوال بشی و بری با سرعتت حال کنی

iman_pc_love
شنبه 12 آذر 1390, 22:16 عصر
چی بگم والاه