ورود

View Full Version : انتخاب رنگ های مناسب در قالب سایت

sara_aryanfar
سه شنبه 08 آذر 1390, 15:35 عصر
با سلام دوستان من برای یک سایت می خوام قالب بزنم اما تو بخش انتخاب رنگ ها یکم مشکل دارم برای نمونه تصویر زیر رو ببینید و در موردش نظر بدین ممنون

78516

Saber Mogaddas
سه شنبه 08 آذر 1390, 15:47 عصر
سلام
رنگ های آبی رو gray کنید بهتر نمی شه؟

برای ترکیب رنگ از این (http://kuler.adobe.com/#themes/rating?time=30) سایت استفاده کن..

موفق باشی..

colors
سه شنبه 08 آذر 1390, 16:19 عصر
درود

100٪ مطمئنم پروژت هیچ تحلیلی واسش صورت نگرفته!
این فالب رو واسه کجا میزنی؟
طرف خودش چی خواسته؟
چه دلیلی واسه استفاده از رنگ داری؟
...

rezaonline.net
سه شنبه 08 آذر 1390, 16:39 عصر
از روش 3 - 1 - 2 - 4 استفاده کنید
برای مثال یک سایت سبز رنگ میخواید داشته باشید
بک گراوند سبز با تلخی 3
بک گراوند پستها سبز با تلخی 1
بگ گراوند هدر پستها سبز با تلخی 2
رنگ متن سبز با تلخی 4

rezaonline.net
سه شنبه 08 آذر 1390, 16:43 عصر
از روش 3 - 1 - 2 - 4 استفاده کنید
برای مثال یک سایت سبز رنگ میخواید داشته باشید
بک گراوند سبز با تلخی 3
بک گراوند پستها سبز با تلخی 1
بگ گراوند هدر پستها سبز با تلخی 2
رنگ متن سبز با تلخی 4

sara_aryanfar
سه شنبه 08 آذر 1390, 20:16 عصر
درود

100٪ مطمئنم پروژت هیچ تحلیلی واسش صورت نگرفته!
این فالب رو واسه کجا میزنی؟
طرف خودش چی خواسته؟
چه دلیلی واسه استفاده از رنگ داری؟
...
چرا می فرمائین تحلیلی روش نبوده؟

sara_aryanfar
سه شنبه 08 آذر 1390, 20:17 عصر
سلام
رنگ های آبی رو gray کنید بهتر نمی شه؟

برای ترکیب رنگ از این (http://kuler.adobe.com/#themes/rating?time=30) سایت استفاده کن..

موفق باشی..
چطوری باید از این سایت استفاده کنم؟

Saber Mogaddas
سه شنبه 08 آذر 1390, 20:30 عصر
رنگهایی که با هم تطابق دارند رو کنار هم نمایش داده حتی کدهاشونم بهتون می ده..سایت پیچیده ای نیست..

colors
سه شنبه 08 آذر 1390, 21:48 عصر
چرا می فرمائین تحلیلی روش نبوده؟

چون اگه تحلیلی داشتی به این مشکل برنمیخوردید - قاعدتا زمانی به این مشکل باید برمیخوردی که در مرحله تحلیل بودی - پس نتیجه میگیریم شما سایت رو پیاده کردین بعد در مورد رنگش فکر کردین. البته اگه فکرم کرده باشین.(دوست عزیز هیچگونه قصد بی احترامی ندارم - خدای نکرده بد، تصور نکنید)

sara_aryanfar
سه شنبه 08 آذر 1390, 22:30 عصر
دوست من قبل از طراحی می خوام قالب رو آماده کنم چون یه کار شخصیه

colors
سه شنبه 08 آذر 1390, 22:54 عصر
خب کاره شخصیه دلیل بر این نیست که تحلیل نشه.

در کل منظورم از پست اول این بود که طبق تحلیلت شروع کن، نه اینکه هنگام طراحی به فکر رنگ بندی باشی. اینگونه موارد باعث میشه کار چند برابر دیرتر و بعضی مواقع اصل انجام نشه

موفق باشی

sara_aryanfar
سه شنبه 08 آذر 1390, 22:57 عصر
شما خودت چگونه رنگ های مناسبتو انتخاب می کنی ؟

colors
سه شنبه 08 آذر 1390, 23:07 عصر
خب طبق نحوه تحلیلی که تو پروِژهام استفاده میکنم... { یه خلاصه در مورد تحلیل رنگ پروژهام }

1 : توسط چند فرم آماده ای که به مشتری میدم رنگو قالب اصلی سایتو که تو نظرشه رو میگیرم { این رنگو تو اولویت قرار میدم )
2 : حداقل چند ساعت و حداکثر چند روز وقت صرف پیداکردن نیاز مشتریان میکنم که طبق نیازشون هر رنگ میتونه نقش خاصی ایفا کنه.
3 : رنگ لوگو، بنر، تابلو، کارت ویزیت و ... مشتری رو میبینم و سعی میکنم ته رنگ سایتو یه همچین رنگی قرار بدم.
4 : صنف مشتری رو در نظر میگیرم. مثلا اگه واسه یه باشگاه فوتبال بخوای قالب بزنی معمولا رنگ سبز برتری نسبی به دیگر رنگها داره.
و ...

sara_aryanfar
چهارشنبه 09 آذر 1390, 08:35 صبح
دوستان نظرتون در مورد رنگ های جدید چیه بهتر شده به نظرتون ؟

http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=78537&d=1322633085

hamid_shrk
چهارشنبه 09 آذر 1390, 09:11 صبح
یکم زیادی سرده .
هنگام انتخاب رنگ در طراحی سایت نکات زیر قابل توجه هستند:

1- اثر روانشناسی رنگ در طراحی سایت
لیست زیر مشخصه هائی از رنگها را که در هنگاه طراحی سایت باید مد نظر داشته باشید بیان می کند
اغلب رنگهای زیر, در طراحی سایت و عموما، احساسات را به صورت زیر القاء می کنند

2- قابلیت خواندن متون صفحات سایت

3- رنگ متمم رنگهای انتخابی برای بک گراند، گرافیک ها، لینکها و متون

1- رنگها اثر زیادی روی احساسات ما در 90 ثانیه اول مشاهده می گذارند
2- اثر رنگ می تواند یک بیننده را ترغیب به خرید یک جنس از شما کند
3- رنگها رفتار ما را در برابر یک موضوع فقط تشدید نمی کنند، بلکه این اثر را در رفتار ما کاملا نشان می دهند
4- اثر گذاری رنگ در فرهنگ های مختلف متفاوت است. باید ببینید طراحی سایت برای چه ملیتی با چه سلیقه رنگی انجام می شود 5- هر رنگ به تنهائی یک پیام مخصوص به چشم بیننده می فرستد سفید : اشاره دارد به صداقت، پاکیزگی، صمیمیت، ملایمت و معاصر بودن چیزی. سفید بهترین رنگ برای طراحی بک گراند سایت است. در تجارت سفید رنگ خستگی گیر و انرژی بخش است

سیاه : اشاره به ظرافت، قدرت، دلیری، شیطان و مهارت و باستان دارد.مشکی رنگ ایده ال متن برای پس زمینه روشن است.مشکی به عنوان رنگ بک گراند چشم را خسته می کند

قرمز : توانائی، هیجان و احساسات شدید و سرعت. این رنگ بلافاصله توجه بیننده سایت را به خود جلب می کند. قرمز شدیدترین رنگ احساس است و ضربان قلب و تنفس را تسریع می کند

آبی : امنیت، اعتماد، مسئولیت پذیری سرما و جاه و جلال
آبی دومین رنگ عوام پسند است و در تجارت به معنای ضمانت مالی است

سبز: تندرستی، فراوانی، حاصلخیزی، آزادی و طبیعت و پیشرفت. در تجارت به معنی مقام و ثروت است. سبز در چشم ها راحت تر دیده میشود

قهوه ای : تاثیرگذاری، متانت، توانگری مالی و کمک کننده بودن. قهوه ای رنگ کره خاکی ماست و در طبیعت بسیار فراوان است

خاکستری : صمیمیت زیاد، اعتبار و نفوذ و عملی بودن. در تجارت به معنی سنت گرائی است

صورتی : ملایمت، شیرینی، ظرافت و زنانگی. خوب بودن بی گناهی و پرورش کودک و گل

بنفش : وقار، معنویت، شاهانه بودن، عیش و نعمت، دارائی و اعتبار و نفوذ. در تجارت نشانه بزرگی است و طرفدار سبکهای هنرمندانه

نارنجی : سرزندگی و شوخی، لذت و خوش گذرانی، علم ، چالاکی و نیرو، تحمل و بلند همتی

زرد : نور خورشید، گرمی، خوشی، نامردی، ترسوئی و حسادت. در تجارت درخواست از نوع روشنفکرانه استو برای تاکید نیز خوب است. زرد باعث افزایش تمرکز شده و سوخت و ساز را نیز زیاد می کند و سخت ترین رنگ برای چشمهاست

طلائی : نشانگر گران بودن و پرستیژ است

نقره ای : سرما ، علمی بودن و اعتبار و پرستیژ

sara_aryanfar
چهارشنبه 09 آذر 1390, 10:22 صبح
خب شما فرمودی زیادی سرد هست حالا با چه رنگ هایی می تونم از این سردی کم کنم

hamid_shrk
چهارشنبه 09 آذر 1390, 10:58 صبح
یکم تنوع رنگها رو زیاد کنید ، البته این نظر منه ، تو این سایت واقعا استاد زیاد وجود داره که میتونن بیشتر کمک کنن.
از گرد کردن دایو ها هم یکم کمتر استفاده کنید بهتره. یکم رنگ قرمز یا نارنجی و یکم بیشتر رنگ نقره ای.
همین سایت برنامه نویس رو ببینید،رنگ اصلیش آبیه ولی بصورت خیلی ظریف از رنگهای دیگه هم استفاده کرده.

Saber Mogaddas
چهارشنبه 09 آذر 1390, 20:27 عصر
سلام
هرچی از رنگهای لایت و کمرنگ استفاده کنید کابر خسته نمیشه از سایتتون..این قضیه اثبات شده..
کار با رنگهای گرم که سایت رو بسیار زیبا میکنه..مثل رنگ سیاه خاکستری..ولی کار با این رنگ ها خیلی سخته و امکان داره که سایت زشت بشه اگه درست استفاده نشه..
ولی رنگ های روشن و لایت همیشه محبوب هستن و یه انسان مبتدی در گرافیک نیز میتونه به راحتی ترکیب رنگ های زیبای بده..

rezaonline.net
پنج شنبه 10 آذر 1390, 17:32 عصر
تقریباً از نظر من خوب شده
فقط میمونه مراحل پیاده سازی
سعی کنی از ویژگی های جدید css3 مثل
text-shadow
box-shadow
border-radius
استفاده کنید تا جذاب تر بشه
همچنین از نوع جدید رنگ rgba نیز استفاده کنید
استفاده از این ویژگی های css3 کار شمارو حرفه ای تر و زیباتر میکنه

مقاله آموزشی کوچکی در این باره نوشتم
لایق دونستید مطالعه کنید
forum.iranphp.org/Thread-کتاب-آموزش-و-معرفی-ویژگیهای-property-سی-اس-اس-3-–-Css3

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 11 آذر 1390, 17:10 عصر
سلام .

شما از سرخ . یا نارنجی توی کارتون استفده کنید تا سردی اون از بین بره . برید رنگ button رو قرمز کنید به عنوان نمونه . تا تغییر رو ببینید .

اما یه مساله ایی که خیلی مهمه . زمان لود شدن صفحه شماست . اگر بهترین طراحی دنیا رو پیاده سازی کنید وقتی دیر لود بشه . کاربر حوصله اش سر میره و از سایتتون خارج میشه .

اونجایی که از عکس زیاد استفاده می کنند و قالب ها رو با فتوشاپ طراحی می کنن . سرعت اینترنتشون این اجازه رو شاید بهشون بده . اما کاربران ما هنوز 70 درصد از خطوط کم سرعت استفاده می کنن .

آما بگیرید با خطوط کم سرعت . اگر وب سایت شما در حدود سی ثانیه لود شد قالب تون مناسبه و گرنه باید بهینه بشه . ( از عکس کم استفاده کنید ) .

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 11 آذر 1390, 17:13 عصر
من اینجا از رنگ قرمز استفاده کردم در کنار لینک آبی خوب شده :

78633

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 11 آذر 1390, 17:34 عصر
http://www.colorcombos.com/blue-color-schemes.html

sara_aryanfar
شنبه 12 آذر 1390, 02:31 صبح
دوستان دوباره یکم تغییرات انجام دادم نظرتون چیه 78657

manager_66
شنبه 12 آذر 1390, 11:27 صبح
سلام . منو بنظرم اگه ساده بشه بهتر بشه. یعنی دورگرد نباشه . همچنین دایو پایینیش . یعنی اون هم دور گرد نباشه / باکسهای سمت راستیتون(آخرین محصولات ارسالی) دورگرد باشه خوبه / بقیه جاهاش از طرحهای قبلی بهتره . اندازه فوتر رو هم درست کنید. میشه بگین موضوع سایتتون چیه ؟ چون بنظرم اگه بخاد هدرتون همین باشه اصلا جالب نیست ! :لبخندساده:

sara_aryanfar
شنبه 12 آذر 1390, 11:40 صبح
راستشو بخواین می خوام یه سایت برا گذاشتن نمونه کارا و کلا در ضمینه طراحی وب باشه یه سایت برا شرکت نمونه کارای زیادی رو دیدم و تقریبا ایده های جالبی ازشون گرفتم قالب هایی رو دیدم که تنها با چند خط رنگی فوق العاده زیبا بودن

بهزاد علی محمدزاده
یک شنبه 13 آذر 1390, 00:35 صبح
گاهی ما نیاز داریم فضای ذهنمون شکسته بشه تا به چیزهای دیگه هم فکر کنیم . من یه روز داشتم کار می کردم خیلی ذهنم درگیر یه صفحه برای کودکان بود . یکی از دوستان اومد و کل طراحی و عوض کرد و در واقع اون فضای ذهنم و که کلید کرده بود رو اون طرح شکست و من بعدش راحت رو طرح ها کار کردم .

به شخصه تصمیم دارم بعد از پایان ترم دوره رنگ شناسی برم . ( قبلا یه مدت طراحی رفتم و مبانی ترکیب بندی رو یاد گرفتم بسیار موثر بود . )

زمان استراحتم بود گفتم یه کم من فضای ذهن شما رو به هم بریزم .

78693

بهزاد علی محمدزاده
یک شنبه 13 آذر 1390, 00:49 صبح
78694

دیگه زمان استراحتم زیاد شد ...

sara_aryanfar
یک شنبه 13 آذر 1390, 04:38 صبح
عالی بود منم امروز یه طرجی زدم البته یکمی از بانک ملی تقلب کردم ولی خب برا تمرین لطفا نظرتون رو بگید

78695

hamid_shrk
یک شنبه 13 آذر 1390, 08:18 صبح
عالی بود منم امروز یه طرجی زدم البته یکمی از بانک ملی تقلب کردم ولی خب برا تمرین لطفا نظرتون رو بگید

78695

راستش خیلی از طرح قبلیتون بهتره ، هیچ اشکالی نداره که برای شروع از طرح های دیگه استفاده کنید ، منم اوایل همین کارو میکردم ، اگه واسه کارتون نیاز به تب با جی کوئری داشتین من هستم.

Saber Mogaddas
یک شنبه 13 آذر 1390, 13:04 عصر
سلام
خوبه ..فقط قسمت منو radius هارو حذف کنید بهتره
موفق باشی..

sara_aryanfar
یک شنبه 13 آذر 1390, 13:36 عصر
راستش خیلی از طرح قبلیتون بهتره ، هیچ اشکالی نداره که برای شروع از طرح های دیگه استفاده کنید ، منم اوایل همین کارو میکردم ، اگه واسه کارتون نیاز به تب با جی کوئری داشتین من هستم.

آموزش مناسبی داری برای ساخت این تب با جی کوئری ممنون میشم بهم بدی