ورود

View Full Version : سوال: کلمات کلیدی

behzad_vb.net
سه شنبه 08 آذر 1390, 17:23 عصر
یک سوال مهم درباره انتخاب کلمات کلیدی
فرض کنید من اطمینان دارم از اینکه کلمه کلیدی "درب و پنجره دوجداره" که محبوب است اگه بخوام توی این کلمه رتبه بگیرم باید دقیقا همین را توی کی ورد هام بنویسم درسته اگه درست نیست بهم بگید
و برای اینکه کلمه درب و پنجره دوجدراه را رتبه داشته باشیم باید ان را در متن استفاده کنیم
اگر صحبت من اشتباه هست چطور باید کلمات کلیدی را استفاده کردم مثلا وقتی من میخوام توی درب و پنجره دوجدره رتبه بگیرم

Saber Mogaddas
سه شنبه 08 آذر 1390, 18:18 عصر
سلام
درب و پنجره دوجداره 4سیلابیه خیلی خوب هست فقط یعنی تو جستجو تو 4تا (درب)( پنجره)( و) (دوجداره) صفحه شمارو قرار می ده کسی درب جستجو کنه صفحات شما index شده در این جستجو حتی داخل جستجوهایی که توش (و) بکار رفته هم صفحات شما خواهد بود..که بهتره از این حروف استفاده نکنید ..چون رقیب بسیار زیاد و امکان داره یکی دنبال موضوعی با جمله (و من خرس هستم) به درو پنجرتون برسه که ربطی به شما نداره..
در هر حال این جمله ای که گفتین چند سیلابی بودنش خوبه..ولی عقل می گه که این کلمات تو نت بسیار زیاد خواهد بود..اثباتش به این صورته که الان پنچره دوجداره امتحانش رو پس داده و محبوب شده و بازارشم داغه پس حتما تبلیغاتشم زیاده..درسته؟؟
جملات دیگرم به این صورت تحلیل کنید به نتایج و کلمات خوبی می رسید..

موفق باشی..

behzad_vb.net
سه شنبه 08 آذر 1390, 18:52 عصر
یکم توضیحاتتون گنگ بود یعنی چی 4سیلابیه
وقتی من دقیقا درب و پنجره دوجداره را داخل کی ورد بزارم یعنی احتمال داره داخل کلمه "و" یا " پنجره " ایندکس بشم نه فقط "درب و پنجره دوجداره"
خب حالا نگفتید ایا باید همان کلمه را داخل کی ورد بزارم من توی انتخاب کلمات کلیدی مشکل دارم اصلا درست نمیدونم باید چیکار کنم و چه طوری از کلمات کلیدی توی کی ورد استفاده کنم
با این حساب من بزارم "درب پنجره دوجداره" بهتره دیگه "و" نداره

Saber Mogaddas
سه شنبه 08 آذر 1390, 19:33 عصر
کم توضیحاتتون گنگ بود یعنی چی 4سیلابیه

اگه درب و پنجره دوجداره بزارید میشه 5 سیلابی یعنی : 1:(درب) 2:(و) 3:(پنجره) 4:(دوجداره) 5:(درب و پنجره دوجداره) و وقتی کسی تو موتور یکی از این کلامات رو وارد کنه مسلما صفحه شمام در داخل اونها خواهد بود..

وقتی من دقیقا درب و پنجره دوجداره را داخل کی ورد بزارم یعنی احتمال داره داخل کلمه "و" یا " پنجره " ایندکس بشم نه فقط "درب و پنجره دوجداره"

100%

خب حالا نگفتید ایا باید همان کلمه را داخل کی ورد بزارم من توی انتخاب کلمات کلیدی مشکل دارم اصلا درست نمیدونم باید چیکار کنم و چه طوری از کلمات کلیدی توی کی ورد استفاده کنم

خودتون رو جای کاربر بزارید می خواهید درو پنجره جستوجو کنید..چه چیزایی رو جستجو میکردین؟همش رو لیست کنید ..بعد ببینید کدوم بهینه تر هست یعنی : یعنی تو گوگل search کنید ببینید صفحات کدوم کلما ت که جستوجو کردید کمتر هست اون رو انتخاب کنید..

با این حساب من بزارم "درب پنجره دوجداره" بهتره دیگه "و" نداره

درسته..کلمه های مثل( به و یا ) استفاده نکنید بهتره ..چون تو وب پر از اینهاست..

بیشتر از اینی وجود نداره توضیح بدم..شما با این اطلاعات باید بتونید بهترین keyword رو برای سایتتون بدست بیارید..
فقط یه نقطه اونم این که احتمال داره کاربر غلط املایی داشته باشه اونارم حدث بزنید و به لیستتون اضافه کنید..
موفق باشی..

behzad_vb.net
سه شنبه 08 آذر 1390, 20:29 عصر
تشکر کر فراوان از شما دوست عزیز واقعا خیلی شیوا و زیبا توضیح دادید خیلی عالب بود کاش میشد 10000 بار دکمه تشکر را بزنم واقعا ممنون
فقط یک سوال دیگه مگر نمیگن از کلمات ترکیبی استفاده کنید تا به جنگ رغبای کمتری برید ولی شما میگید که ما توی هر 5 کلمه رقابت میکنیم درسته
یعنی هم توی "درب " هم "پنجره" هم "دوجداره" هم "و" هم "درب و پنجره دوجداره" اینطوری که سئو کردن سخت میشه ما میخوام فعلا با کلمات 3 یا 4 کلمه ای بالا بیاییم
ولی اینطوری به جنگ رقبای سخت میریم قضیه این چی میشه
منظورم اینه که ما فقط میخواهیم به جنگ رقیبای کلمه "درب و پنجره دوجداره" بریم نه به جنگ "و" یا "درب" یا "پنجره"
رقابت در اینا رقابت در بیش از 100 میلیون است

Saber Mogaddas
سه شنبه 08 آذر 1390, 20:40 عصر
عزیز قاطی نکن اینارو به هم من به طور کلی سئو کلمات رو بهتون توضیح دادم.
نه اونو واسه کل جمله گفتن..یعنی تو (درب و پنجره دوجداره ) رقیب های کمی خواهید داشت..
کلمات رقیب کم و چند کلمه ای و غلط های املایی در keyword
چند سیلابی بیشتر تو آدرس سایت مهم هست ..
کلمه های (به اما و یا) و کلمات تکراری تو محتوای سایت و descriptin..

behzad_vb.net
سه شنبه 08 آذر 1390, 20:44 عصر
پس یعنی من تمرکزمو میزارم روی چند کلمه ای تو اونا که بالا امدم میرم 2 کلمه ای و تک کلمه ای و قدرتو بدست میگیرم

Saber Mogaddas
سه شنبه 08 آذر 1390, 20:50 عصر
درسته..الیته همنطور که میدونید سئو تو keyword خلاصه نمیشه ..و مبحث عظیمی برای خودش داره ..ولی انتخاب keyword یکی از قسمت های مهم تو سئو هست..
موفق باشی عزیز..