ورود

View Full Version : انتقال دیتابیس از لوکال به هاست

behnam shamlo
چهارشنبه 09 آذر 1390, 05:22 صبح
سلام
من یک سایت و دیتابیس مرتبط به همون سایت را در لوکال (wamp server ) ساختم
و اینکه کل سایت رو با cuteFTP به هاستم انتقال دادم و به خوبی هم کار میکنه
فقط مشکل اینجاست که نمی تونم دیتا بیس ام رو از لوکال به هاست انتقال بدم
قبلا در یک هاست دیگه بعد از اینکه سایتم رو از لوکال به هاست انتقال دادم برای اینکه نمی دونستم چه جوری میشه دیتابیس را به هاست انتقال بدم ، در هاست دوباره به صورت دستی دیتا بیس ام رو ساختم
ولی الان دوباره میخوام همین سایتم رو به یک هاست دیگه انتقال بدم و اینکارو کردم و دیتا بیس رو به صورت دستی در هاست ساختم ولی در این هاست جدید سایتم با دیتابیس ام متصل نمیشه یعنی هیچ رکوردی در دیتا بیسم اضافه نمیشه با اینکه همه اتصالات رو در کدهای php تنظیم کردم در هاست.
قبلا این کار رو کردم در یک هاست دیگه بعدش دیتابیس رو در هاست ساختم و به خوبی کار کرد
ولی اینبار نمیشه.
حالا میخوام بدونم چه جوری میشه از ذیتا بیس اکسپورت گرفت در لوکال و بعد در هاست ایپورتش کرد.من از wamp server در لوکال استفاده میکنم و در هاست هم از cpanel.
الان چه جوری از دیتابیسم در لوکال اکسپورت بگیرم یا زیپش کنم و بعد چه جوری در هاست import بکنمش.هیچ کدوم رو بلد نیستم خصوصا قسمت اکسپورت کردن دیتابیس در لوکال.در ضمن رکوردی هم در دیتا بیس ندارم فقط ساختار دیتابیس رو میخوام انتقال بدم(دیتابیس و جداول اش رو)
قبلا در directAdmin دیتابیس رو ایجاد میکردم و در phpMyAdmin جدول هاش رو ایجاد میکردم و درست کار میکرد ولی الان همون سایت و دیتابیس درهاست جدید ، رکوردی به دیتا بیس ایجاد نمی کنه ، اینجا با cpanel دیتابیس رو میسازم و جدولش رو با phpMyAdmin.
خواهش میکنم دقیقا راهنمایی کنید در همین تاپیک و در صورت امکان لینک معرفی نکنید.
ممنون میشم

pejman_view
چهارشنبه 09 آذر 1390, 11:44 صبح
سلام

لطفاً مقاله زیر را بخوان ببخشید خودم توضیح ندادم چون در مقاله زیر بصورت تصویری توضیح داده است:
http://www.siteground.com/tutorials/php-mysql/mysql_export.htm

با تشکر

behnam shamlo
پنج شنبه 10 آذر 1390, 17:55 عصر
ممنون پژمان ولی چیزی سر در نیاوردم.

nasawish
چهارشنبه 30 آذر 1390, 11:14 صبح
سلام
من یک سایت و دیتابیس مرتبط به همون سایت را در لوکال (wamp server ) ساختم
و اینکه کل سایت رو با cuteFTP به هاستم انتقال دادم و به خوبی هم کار میکنه
فقط مشکل اینجاست که نمی تونم دیتا بیس ام رو از لوکال به هاست انتقال بدم
قبلا در یک هاست دیگه بعد از اینکه سایتم رو از لوکال به هاست انتقال دادم برای اینکه نمی دونستم چه جوری میشه دیتابیس را به هاست انتقال بدم ، در هاست دوباره به صورت دستی دیتا بیس ام رو ساختم
ولی الان دوباره میخوام همین سایتم رو به یک هاست دیگه انتقال بدم و اینکارو کردم و دیتا بیس رو به صورت دستی در هاست ساختم ولی در این هاست جدید سایتم با دیتابیس ام متصل نمیشه یعنی هیچ رکوردی در دیتا بیسم اضافه نمیشه با اینکه همه اتصالات رو در کدهای php تنظیم کردم در هاست.
قبلا این کار رو کردم در یک هاست دیگه بعدش دیتابیس رو در هاست ساختم و به خوبی کار کرد
ولی اینبار نمیشه.
حالا میخوام بدونم چه جوری میشه از ذیتا بیس اکسپورت گرفت در لوکال و بعد در هاست ایپورتش کرد.من از wamp server در لوکال استفاده میکنم و در هاست هم از cpanel.
الان چه جوری از دیتابیسم در لوکال اکسپورت بگیرم یا زیپش کنم و بعد چه جوری در هاست import بکنمش.هیچ کدوم رو بلد نیستم خصوصا قسمت اکسپورت کردن دیتابیس در لوکال.در ضمن رکوردی هم در دیتا بیس ندارم فقط ساختار دیتابیس رو میخوام انتقال بدم(دیتابیس و جداول اش رو)
قبلا در directAdmin دیتابیس رو ایجاد میکردم و در phpMyAdmin جدول هاش رو ایجاد میکردم و درست کار میکرد ولی الان همون سایت و دیتابیس درهاست جدید ، رکوردی به دیتا بیس ایجاد نمی کنه ، اینجا با cpanel دیتابیس رو میسازم و جدولش رو با phpMyAdmin.
خواهش میکنم دقیقا راهنمایی کنید در همین تاپیک و در صورت امکان لینک معرفی نکنید.
ممنون میشم

سلام.
موقعی که دیتا بیستو تو ومپ انتخاب می کنی اون بالا مشخصه
.79488
79489

nasawish
چهارشنبه 30 آذر 1390, 11:16 صبح
سلام.
موقعی که دیتا بیستو تو ومپ انتخاب می کنی اون بالا مشخصه
.79488
79489بعد کافیه اون فایل sql رو بعد اینکه دیتابیستو ساختی البته قفط منظورم اسمشه میتونی ایمپورت کنی