ورود

View Full Version : انتخاب رنگ ها و برخی مشکلات اون

sara_aryanfar
چهارشنبه 09 آذر 1390, 09:04 صبح
با سلام دوستان عزیز لطفا در مورد قالبی که درست کردم نظرات خودتون رو بگید و اشتباهاتی که کردم رو بفرمائین ممنون میشم بیشتر می خوام در مورد انتخاب رنگ برای بخش های مختلف سایت مثل هدر و فوتر و غیره اطلاعات کسب کنم ممنون
78537

fakhravari
چهارشنبه 09 آذر 1390, 11:45 صبح
:اشتباه::افسرده: هیچی بهتر از دیدن نمونه سایت نیست.
بستگی به نوع سایتتون داره

Saber Mogaddas
چهارشنبه 09 آذر 1390, 19:27 عصر
پشت هدر gradiant ابی زدی اونو 90 درجه کن تا اخرش به سفید یعنی رنگ پس زمینه برسه..button که برای search گذاشتین رو از imgbutton استفاده کن زیباتر میشه..برای قرنیه چشم از یه ماسک آبی تو photoshop استفاده کن فونت هارم یهکم روش کار کنی خوب میشه..البته بنظرم اگه اون هدر gradian پشتی رو حذف کنید خوبتره
موفق باشی..

sara_aryanfar
چهارشنبه 09 آذر 1390, 22:22 عصر
البته همه نکاتی که می فرمائین به کار خواهم بست به نظرتون این بهتر شده یا بدتر
78565

hamid_shrk
پنج شنبه 10 آذر 1390, 11:18 صبح
از تیرگی فوتر سایت کم کنید ،رنگ فونت منو رو آبی پررنگ کنید ،بک گراند پشت سایت رو یا سفید کنید یا خیلی کم رنگ.

sara_aryanfar
پنج شنبه 10 آذر 1390, 12:43 عصر
در مورد استفاده از رنگ نارنجی در منو خوب بوده؟

hamid_shrk
پنج شنبه 10 آذر 1390, 12:47 عصر
یک تنوع رنگ ها بیشتر بشه بهتر میتونه خودش رو نشون بده .
اینکه بالا و پایین منو هنوز آبیه اصلا جالب نیست.
از گردیه دور دایو هات کمتر کن.

ravand
پنج شنبه 10 آذر 1390, 13:14 عصر
به نظرم رنگ هاي آبي و نارنجي اصلا بهم نميان. اگه آبي و بنفش رو توي يه سايت استفاده كني يا سبز و بنفش رو بهم ميان ولي اينا اصلا.

Saber Mogaddas
پنج شنبه 10 آذر 1390, 14:49 عصر
سلام
اولین sample که گذاشته بودید از اینا بهتر بود..رنگ بندی صفر..

sara_aryanfar
پنج شنبه 10 آذر 1390, 16:23 عصر
والله منم می خواستم از رنگ هایی نزدیک هم استفاده کنم فکر کنم یکی از دوستان دیروز اینو گفتن منم اجرا کردم در کل روشی نیست که بشه با اون روش رنگ های مناسب برای هر قسمت رو انتخاب کرد هر سایتی یک رنگ اصلی داره فکر می کنم که بقیه رنگ ها باید نسبت به اون رنگ تنظیم بشن حالا من که برا این سایت رنگ آبی رو به عنوان رنگ اصلی انتخاب کردن برای هر قسمت از چه رنگی استفاده کنم بهتره قسمت هایی مثل

هدر
بلوک های سمت راست
فوتر
و یک بلوک که قرار هست متن خبر توش باشه
لطفا کد رنگ رو هم قرار بدین ممنون

Saber Mogaddas
جمعه 11 آذر 1390, 11:53 صبح
سلام
بله رنگ اصلی رو background مشخص میکنه..و همه رنگ هارو به تبعیت از پس زمینه انتخاب میکنیم..
همو طرح اول تو تاپیک اول خوبه فقط گرادیانت پشت header رو بردارید..و چشم بنر رو هم میتونید با یه ماسک تو فتوشاپ به راحتی به رتگ آبی تغییر بدید..
رنگ بندی کاملا سلیقه ایه ..اگه در این مورد کم تجربه اید از رنگ بندی سایت های دیگه برای الگو گرفتن استفاده کنید..