View Full Version : سوال: سوال
marjan sheikh robat
چهارشنبه 09 آذر 1390, 17:21 عصر
برنامه ای بنویسید که عبارت infixرابهpostfixوprefix تبدیل کندفرض کنیدعبارت برانتز گذاری شده است وفرقی نمیکنه با چه زبان برنامه نویسی باشدخواهش میکنم اگر میتونید کمکم کنید
mehdi.mousavi
پنج شنبه 10 آذر 1390, 13:04 عصر
سلام.
از اونجاییکه در پیام خصوصی عنوان کردید که رشته شما کامپیوتر نیست و اگر پیام شما رو پاک نکنم به کسی بر نمیخوره، ذکر چند نکته رو (برای شما و دیگرانی که هر از گاهی چنین پیامهایی به این سایت ارسال میکنن) ضروری دیدم.
"استفاده از اینترنت آسونه، اما درست استفاده کردن از اون، نه! من در طول این کتاب، گام به گام شما رو برای درک استفاده صحیح از اینترنت همراهی می کنم". این یکی از جملاتی بود که Harley Hahn نویسنده کتاب Internet: The Complete Reference سالها پیش، کتابش رو با اون شروع کرده بود. مطمئن هستم اون کتاب رو مطالعه نکرده اید، که اگر کرده بودید، هرگز چنین سوالی رو مطرح نمی کردید. اینترنت بنا شده تا زندگی من و شما رو ساده تر کنه. Search Engine ها برای همین اونجا هستن و هر روز هوشمند تر از روزهای قبل درخواست ها رو پاسخ میدن.
وقتی در فضای حقیقی وارد محیط جدیدی میشیم، قدری به خودمون فرصت میدیم و شرایط رو محک میزنیم تا با آداب نسبی حاکم بر اون محیط آشنا بشیم تا خدایی نکرده رفتاری از ما سر نزنه که همگان به ما چشم بدوزن و ... در دنیای مجازی هم آداب و سلوکی حاکم هستش که این آداب از انجمنی به انجمن دیگه،تفاوتهایی داره، اما همگی از قوانین و آداب یکسانی (کم و بیش) پیروی میکنن. یکی از اون قوانین نانوشته این هستش که "اگر زمان برای من حائز اهمیت هستش، برای دیگران هم به همین منواله". وقتی می نویسید "برنامه ای بنویسید که فلان..." هر کسی با خوندنش یه عکس العملی نشون میده. یکی میگه "باشه رئیس"، یکی دیگه میگه "امر دیگه ای نیست؟"، دیگری میگه "بازم دانشجو"، یکی دیگه میگه "برنامه رو بنویسم، تو نمره بگیری؟"، یکی دیگه میگه "اه بازم" ... و کمتر کسی پیدا میشه که بخواد به چنین درخواستی پاسخ مثبت بده. فرض کنید برنامه رو من نوشتم، چی عایدم میشه؟ هیچی!
این مطالب رو میگم تا دیگه هرگز چنین درخواستی رو بدین شکل هیچ جا مطرح نکنید. اینجا، من سعی کردم با آرامش مساله رو به شما تفهیم کنم، اما جای دیگه، ممکنه اینطور نباشه و با رفتارهای بسیار تند روبرو بشید.
وقتی می خواهید سوالی مطرح کنید، Email ای به کسی ارسال کنید و ... چند ثانیه بیشتر زمان صرف کنید و عنوان مناسبی برای پیام خودتون انتخاب کنید. کسی علاقه ای به خوندن پیامی که عنوانش "سوال" هست، نداره.
شرایط رو روشن مطرح کنید. من دانشجوی فلان رشته هستم، یه مشت آدم ... از ما خواستن که برنامه ای بنویسیم که عبارت Infix رو به ... تبدیل کنه. منم اینقدر از مسیر رو رفتم، این کد رو نوشتم حالا تو این بخش گیر افتادم و نمیتونم ادامه بدم. حدس میزنم که مشکل در فلان بخش باشه، اما توان حل مساله رو بیش از این ندارم. اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چطور مشکلم رو حل کنم، خوشحال میشم.
مطرح کردن سوال بدین شکل به خواننده نشون میده که شما سعی خودتون رو کرده اید و در فلان بخش متوقف شده اید. بنابراین اونو به پاسخ دادن به سوال شما ترغیب میکنه. ارسال صورت مساله ای که مدرس سر کلاس به شما داده در فضاهای مجازی، غالبا مشکل ساز هستش (مگر انجمن هایی که برای اینکار بنا شده باشن و اهداف دیگه ای رو دنبال کنن).
موفق باشید.
پاورقی: پیدا کردن این سایت (http://www.java-samples.com/showtutorial.php?tutorialid=1132) فقط چند ثانیه زمان نیاز داشت...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.