View Full Version : کمک- دستوری برای تکثیر یک ردیف
arman_Delta2002
پنج شنبه 10 آذر 1390, 10:14 صبح
سلام میخواستم بدونم چطور میشه تو یک جدول هر ردیف رو به تعداد خواصی تکسیر کرد
مثال:
ما یک جدول داریم به اسم T1 که داخل اون چند تا clum داریم به نام های (کد کالا - نام کالا - تعداد - مبلغ)
این جدول ما شامل 200 ردیف داده هست که هر کالا با کالای دیگه ای از نظر تعداد و نام و ... متفاوت هست
حال میخوایم هر ردیف کالا رو به تعداد ادش تکسیر کنه
مثلا کالای X 5 عدد هست ، 5 تا از کالای X ایجاد بشه
مرسی :متفکر:
یوسف زالی
پنج شنبه 10 آذر 1390, 14:15 عصر
سلام.
شما می تونید یک ردیف رو فرض کنید و برای اون یک SP بنویسید که ورودی هاش تعداد تکرار و نام جدول و آی دی ردیف در اون جدول هست.
وظیفه اون هم این باشه که در جدول مذکور فیلد رو با استفاده از یک حلقه n بار اینسرت کنه.
حالا با یک حلقه دیگه که روی ردبف های جدول حرکت می کنه (مثل کرسر) اون SP رو برای هر ردیف فراخوانی کنید.
موفق باشید.
arman_Delta2002
شنبه 12 آذر 1390, 11:01 صبح
این روش رو میدونم ولی به درد کار من نمیخوره آخه میخوام زمان تحیه گزارش که تعداد کالا ها متقیر هست این روند داخل یک DataSet ریخته بشه و دیتا ست پاس داده بشه به گزارش و بقیه ماجرا
یوسف زالی
شنبه 12 آذر 1390, 11:15 صبح
پس همین کار رو در UI کنید.
گمان نمی کنم بهترین کار این باشه.
کاری که می خواهید کنید چی هست؟ شاید راههای بهتری وجود داشته باشه.
arman_Delta2002
چهارشنبه 30 آذر 1390, 08:45 صبح
کار من اینه که وقتی یک کاربر میخواد بارکد یکسری کالا ها رو به تعدادی که از اون کالا داره در گزارش ببینه و چاپ کنه
مثلا کالایی به نام سینی 20 عدد دارد و میبایست 20 تا بارکد چاپ بشه و کالایی به نام میز دارد به تعداد 5 عدد و میبایست 5 عدد در زمان نمایش بارکد قبل از چاپ 5 عدد بارکد میز و 20 عدد بارکد سینی نمایش داده بشه و چاپ بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.