ورود

View Full Version : نحوه تحریک کردن رویداد موس مو با یک ساب

vb.net.33
پنج شنبه 10 آذر 1390, 10:16 صبح
سلام

من کدهائی در موس مو یک ابزار دارم ،چطوری می تونم با نوشتن یک ساب کدهای داخلی موس مو اون ابزار را تحریک کنم؟

ms_vb1987
یک شنبه 13 آذر 1390, 10:46 صبح
سلام
من متوجه منظور شما نشدم خواهشا بیشتر توضیح بدهید

Hybrid
یک شنبه 13 آذر 1390, 11:58 صبح
سلام دوست عزیز منظورت رو دقیقا متوجه نشدم...منظورت اینه برای رویداد mousemove یه کنترل کد نوشتی و میخوای در جای دیگه ازش استفاده کنی؟؟؟لطفا سوالت رو دقیقتر بپرس تا دوستان کمک کنند.

موفق باشین.

Mohammad_chz
یک شنبه 13 آذر 1390, 12:17 عصر
سلام
با فرض اینکه اون ابزار شما یک Button باشه می تونید از کد زیر در هر روالی که خواستید استفاده کنید.

Button1_MouseMove(sender, e)

vb.net.33
یک شنبه 13 آذر 1390, 14:31 عصر
سلام
با فرض اینکه اون ابزار شما یک Button باشه می تونید از کد زیر در هر روالی که خواستید استفاده کنید.

Button1_MouseMove(sender, e)

ببخشید رویداد موس مو دکمه چرا عمومیت پیدا نمیکنه تو خود پروژه؟

Hybrid
یک شنبه 13 آذر 1390, 16:33 عصر
سلام دوست عزیز دلیلش اینه که حوزش private کافیه حوزه ی اونو به public تغییر بدی تا تو کل پروژه قابل دسترس باشه...

مثال :

Public Class Form2

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Form1.Button1_Click(sender, e)
End Sub
End Class

موفق باشین..

vb.net.33
یک شنبه 13 آذر 1390, 18:51 عصر
سلام دوست عزیز دلیلش اینه که حوزش private کافیه حوزه ی اونو به public تغییر بدی تا تو کل پروژه قابل دسترس باشه...

مثال :

Public Class Form2

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Form1.Button1_Click(sender, e)
End Sub
End Class

موفق باشین..

نه دوست عزیز منظور من این بود که وقتی ما یه دکمه می سازیم و تو dll اون پروژه تو رویداد موس مو اون بنویسیم exit sub چرا تو استفاده از این dll این کد اجرا نمیشه؟