ورود

View Full Version : طراحی یک برنامه از اول تا آخر

C.mohsen
پنج شنبه 10 آذر 1390, 19:52 عصر
سلام خدمت دوستان من یه کتابی یا مقاله ای میخوام که مراحل طراحی یه برنامه رو از اول تا آخر توضیح داده باشه.راستش من تقریبا به زبان C# مسلطم:متفکر: ولی تا حالا رو پروژه ای کار نکردم.اگه مقاله به فارسی باشه که چه بهتر .پیشاپیش از دوستان مچکرم

csharpdoost
پنج شنبه 10 آذر 1390, 20:21 عصر
با توجه به اینکه هر پروژه ای شرایط خاص خودشو داره نمیشه دقیقا مطلبی ارائه کرد اما مفاهیمی هم برای اداره کلی پروژه ها وجود داره .فکر میکنم شما به مهندسی نرم افزار نیاز دارید البته من لینکی در این مورد سراغ ندارم اما اگه تو گوگل یه سرچ کنی کلی مطلب گیرت میاد.

C.mohsen
پنج شنبه 10 آذر 1390, 20:52 عصر
نه مشکل مهندسی نرم افزار یا نمیدونم uml یا ssadm نیست .من میخوام رو یه پروژه کار کنم.
مشکل من ندونستن کاربرد کد ها هستش.البته مشکلم زیاده ولی با یه پروژه رو به راه میشم

gilas1368
پنج شنبه 10 آذر 1390, 22:26 عصر
فکر کنم کتابی بطور خاص در این زمینه نگارش نشده باشه
هر کتابی برای هر بحثی که توضیح میده یه مثال میزنه و از اول تا آخر کتاب یک مثال رو پیش نمی بره.
به نظر من شما فقط باید یه پروژه رو استارت بزنین بعد یواش یواش می فهمین که روال طراحی برنامه به چه شکله

C.mohsen
پنج شنبه 10 آذر 1390, 22:39 عصر
با تشکر از دوستان.ولی برای طراحی سایت نمونه های زیادی تو اینترنت هست.امیدوار بودم تو این گزینه هم باشه

j_naroogha@yahoo.com
جمعه 11 آذر 1390, 02:22 صبح
می تونی از پروژه های open همین سایت استفاده کنید.
شما میتونید خودتون رو به عنوان مشتری تون تصور کنید بعد نیازهای اون رفع کنید. در هر مرحله هم توقعات مشتری رو بیشتر کنید.
یه مدت هم می تونید رایگان برنامه نویسی کنید.
(البته اینایی که بیان کردم فقط نظر شخصی منه . ...)