ورود

View Full Version : هنگ کردن لینوکس

cardano7
جمعه 11 آذر 1390, 03:36 صبح
سلام
من شتیده بودم لینوکس به این راحتی هنگ نمی کنه اما می بینم از ویندوز هم بیشتر داره هنگ می کنه.
راه کلی برای حل این مشکل کسی سراغ داره؟

eshpilen
جمعه 11 آذر 1390, 04:17 صبح
کدوم لینوکس؟
منم فدورا 5 داشتم یه زمانی هنگ میکرد، ولی نه بیشتر از ویندوز.
میگن هنگ نمیکنه فکر میکنم بیشتر منظور هستهء اون و برنامه های سرور و زمانی که متنی بود هست. آمارهایی که میدادن همیشه مربوط به سرورها میشد که خب تقریبا تمام سرورهای لینوکس محیط گرافیکی ندارن.
بنظرم بیشتر هنگ ها به محیط و برنامه های دسکتاپ برمیگرده.
ضمنا توزیع با توزیع و نسخه با نسخه طبیعتا میتونه متفاوت باشه.
از طرف دیگه ممکنه علل دیگری هم درکار باشه. مثلا با سخت افزار و درایور خاصی مشکلی باشه و غیره.
البته لزوما همه چیز برای همیشه یکسان باقی نمیمونه.

cardano7
جمعه 11 آذر 1390, 08:56 صبح
نسخه ی من یوبونتو 11.10 هست.
آخرین ورژن و 64 بیت. کاربران 64 بیتی که مستضعف ترین ها هستند. تقریبا هم هیچ چیزی روی لینوکس من کار نمی کنه.
هر دفعه که وارد firefox لینوکسم میشم باید پروفایلم را از حالت readonly در بیارم و گر نه فایر فاکسم اجرا نمی شه. (پروفایل فایرفاکسم بین ویندوز و لینوکس مشترک هست). تاوانش رو هم همین امروز دادم. نصف بوک مارک هام از بین رفت و نصفش باقی مونده !!!!!!!
oh my gosh

cardano7
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 21:25 عصر
تاپیک قدیمی شده ولی بعد از مدت ها مشکلش را فهمیدم.
مشکل از نصب درایور گرافیک هست. بهتره اون را از طریق ترمینال نصب کنید و نه با ابزارهای گرافیکی

FastCode
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 23:46 عصر
با توجه به کارت گرافیکتون به جز درایور گرافیک خیلی چیزهای دیگه رو هم باید نصب کنید که سرعت خوب بشه.
من هنوز ندیدم کسی درایور هاش درست باشه و سرعتش از ویندوز کمتر باشه.
package های mesa libva libvdpau i9*5* libgl1 و خیلی های دیگه(بیشتر از ۱۰۰ تا رو میتونم نام ببرم) رو که مربوط به کارتتون هستن رو باید نصب کنید که بتونید از همه امکانات سخت افزارتون استفاده کنید.
و یادتون نره که همیشه کرنلتون رو به روز کنید.

pswin.pooya
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 22:33 عصر
چند تا مساله در مورد لینوکس و هنگ کردنش وجود داره:

1. معمولا دیر هنگ میکنه
2. تقریبا در تمامی موارد میشه قسمتی رو که هنگ کرده بدون بوت مجدد سیستم دوباره راه اندازی کرد.
3. بیشتر هنگ ها مروبط به محیطهای گرافیکی هست تا سرویس ها و هسته.
4. حتما دلیلی وجود داره و حتما میشه اون رو برطرف کرد.

من سالهاست که دارم با لینوکس کار میکنم و به جزء محیط گرافیکی حتی یکبار هم هنگ برای من پیش نیامده و محیطهای گرافیکی رو هم با همون (معمولا) مشکل درایور و یا dm حل میشه. مساله اینه که میشه قسمتی رو که از کار افتاده شناسایی و برطرف کرد. یعنی مثل ویندوز پا در هوا نیستید که چی داره خطا میده و چجوری میشه حلش کرد و ... . و یه مورد هم که وجود داره اینه که توی موارد زیادی برای حل کردن مشکلها نیازمند افراد حرفه ای هستید.

prpe26
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 23:10 عصر
و البته لینوکس هنگ نمیکنه. کرش میکنه.

FastCode
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 15:20 عصر
و Thrash میکنه که اتفاقا این هم نسبت به ویندوز خیلی کمتره.
Thrash:عمل انتقال مکرر اطلاعات بین RAM و DISK به شکل غیر بهینه که معمولا به علت کمبود حافظه اتفاق میافته.