ورود

View Full Version : سوال: جستجوی سایت و نمایش نتایج

sarapepors
جمعه 11 آذر 1390, 10:21 صبح
سلام .
می خوام یه قسمت جستجو در سایتم داشته باشم یعنی بتونم به دنبال یه کلمه خاص در تمام صفحات سایتم بگردم اگه میشه راهنماییم کنید اگر بخوام دنبال اون کلمه خاص توی بانک اطلاعاتی بگردم یعنی باید تک تک جداول رو جستجو کنم ؟ چطور باید نتایج رو نمایش بدم ؟ اگه میشه کامل توضیح بدید . متشکرم

rahmatr
جمعه 11 آذر 1390, 11:23 صبح
ساده ترین راه استفاده از google custom search است :
http://www.google.com/cse/

چون جستجوی گوگل بهترین نتیجه را به کاربر نشان می دهد و شامل تمام صفحات سایت است.

sarapepors
جمعه 11 آذر 1390, 14:35 عصر
سلام من به این ادرس رفتم و نشانی سایتم رو هم دادم و کدش رو دریافت کردم اما این کدی که من گرفتم علاوه بر سایت خودم سایتهای دیگه رو هم جستجو می کنه !! و به علاوه باکسش مربوط به خود گوگل هست میشه تغییرش داد؟ اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید اگه بخوام نتایج رو تو یه صفحه جدید نمایش بدم باید چه کار کنم؟

در ضمن خیلی از کلماتی رو هم که در سایتم هست و مینویسم پیدا نمیکنه.

meisam3322
جمعه 11 آذر 1390, 15:14 عصر
دوست عزیز اگه واقعا میخوای دقیقا همون چیزی که جستجو شده رو به کاربر نشون بدی. بهتره خودت دست به کار بشی و با کد نویسی یه جستجوی ساده ولی مفید واسه وب سایتت طراحی کنی.

sarapepors
جمعه 11 آذر 1390, 15:29 عصر
دوست عزیز اگه واقعا میخوای دقیقا همون چیزی که جستجو شده رو به کاربر نشون بدی. بهتره خودت دست به کار بشی و با کد نویسی یه جستجوی ساده ولی مفید واسه وب سایتت طراحی کنی.
سلام ببینید من با نوشتن کد جستجو مشکلی ندارم خوب باید اون کلمه خاص رو با مقادیر داخل جداول دیتابیسم مقایسه کنم اما نمیدونم نتایج رو چطور نمایش بدم؟؟ فرض کنید من کدی نوشتم که یک عبارت رو با داده های تک تک جداول مقایسه کنه خوب حالا اگر پیداش کنه من با توجه به این که داده های اون جدول در کدام صفحه نمایش داده میشن باید اون صفحه خاص رو در نتایج جستجو قرار بدم ؟؟ باید این طور عمل کنم لطفا در این مورد راهنماییم کنید.

rahmatr
جمعه 11 آذر 1390, 17:04 عصر
شما هر سیستم جستجویی برای سایت بنویسید، به قدرت سیستم جستجوی گوگل نخواهد بود. چرا؟ یه مثال می زنم :

من از google custom search برای سایت ایران کنسرت (http://www.google.com/cse/home?cx=018181513034282836395%3A3njiz3z9u2q&ie=UTF-8) استفاده کردم. اگر کسی بخواهد کلمه رضا صادقی را جستجو کند و اشتباهی بنویسد رضا ضادقی و یا به جای مرکز همايشهاي برج ميلاد بنویسد مرکز همايش برج ميلاد، گوگل کلمه را اصلاح می کند (امتحان کنید).
در حالی که اگر خودم جستجو می نوشتم برای نتیجه جستجو چیزی پیدا نمی شد، مگر اینکه یک موتور جستجوی حرفه ای می نوشتم که کار آسانی نیست.

برای همین می گویم جستجوی گوگل بهترین نتیجه را به کاربر نشان می دهد.

در ضمن خیلی از کلماتی رو هم که در سایتم هست و مینویسم پیدا نمیکنه.

باید منتظر ایندکس شدن آن صفحه در گوگل باشید. در واقع گوگل سایت شما را جستجو نمی کند، بلکه بانک اطلاعاتی خودش را جستجو می کند و باید صفحه شما قبلا ذخیره شده باشد که برای سایتهایی که روزانه به روز می شوند، کمتر از یک روز اینکار انجام می شود.

sarapepors
جمعه 11 آذر 1390, 17:59 عصر
سلام . من سایت ایران کنسرت رو دیدم ببینید من یه سوال دارم شما موقعی که دارید سایتتون رو ثبت میکنید زبان رو چی انتخاب میکنید من هر چی دیدم فارسی پیدا نکردم؟
و یه موضوع دیگه من نمی خوام تو سایتم که همه چیز فارسی هست رو دکمه به جای جستجو نوشته باشه search در ضمن توی تکست باکس هم نوشته google custom search اینو چی کار کنم .
کمک.

mehdi-s
جمعه 11 آذر 1390, 19:07 عصر
شما باید موتور جستجو را خودتون طراحی کنید
کدهاش به زبانهای مختلف همین جا پیدا میشه
واسه دیتا بیستون هم اکه از SQl استفاده میکنید باید از Full text search بهره بگیرید اون هم تکراری است و همین جا مطالب خوبی راجع بهش هست
موفق باشید