View Full Version : سوال: مردد بودن برای پرسیدن سوال با این وضعین مدیریت
sunn789
جمعه 11 آذر 1390, 11:34 صبح
سلام
اخرین دفعه یک تاپیک توی asp.net نوشتم که حذغ کردن و بعد هم بس از اعتراض یکی از مدیران لطف کرد و به مکان مناسب انتقال داد
خوب الان هم بعد از کلی تفکر که ایا دوباره بیان و یا نه تصمیم گرفتم که یک مشکلم رو مطرح کنم اما زمانی که صفحه اول asp.net رو دیدم منصرف شدم کمتر از نیمی از تاپیکها رو مدیران سایت حذف کرده بودند ، والا شما جای ما چی فکر میکنید ، لطفاً توقع دارین دوستان فعال در عرصه تکنولوژی های روز دنایا دیکه مثل هیتلر و یا قرنها گذشته برخورد نکنن من قصد بی احترامی ندارم اما ایا با این کاری که در پیش گرفته اید بهنظرتان به کجا افراد مبتدی در برنامه نویسی رو پیش خواهید برد .
لطفاً از ما که گذشت اما بسیاری از دوستان چشم امیدشون به این سایته اذیتشون نکنید ف شما هم میدونید قوانین سایت رو کمتر کسی میخونه و امیدوارم از اون اشخاصی هم نباشید بگین که باید بخونن به ما مربوط نمیشه و دیدتون دید کمک به همدیگه باشه نه حالا که مدیر و یا مدیر ارشد یک وب سایت شدم در مسند خدایی بشینیم و به مردم زور بگیم
این درد دل من بود چون دوست دارم دوستان دیگه رشد کنن نه مثل خود من دو روزه با یک مشکل مواجهم اما از ترس اینکه یک مدیر از روی دلسوزی و یا خدخواهی تاپیک ی یرو پاک کنه
متشکر
سوداگر
جمعه 11 آذر 1390, 17:03 عصر
دوست عزیز والا غیرتاً اگر تالارها حذف میشوند تقصیر خودمان است که:
1) تالار مناسب را تشخیص نمی دهیم! (http://barnamenevis.org/showthread.php?183217-ado-entity)
1+1) تالار مناسب را تشخیص نمی دهیم! (http://barnamenevis.org/showthread.php?291623-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C)
2) تاپیک الکی اضافه می کنیم و در جای نامناسب (http://barnamenevis.org/showthread.php?294957-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AF)
3) عنوان نامناسب (http://barnamenevis.org/showthread.php?183217-ado-entity)
4) همین تاپیک که در آن هستید را با عنوان دیگر، چند روز پیش زده بودید. (http://barnamenevis.org/showthread.php?315375-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B9%D8%B6%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D9%87%D8%A7)
5) قوانین سایت را مطالعه کنید و مطابق آن رفتار کنید، ترس شما بی دلیل است. (http://barnamenevis.org/misc.php?do=showrules)
ELNAZ_NAZI
شنبه 12 آذر 1390, 11:16 صبح
من الان یه سوال دارم که هرچی میگردم نمی دونم کجا مطرحش کنمومربوطم به سایت هست
حالا میگید انگشت به دهان بمونم یا یه تاپیک بزنم سوالمو مطرح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا یکم لطف بیشتر نسبت به کاربر رو می طلبه
متشکرم
sunn789
شنبه 12 آذر 1390, 15:41 عصر
نمیدونم چرا به این نتیجه رسیدیم که دیگران اشتباه میکنن
اره من یه همچین تاپیکی قبلاً زده بودم اما برای اینکه توی تالار asp.net تاپیکها رو حذف کرده بودن همونجا زدم تا نباشه که توی تالار asp.net اگه در خصوص طراحی بپرسم گناه کرده باشم بدونم
شما تو تاپیک asp.net نمیتونید در مورد css بپرسید و باید برن در زیر شاخه طراحی وب css رو پیدا کنید
در مورد ado.net در صورتی که هنوز بیشتر کاربرا از dataset استفاده میکنند و اگه شما سوالی توی قسمت بانکهای اطلاعهای بپرسید چند روز طول میکشه تا جواب بدن چه توقع دارید که یرسم توی اون تالار بپرسم
و ...
اگه کسی نمیتونه تالار مناسب انتخاب کنه ببینید مشکل از نام گذاری و یا طراحی کلی نیست که به نظرم قبل از اینکه ما باید سوال بپرسیم اول باید یک دوره پیشرفته استفاده از سایت ببینیم که این یه نقصه هر چند قانون های مشکل بنویسیم
لطفاً مسئلا رو حل کنیم نا صورت مسواه رو پاک کنیم
بهزاد علی محمدزاده
شنبه 12 آذر 1390, 15:53 عصر
سلام
چند وقت پیش یکی از دانشجویان دانشگاهمون اومده بود پیش من براش ایمیل درست کنم . ( دانشجوی نرم افزار هست ) . از شهرستان های دور اومده . نه سرچ می دونه چیه و نه تاپیک شنیده تا حالا .
الان پروژه فارغ و التحصیلی هم داره ! از اطرافیان هم می شنوه که برای سوالاتش باید بیاد برنامه نویس . مسلما موقع طرح سوال اشتباه می کنه . و اینجا دیگه صبر مدیران رو می طلبه .
ما دانشجویان اینجوری خیلی داریم توی دانشگاه که باید باهاشون مدارا کرد .
این در مورد کاربران غیر حرفه ایی بود که به نظرم اومد در ادامه صحبت دوستانمون اون و مطرح کنم .
از همه مدیران تالار ها هم تشکر می کنیم .
mmd2009
شنبه 12 آذر 1390, 16:14 عصر
سلام
چند وقت پیش یکی از دانشجویان دانشگاهمون اومده بود پیش من براش ایمیل درست کنم . ( دانشجوی نرم افزار هست ) . از شهرستان های دور اومده . نه سرچ می دونه چیه و نه تاپیک شنیده تا حالا .
الان پروژه فارغ و التحصیلی هم داره ! از اطرافیان هم می شنوه که برای سوالاتش باید بیاد برنامه نویس . مسلما موقع طرح سوال اشتباه می کنه . و اینجا دیگه صبر مدیران رو می طلبه .
ما دانشجویان اینجوری خیلی داریم توی دانشگاه که باید باهاشون مدارا کرد .
این در مورد کاربران غیر حرفه ایی بود که به نظرم اومد در ادامه صحبت دوستانمون اون و مطرح کنم .
از همه مدیران تالار ها هم تشکر می کنیم .
با سلام
ببیند پس قوانین و شیوه پرس و جو رو برای چه کسانی ایجاد شده ؟
مطمئنا برای کسانی که میدونن که نیست ؟ اوناییه که میدونن خب میدونن باید چیکار بکنن و اونایی که نمیدونن باید برن یاد بگیرن که چطور بپرسن
الان فرضا من اینجا خودم بلد نبودم سوال بپرسم و اون اوایل جریمه هم شدم برای پرسش های نامربوط خودم. بعدش یک نیم ساعت وقت گذاشتم این تاپیک زیر رو کامل خوندم و از اون روز به بعد که نزدیک به یک سالو و نیم هست فکر نمی کنم حتی یک مدیر تاپیکی از من پاک کرده باشه
بخش سی شارپ :
قوانین و دستورالعمل های فعالیت در این بخش - MUST READ (http://barnamenevis.org/showthread.php?129082-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%B9%D 9%85%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-MUST-READ)
هر کس نیم ساعت وقت بذاره و این دستور العمل هارو بخونه به نظر شما چیز خیلی زیادیه که دیگه در مورد نحوه پرسش مشکلی نداشته باشه ؟
و یک نکته دیگه کسی که این دستورالعمل هارو بخونه و باز متوجه نشه چطوری سوال بپرسه اصلا برای چه رفته دنبال برنامه نویسی که انسان باید تو برنامه نویسی خلاق باشه؟
موفق باشید
حمیدرضاصادقیان
شنبه 12 آذر 1390, 16:17 عصر
سلام.
من به نوبه خودم از شما تشکر میکنم.
ولی ازتون میخوام به تالار زیر نظر من( بخش SQL Server) مراجعه کنید و ببینید پستهایی که حذف کردم برای چی بوده. یکی از اصلی ترین قوانین سایت اینجا این هست که سوالات دانشجویی رو نه حل میکنیم نه به کسی کد خاصی میدیم.مگر اینکه کاربر خودش تلاش کنه بعد بیاد اینجا مشکلشو مطرح کنه که این یک بحث جداست.
اتفاقا سر همین قضیه بعضی از دوستان خودم هم ازدستم دلگیر شدن و سوالاتی پرسیدن که با جستجو حداقل 5 صفحه مختلف در موردش مطلب بود.
و جواب دوستمون هم داخل اون پستها بود و ایشون کم لطفی کرده بودند و خواستند سریعتر به جواب برسند.
اگر بخواد با این وضع پیش بره نمیشه از سایت برنامه نویس انتظار داشت که سطح معلوماتمون بالا بره.
چون هرسال دانشجویان جدید میان و همون سوالات تکراری رو میخوان بپرسن و همون جوابهای تکراری رو بشنون.
شاید به جرات بگم 99 درصد سوالاتی که حذف میشه واقعا باید حذف بشه. بعضی از موارد رو من شخصا در چند تاپیک مختلف جواب دادم و کاملا به موضوع احاطه دارم و میدونم مشکل اون تاپیک حل نشده دوباره مثل همون سوال رو دوباره میان میپرسن. نمونمش مثل اینکه کاربر نمیتونه در نسخه 2008 جداولشو ویرایش کنه و باید تنظیمات Management Studio رو تغییر بده. خود من چند مرتبه این سوالو جواب دادم ولی حداقل 20 تا تاپیک در همین زمینه رو حذف کردم.
خیلی از پستهایی که پاک میشوند واقعا ارزش موندن ندارن. کاربر اومده جواب بده به جای اینکه درست جواب سوالو بده ایمیلشو نوشته میگه به من ایمیل بزنید بهتون جواب بدم.
به نظرتون باید با این کاربر چیکار کرد؟
ما در مسند خدایی نیستیم و حق با شماست ، اشتباهم پیش میاد. کمااینکه چند مورد به خود من دوستان در پیام خصوصی تذکر دادن و من اصلاح کردم.
امیدوارم با رعایت قوانین سایت سایتی جامع و مرجع داشته باشیم.
قوانین سایت برای بهتر بودن سایت وضع شده نه برای اینکه فقط هنگام ثبت نام گزینه "من موافقم " رو تیک کنیم و بعد هرجوری دلمون خواست در سایت فعالیت کنیم.
ببخشید
موفق باشید.
بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 16 آذر 1390, 16:18 عصر
سلام
دیر به اینجا سر زدم عذر می خوام .
حق با شماست . اما از لحاظی هم میشه بهبود داد .
ما کارمون نرم افزار هست . اگر قرار باشه به کاربر بگیم که خودت برو بخون دیگه تکنولوژی های امروزی به وجود نمیومد . یه بنده خدایی نرم افزاری درست کرده بود برای درس چند رسانه ایی که در اون مساوک زدن رو برای بچه ها توضیح داده بود . اومده بود اون بصورت مقاله گذاشته بود توی نرم افزارش !
و کاربر باید خودش می رفت می خوند ! ... اگر قرار باشه خودش بخونه که دیگه نرم افزار نیست مقاله است ...
حالا منظورم چیه :
شما این مشکلات تکراری رو بصورت گرافیک در یک فایل پی دی اف بسیار کم حجم قرار بده و بعد از عضویت کاربر اون و بهش بده دانلود کنه و ببینه .
با اشکال و رنگهای مناسب و متنی مختصر همون لحظه به کاربر بگو قبل از سوال پرسیدن جستجو کنید .
فرض کنید چند تا دایره رنگی داریم توی یکی از اینها نوشته :
قبل از سوال پرسیدن جستجو کنید ( و ریز تر زیرش نوشته کاربر گرامی احتمالا سوال شما قبلا مطرح شده لطفا ابتدا جستجو کنید )
پروژه دانشجویی ممنوع ! ( جامعه برنامه نویس پروژه دانشجویی نمی پذیرد . و به تمرین های دانشجویی اینگونه پاسخ می دهند لینک ... )
و هر مشکلی که تکراری هست و مدیران و کاربران با اون مشکل دارند .
جناب صادقیان گفتند هر سال گروه های جدید میان . بله کاملا درسته خیلی از این سوال ها باید حذف بشه . اما هر سال هم کارهای تکراری و میشه تکرار نکرد ...
من به شخصه تقریبا در تمام فروم هایی که عضو میشم قوانین رو نمی خونم !
چون باید یه مقاله رو بخونم و حوصله ندارم !
کار مهندسین ما بررسی این عکس العمل های کاربران هست و ساده کردن اون .
بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 16 آذر 1390, 16:25 عصر
هر کس نیم ساعت وقت بذاره و این دستور العمل هارو بخونه به نظر شما چیز خیلی زیادیه که دیگه در مورد نحوه پرسش مشکلی نداشته باشه ؟
و یک نکته دیگه کسی که این دستورالعمل هارو بخونه و باز متوجه نشه چطوری سوال بپرسه اصلا برای چه رفته دنبال برنامه نویسی که انسان باید تو برنامه نویسی خلاق باشه؟
-------------------------------------------------------------------
این چیزی که شما میگید برای یه طیف نوجوان باهوش در این زمینه هاست .
اما همه این نیست :
طرف معلمه . برای ادامه تحصیل مثلا از فوق دیپلم به لیسانس رفته پیام نور .
خانم خانه داره . تصمیم گرفته ادامه تحصیل بده .
اصلا رشته اش کامپیوتر نیست و خیلی هم کار با اون و بلد نیست . استادشون بهش گفته در مورد تجارت الکترونیک تحقیق کن . اونم به اینجا رسیده
شما باید توجه داشته باشید که دارید با یه کشور کار می کنید .
و من این رو خدمت شما عرض می کنم و به تجربه هم بهش رسیدید که کاربران قوانین سایت ها رو نمی خونند . باید براش اندیشه کنیم .
Amir Oveisi
چهارشنبه 16 آذر 1390, 17:49 عصر
من به شخصه تقریبا در تمام فروم هایی که عضو میشم قوانین رو نمی خونم !
چون باید یه مقاله رو بخونم و حوصله ندارم !
زندگی در هر جامعه ای ملزم به آشنایی با قوانین اون جامعه و پای بند بودن به آنهاست. شما فرض کنید دارید میرید یه کشور دیگه زندگی کنید (حتی واسه یه هفته). به نظرتون میتونید بگید که نه آقا قوانین اینا طولانیه من حال ندارم بخونمش بعد برید در اون جامعه و هر کاری که دلتون خواست بکنید. خوب طبیعتا به عنوان مجرم دستگیر میشید و متناسب با جرمتون مجازات میشید. آیا در این جا میتونید بگید که نه من تقصیری ندارم؟! مسلما نمیتونید. و در نهایت هم اگر این اعمال مجرمانه شما تکرار بشه ممکنه از اون اجتماع طرد بشید. پس شما باید به قانون هر جامعه ای (چه واقعی و چه مجازی) احترام بزارید چرا که با این کار به اعضای اون جامعه احترام میزارید. و هر بی احترامی به اون قوانین بی احترامی به اعضای اون جامعه است.
شما که حاضر نیستید نیم ساعت وقت بگزارید از وقت خودتون رو و قوانین سایت رو به همین شکلی که هست بخونید؛ چطور انتظار دارید که یک نفر دیگه (چه مدیر چه کاربر عادی) یک ساعت از وقت خودش رو بزاره و مثلا بیاد قوانین رو تصویری! کنه؟ دقت کنید که وقت هر کسی برای خودش بیشتر از دیگران ارزش داره. این سایت برای کسی (چه مدیر چه کاربر عادی) سودی از نظر مادی نداره که بخواین بگین میشه به خاطرش وقت صرف کرد برای سایت و هر فعالیتی که از طرف کاربران انجام میشه مصداق بارز "فی سبیل الله" هست!
طرف معلمه . برای ادامه تحصیل مثلا از فوق دیپلم به لیسانس رفته پیام نور .
خانم خانه داره . تصمیم گرفته ادامه تحصیل بده .
اصلا رشته اش کامپیوتر نیست و خیلی هم کار با اون و بلد نیست . استادشون بهش گفته در مورد تجارت الکترونیک تحقیق کن . اونم به اینجا رسیده
دقت کنید که عنوان سایت "برنامه نویس" هست و هم اینکه اینجا یک فروم هست نه یک سایت ماخذ و منبع اطلاعات! هر کسی و در هر شرایطی که تو زندگی شخصیش هست زمانی این سایت براش مفید و قابل استفاده خواهد بود که بشه عنوان برنامه نویس رو به اون فرد داد. و این لفظ برنامه نویس به همراه خودش یک سری پیش نیاز ها رو نشون میده. مثلا اینکه چون برنامه نویس هست حداقل نحوه کار کردن در اینترنت رو میدونه و با موتور های جستجو آشنا هست و ... . کسی که این قبیل اطلاعات پایه در مورد دنیای کامپیوتر رو نداره به هیچ وجه نمیتونه بگه برنامه نویسه و مسلما نمیتونه تو این سایت برای خودش و دیگران هم مفید باشه و بهتره وقتی رو که در سایت صرف میکنه اختصاص بده به یادگیری مفاهیم بنیادین علم کامپیوتر. (البته متاسفانه یکی از دلیل های وضع نامطلوب سایت وجود تعداد زیادی از کاربران این شکلی هست).
کلام آخر:
اینجا یک جامعه مجازی هست و قوانین خودش رو داره. هر کسی هم عضوی از اینجاست ملزم به رعایت اون قوانین هست. مدیران هم تمام تلاششون رو دارن انجام میدن تا کاربران بیشترین استفاده رو در کمترین زمان از این سایت ببرند.
مطمعن (کیبردم همزه نداره) باشید که کسی از حذف کردن تاپیک یا پستی خوشحال نمیشه :-)
با رعایت قوانین به خودمون و دیگران احترام بزاریم.
با تشکر
sunn789
چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:17 عصر
سلام
توی اون اول گفتم و هنوز مشتاقم با این مدیران قدری که ما داریم در این وب سایت، یعنی تا به حال به وب سایتهای ماکروسافت سر نزده اند ولا قوانین اونها رو هم مطالعه نکردم اما تا به حال هر سوالی پرسیدم مشکلی نداشتم و کاملاً جوابمو دادن نمیدونم چرا این مشکل اینجا وجود داره .
در مورد اینکه
زمانی به کشوری بریم و باید قوانین اون کشور رو مطالعه کنیم من یک سوال دارم ایا تا به حال به هر کشوری سفر کردین قوانین اون کشور رو مطالعه کردین و هر زمان مطالعه نکردین دچار مشکل شدیم
تو این هفت هشت کشوری که رفتم اکه کشور نرمالی بودن به مشکل بر نخوردم ،
نمیدونم تالار ها رو بر اساس روابط حاکم بر جامعه طراحی میکنند یا باید جامعه قوانین خودشون رو بر اساس این سایت عوض کنند چون ما وارد سایت های ماکروسافت هم که شدیم قوانین خواصی رو نخوندی
و تغییر قوانین هم ندادیم
اول تاپیک هم عرض کردم منظورم اون اشخاصی نیست که پروژه اماده میخوان منظورم جایی مثل تالار asp.net هست که اگه شما خدایی نکرده خدایی نکرده سوالی در باره css بپرسید تاپیکتون حذف میشه.
Amir Oveisi
چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:23 عصر
دلیلی بر ادامه بحث نمی بینم چون به حاشیه کشیده میشه.
بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:26 عصر
آقای اویسی من خیلی تعجب کردم از این پاسخ شما .
اول اینکه ما نگفتیم قانون نداشته باشیم . بلکه قانون رو طوری ارائه بدیم که مخاطب با طیف های مختلف اون و در کمترین زمان با روش های گرافیکی و ویژوال سریع بهش دسترسی پیدا کنه .
پس چرا انیمیشن برای قوانین راهنمایی و قوانین شهری درست میشه ؟ برو آیین نامه بخون !
شما باید با این قضیه اینطوری برخورد کنید که : بنا به تجربه کاربران قوانین رو مطالعه نمی کنند . و از اونجا که همیشه کاربران جدید خواهیم داشت باید از طریقی بهتر روش کنونی قوانین رو سریع به کاربر انتقال بدیم .
اینکه شما حاضر نیستید نیم ساعت وقت بذارید ! این دعواست نه کاربر شناسی . و مساله این نیست که کاربر شناسی رو نمی دونیم . بلکه دقیقا همینه چون سود مالی نداره این کار و نمی کنیم .
اگر اینجا یه فروشگاه بود شاید شما از این کارها استقبال می کردین . ( اگر سود مالی نداره از کاربران نیست از سیاست گذاری های جامعه برنامه نویس هست و شما می تونید درآمد زایی کنید ) .
و در مورد اقشار مختلف جامعه هم نمی دونم متوجه منظور من نشدید یا با خودتون مقایسه می کنید و یا اینکه وضعیت آی تی کشور رو نمی دونید ؟ من میگم طرف ابتدایی ترین کارها رو نمی دونه رفته یه مدرک بالاتر بگیره . از قضا کامپیوتر هم می خونه . سر کلاس استاد میگه برو فاکتوریل بیار . و بقیه ماجرا ...
این موضوع کاملا قابل حل نیست و مثل این می مونه که بگیم کسی جرم مرتکب نشه . اما قابل کم کردن هست .
شما می دونید که مقاله ایی درسته که مشکل رو بگه و راه حل پیشنهادی داشته باشه . و همچنین انتقاد هم باید منتقد راه حل پیشنهادی هم داشته باشه . من چون اینجا نظر داده بودم . راه حل هم پیشنهاد کردم .
Amir Oveisi
چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:45 عصر
آقای اویسی من خیلی تعجب کردم از این پاسخ شما
انتظارشو داشتم. طبیعی هم هست :-)
و در مورد اقشار مختلف جامعه هم نمی دونم متوجه منظور من نشدید یا با خودتون مقایسه می کنید و یا اینکه وضعیت آی تی کشور رو نمی دونید ؟ من میگم طرف ابتدایی ترین کارها رو نمی دونه رفته یه مدرک بالاتر بگیره . از قضا کامپیوتر هم می خونه . سر کلاس استاد میگه برو فاکتوریل بیار . و بقیه ماجرا ...
عرض بنده این هست که این سایت پاسخگوی نیازهای این افراد نخواهد بود و برای این افراد هم ساخته نشده(بر اساس تجربه). حرفتون مثل این هست که مثلا بگیم میخوایم بریم تو کلاس آموزش نقاشی ولی چون عکاسی دوست داریم میخوایم بهمون عکاسی هم یاد بدن تو همون کلاس نقاشی!
در ضمن طرف که ابتدایی ترین چیز ها رو نمیدونه و میخواد مدرکش رو ارتقا بده؛ خوب اشتباه! می کنه... ما چرا باید تاوان اشتباه اونو پس بدیم؟!
اول اینکه ما نگفتیم قانون نداشته باشیم . بلکه قانون رو طوری ارائه بدیم که مخاطب با طیف های مختلف اون و در کمترین زمان با روش های گرافیکی و ویژوال سریع بهش دسترسی پیدا کنه .
پس چرا انیمیشن برای قوانین راهنمایی و قوانین شهری درست میشه ؟ برو آیین نامه بخون !
آقا بسم ا...
شما بسازید ما هم استقبال می کنیم.
sunn789
چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:45 عصر
جناب اقای اویسی شما به عنوان مدیر وب سایت و از بزرگان مایید، اینجوری نگید .ما هم اهل جدل نیستیم و میخواهیم به یک نتیجه برسیم حتی براتون نمونه هم از بزرگترین سایت برنامه نویسی هم گفتم . اگه قرار باشه که کنار بکشید و همون روال قبلی پیش بره که این همه بحث بی نتیجه بمونه بدتره
بقیش با شما
بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:58 عصر
انتظارشو داشتم. طبیعی هم هست :-)
آقا بسم ا...
شما بسازید ما هم استقبال می کنیم.
باز هم سلام .
امتحانات تموم بشه من حاضرم این و بصورت فایل pdf و یا یه فایل html با گرافیک بسازم . فی سبیل الله
نمونه درست می کنم در صورتی که مورد قبول واقع شد طرح اصلی رو با موضوعات اصلی ایجاد می کنیم .
ممنون که بحث های ما رو تحمل می کنید . :قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.