ورود

View Full Version : اجرای کوئری حجیم در mysql توسط php

misaghcj
شنبه 12 آذر 1390, 14:50 عصر
با سلام خدمت برنامه نویسان محترم.

بنده دو جدول در بانک اطلاعاتی دارم که هر کدام حدود 50 هزار رکورد داره و روی هم 100 هزار رکورد در این دو جدول وجود داره.

حالا من نیاز دارم برای بدست آوردن تعداد بعضی از داده ها ، این دو جدول رو توسط کوئری Join کنم اما وقتی این کار رو انجام میدم ، مسئول سرور به من تذکر میده که این کوئری Join باعث شده CPU سرور دچار مشکل بشه و مقدار زیادی از اونو اشغال کنه!

میخواستم ببینم راهی برای بهینه سازی دستور Join در این جداول حجیم وجود داره یا نه؟

ممنون.

narsic
شنبه 12 آذر 1390, 22:20 عصر
با سلام
جدول ها رو بهینه سازی کنید یعنی فیلد های اضافی رو حذف کنید فیلد های ایندکس رو مشخص کنید و ...
این سوآل به این بخش مربوط نمیشه سوآل رو به بخش بانک های اطلاعاتی انتقال بدهید .
موفق باشید

misaghcj
دوشنبه 21 آذر 1390, 12:37 عصر
با سلام
جدول ها رو بهینه سازی کنید یعنی فیلد های اضافی رو حذف کنید فیلد های ایندکس رو مشخص کنید و ...
این سوآل به این بخش مربوط نمیشه سوآل رو به بخش بانک های اطلاعاتی انتقال بدهید .
موفق باشید

سلام دوست عزیز.

ممنون از تذکر شما ، منتقل کردم ...

اما در مورد این سوال ، باید بگم که جدول تقریبا بهینه هست و فیلد اضافی نداره و فیلد های ایندکس هم مشخص هست اما باز هم این مشکل در تعداد رکورد های بالا وجود داره! آیا راه دیگه ای برای حل کردن این مشکل وجود داره؟

سپاس

narsic
شنبه 26 آذر 1390, 00:15 صبح
راه های دیگه بر اساس نوع کدنویسی، ساختار جداول و نیاز شما میشه پیشنهاد کرد
اگه مشکل سرعت خیلی اساسیه روی کدهاتون بازنگری کنید

alireza.stack
شنبه 26 آذر 1390, 19:32 عصر
اگر از MySQL استفاده می کنید بگوئید که از چه موتور ذخیره سازی استفاده می کنید و رم سروری که گرفتید چقدر است؟ حجم بانک اطلاعاتی چقدر است و کوئری که در آن Join را انجام می دهید در این پست قرار دهید تا بلکه بتوانیم به شما کمک کنیم.