ورود

View Full Version : تعریف میزان دسترسی کاربر به صفحات بعد از لاگین شدن

navidnavid1368
یک شنبه 13 آذر 1390, 00:00 صبح
تعریف میزان دسترسی کاربر به صفحات بعد از لاگین شدن
(( کاربر من یک دانشجو هست کهمی خواهد نمرات خودش را ببینه و انتخاب واحد کنه))

در خواست کمک
من فرم ثبت نام را ساخته ام
اطلاعاتی را در فرم ثبت نام توسط کاربر وارد میشه کاربر ثبت نام می کنه و اطلاعاتش وارد پایگاه داده میشود.
خوب مرحله 1 به پایان رسید
مرحله دو= صفحه ای طراحی می کنم حالا برای ورود کاربر به انواع صفحه لاگین کاربر که باید یوزر و پسفورد خودش را وارد کنه اگر یوزر و پسفورد ش درست بود هدایت بشه به آن صفحه ای که مربوط به انتخاب واحد دانشجویی کاربر هست و پروفایل خودش
خوب اون صفحه که صفحه کاربر هست من چه شکلی براش تعریف کنم فقط لینک ها برای کسانی که حالا لاگین هستند قابل مشاهده باشه و دانشجو بتواند نمرات خودش را ببینه و انتخاب واحد کنه برای خودش و کارهای دیگر
واضح تر می گویم
من یه سایت ساختم و یه صفحه login براش گذاشتم
حالا همه چیز درسته فقط وقتی تو صفحه login کاربر بدون وارد کردن نام کاربری و رمز عبورش
بره تو address bar و نام یه صفحه دیگه را وارد کنه، به اون صفحه دسترسی پیدا می کنه درحالیکه نباید بدون login به اون صفحه دسترسی داشته باشه!
شما می دونید چی کار باید بکنم؟
تو را خدا جواب ها کامل باشه دقیق بگویید من چیکار کنم من تاز ه کار هستم

sobhan5968
دوشنبه 14 آذر 1390, 22:46 عصر
دوست عزیز شما می توانید از ممبرشیب و لاگین خود ای اس پی استفاده کنید که در این سایت خیلی زیاد در این مورد بحث شده که روش ایمن و راحتی هست .

راه دوم اینکه خودتان بیائید با استفاده از سشن امنیت صفحاتتان را برقرار کنید . اگه مایل به استفاده از روش دوم بودید بگوئید تا بیشتر توضیح دهم یا دوستان دیگر راهنمائی تان کنند .