ورود

View Full Version : سوال: سوال درمورد سئو

moferferi
یک شنبه 13 آذر 1390, 11:54 صبح
سلام.
دوستان با سرچ هایی که در مورد بهینه سازی وب سایت برای بالا بردن رتبه در گوگل و کلا سئو انجام دادم ایا
غیر از کارهای زیر باید چه کاری انجام بدم که رنکینگ سایت بالا بره؟

کارهایی از قبیل استفاده درست از کلمات کلیدی،دقت در نام گذاری لینک ها،افزایش صفحات سایت،استفاده از نقشه سایت،کاهش حجم سایت و ....

و اینکه چیزی که خیلی مهمه تبادل لینک با سایت های دیگه .
خوب حالا مسئله اینه که مثلا چند شرکت که توی یه زمینه مشترک دارن فعالیت میکنن به هیچ وجه حاضر نیستن تبادل لینک انجام بدن.چون ممکنه مشتری شون از دستشون بره.
حالا برای حل این مشکل اگه بیایم و توی 50 تا از سایت های نیازمندی رایگان تبلیغ سایت را بزنیم و تعداد زیادی وبلاگ با نامهای مختلف که توش مطالب سایت باشه و لینک به سایت اصلی توش باشه درست کنم
ایا تاثیری در رتبه بندی گوگل داره یا نه؟

و یه سواله دیگه.اگه تموم این کار ها را بکنم و 500 تومن هم دستمزذ بگیرم خوبه یا نه.؟(کمه یا زیاد)

Saber Mogaddas
یک شنبه 13 آذر 1390, 13:00 عصر
سلام

خوب حالا مسئله اینه که مثلا چند شرکت که توی یه زمینه مشترک دارن فعالیت میکنن به هیچ وجه حاضر نیستن تبادل لینک انجام بدن.چون ممکنه مشتری شون از دستشون بره.

اگه رتبه سایتت بالا باشه..حتما میان سراغت تا تبادل لینک کنن..
اگه بخوایی توسط تبلیغات بیرون از اینترنت سئو رو ببری بالا مستلزم هزینه بسیاری که توصیه نمی کنم..کم و زیادش بخودت بستگی داره و به اینکه که چقدر ارزش میدی به کارت و نرخ بازار رو خراب نکنی....
موفق باشی..

J.Masomi
دوشنبه 14 آذر 1390, 10:10 صبح
دوست عزیز سئو یک کار کاملاً تخصصی هست.(به تبلیغات اهمیت ندهید)
حتی نحوه نوشتن یک متن در سئو سایت تاثیر مستقیم دارد!؟ برای نرخ گذاری هم خیلی چیزها وجود داره و مواردی که شما فرمودید تنها بخش کوچکی از کاره.
باید دید کار را تضمینی انجام می دهید یا خیر؟
آیا پیج رنک هم باید تغییر کند یا خیر؟
الکسا اهمیت دارد یا خیر؟
فوکوس روی چه کلمات کلیدی هست؟
...

moferferi
چهارشنبه 16 آذر 1390, 17:06 عصر
رتبه السکا تا اونجایی که من میدونم بستگی به امار بازدید و تبادل لینک داره.که توی سایت هایی که بازدید کننده های خاصی داره ممکنه این اتفاق نافته.و بازدید زیاید نداشته باشه.
ولی رتبه گوگل واسم مهمه.فکر کنم اگه رتبه گوگل بره روی 4 یا 5 جستجو ها بیاد صفحه اول.

J.Masomi
چهارشنبه 16 آذر 1390, 17:47 عصر
سلام مجدد
دوست عزیز رتبه الکسا زیاد معتبر نیست و نشانه بازدید بالا نیست تو اینجا توضیح دادیم : افزایش رتبه الکسا (http://www.dataargham.com/articles/view/%208%20%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%D8% A7%DB%8C%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4%20 %D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87%20%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B 3%D8%A7%20/)

رتبه گوگل همانطور که گفتید خیلی مهمه و ارتباط زیادی با تعداد لینکهای شما داره ولی بودن در صفحه اول بستگی به کلمات کلیدی سایتت داره. ممکنه پیج رنکت 1 باشه ولی تو یک کلمه کلیدی رتبه بهتری نسبت به سایتی با پیج رنک 3 داشته باشی. خلاصه عوامل زیادی تو جستجوی گوگل دخیل هستند که تو یک تاپیک جداگانه بزودی توضیح خواهم داد.

ravand
چهارشنبه 16 آذر 1390, 18:38 عصر
هيچ چيزي مثل تبادل لينك نيست! پس از يه لينك باكس خوب استفاده كن كه آمار بالايي داشته باشه.

moferferi
جمعه 18 آذر 1390, 11:28 صبح
سوال اصلی من هم همینه
اگه بیام و تعداد زیادی وبلاگ درست کنم و مطالب سایت را توش کپی کنم و و توش وبلاگ لینک مطالب سایت را قرار بدم ایا تاثیری داره.البته کار زمانبری هست.ولی پول خوبی توش داره .
اگه این کار را بکنم نتیجه میده یا نه؟

moferferi
جمعه 18 آذر 1390, 11:32 صبح
راستی یه سوال دیگه.
از کجا میشه فهمید مثلا لینک سایت یا مطالب سایت توی سایت های دیگه هست.یا کلا فهمید چه سایت ها و وبلاگ هایی لینک سایتمون را تو سایتشون قرار دادن؟

ravand
جمعه 18 آذر 1390, 11:44 صبح
بد نيست .
منم براي همين گفتم تبادل لينك خوبه.
علاوه بر اين موضوعات بيشتر سعي كن با سايت ها و وبلاگ هايي كه از قالب تيره استفاده ميكنند تبادل لينك نكني. لينك سايت شما بايد توي ديد باشه. چون امكانش زياده كسي روي لينك سايت شما كليك كنه.
خوب شما ميتوني به سايت پارس تولز بري و بدون نياز به برنامه نويسي يه لينك باكس براي خودت بسازي.
من شنيدم اگه بياي يه مطلبي رو در سايتت چندين بار بي خودي تكرار كني. توي گوگل برات يه امتياز منفي محسوب ميشه . و نميتوني گوگل رو فريب بدي. حالا اينكه برداري چند سايت بسازي بد نيست خوبه.
ولي من لينك باكس رو تجربه كردم و خيلي خوب جواب ميده.
سعي كن سايتت گرافيكش زياد نباشه.
سعي كن كاربر اگه به سايتت مياد براي دريافت يه مطلب مجبور نباشه چند بار روي لينك هاي مختلف كليك كنه.
بد نيست موضوع سايتت رو برامون بگي. كه اصلا براي چي سايت زدي؟ و چيكار ميخواي بكني؟ چون اينطوري بيشتر ميشه راهنماييت كرد.
موفق باشي.

moferferi
جمعه 18 آذر 1390, 17:30 عصر
سایت من www.partdiesel.com (http://barnamenevis.org/www.partdiesel.com)
زمینه کاری دیزل ژنراتور.

ravand
جمعه 18 آذر 1390, 17:48 عصر
خب اين نشون ميده كه كار شما يه نوع كار تخصصي هست و هر كسي دنبال اين چيزا نيست. بهتره بري با سايت ها و وبلاگ هايي كه زمينه ي تخصصي شما رو دارن تبادل لينك كني. مثلاً اگه من سايت دارم در زمينه ي برنامه نويسي نرم افزار بهتره كه من با اين جور سايت ها تبادل لينك كنم . چون كساني كه در اين زمينه تخصصي دارن وميان توي سايت كه لينك سايت من توش هست از اين طريق وارد سايت من هم ميشن و علاقه ي بيشتري به كليك كردن روي لينك سايت من و ماندن در سايت من رو دارن.

moferferi
جمعه 18 آذر 1390, 18:15 عصر
چونکه زمینه کار تخصصی و بسیار رقابتی هست.سایت هایی که توی این زمینه فعالیت میکنن مثل خود من حاضر به تبادل لینک نیستند.تبادل لینک توی این زمینه یعنی تبلیغ برای رقبا.
پس برای جبران این مسئله باید خودم بیام و تعداد زیادی وبلاگ بسازم و خودم لینک بدم

Saber Mogaddas
شنبه 19 آذر 1390, 14:28 عصر
راستی یه سوال دیگه.
از کجا میشه فهمید مثلا لینک سایت یا مطالب سایت توی سایت های دیگه هست.یا کلا فهمید چه سایت ها و وبلاگ هایی لینک سایتمون را تو سایتشون قرار دادن؟

سلام
از webmaster گوگل این اطلاعات رو به راحتی میتونی بگیری..
البته اول باید سایتتو تو اون ثبت کنی..تو یکی از تاپیک ها روش ثبت تو web master رو به یکی از دوستا ن توضیح دادم..یک search بزن ..
موفق باشی..