View Full Version : سوال: کامپوننت های زیبا سازی برنامه ، با قابلیت راست به جپ
sara66
یک شنبه 13 آذر 1390, 12:27 عصر
سلام
من کامپوننت های زیادی را تست کردم اما اکثرا با Right to Left مشکل دارن ، مخصوصا با Caption فورم ها .
یک سری کامپوننت نیاز دارم برای زیبا کردن کامپوننت های دلفی و یک سری دیگه هم برای مثلا زیبا کردن هینت ها ، یا قابلیت قرار دادن آیکون برنامه کنار ساعت سیستم (sysicon) ، یا قابلیت قرار دادن منو های زیبا برای sysicon و همچنین آوردن پنجره ای بالای sysicon به عنوان پیامی برای کاربر و ...
دلفی 7 کار می کنم
شما خودتون توی پروژه هاتون از چی استفاده می کنید ؟
مرسی
hossein_h62
یک شنبه 13 آذر 1390, 13:27 عصر
سلام
مجموعه کامپوننت های TMS گرافیکی و زیبا هستن همینطور از سری کامپوننت های JEDI هم میتونی برای یه سری از امکاناتی که گفتید استفاده کنی.
sara66
یک شنبه 13 آذر 1390, 16:26 عصر
مرسی
پروژه تا حدی انجام شده، از باتون های خود دلفی استفاده کردم، اگر بخوام ازTMS استفاده کنم باید تمام کامپوننت ها را عوض کنم ؟؟
JEDI فقط برای امکاناتی که گفتم هست یا تغییر ظاهر هم داره ؟
من SUIskin را دیدم، یک کامپوننت را روی صفحه قرار میدادی کامپوننت های و خود فرم theme به خودشون میگرفتن، اما با right to left مشکل داشت و ...
vcldeveloper
یک شنبه 13 آذر 1390, 16:42 عصر
دلفی 7 کار می کنم
اگر از دلفی 7 دست بکشید و برید سراغ دلفی XE2، خودش قابلیت تعیین Skin های مختلف برای کامپوننت های استاندارد و غیر استاندارد دلفی رو داره، و می تونید باهاش خودتون هم Skin های مورد نظر خودتان را تعریف کنید.
sara66
یک شنبه 13 آذر 1390, 17:16 عصر
پروژه با دلفی 7 شروع شده ،من هم فقط دلفی 7 را یاد دارم (البته یکم !!) ، اکثر کامپوننت ها برای دلفی 7 هست و توی دلفی 2010 یا بقیه نسخه ها کار نمیکه
خودم هم میخوام یک زبان (و یک IDE)را کامل یاد بگیرم اما نمیدونم باید چکار کنم ! نسخه های جدید دلفی را یاد بگیرم یا محیط های دیگه رو مثلا محیط های مایکروسافتی ...
اما هیچی دلفی نمیشه، اما ابزار ها و کامپوننت ها اکثرا برای دلفی 7 هستن، مخصوصا این هایی که استفاده می کنم !
مرسی
MNosouhi
پنج شنبه 17 آذر 1390, 00:40 صبح
چرا از VclSkin استفاده نمی کنید؟ با راست به چپ هم مشکل نداره .
hadisalahi2
پنج شنبه 17 آذر 1390, 18:47 عصر
به نظر من بهترین و راحت ترین و سبک ترین و زیباترین افکت های گرافیکی رو مجموعه کامپوننت های آلفا داره.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.