View Full Version : آینده زبان ASP.Net
ITJennifer
یک شنبه 13 آذر 1390, 16:10 عصر
سلام
من میخوام رو برنامه نویسی دات نت براب برنامه نویسی وب تمرکز کنم اما بنا به نظر برخی دوستان آینده دات نت در ابهام قرار داره و خود مایکروسافت به سمت استفاده از زبان های برنامه نویسی استانداردتر مانند جاوا اسکریپت و زمل میره
ایا این درسته ؟
اصلا ایا با معرفی شیرپوینت و فراگیر شدن آن دیگر نیازی بهASP.net احساس خواهد شد؟
amir-yeketaz
یک شنبه 13 آذر 1390, 18:39 عصر
اولا که asp.net زبان نیست و یه فریمورکه!!!
بعدشم جاوااسکریپت و html5 و زمل قراره تو دنیای ویندوز خودنمایی کنن ... وگرنه دنیای وب استاندارایه خودشو داره و ربطی ام به مایکروسافت نداره!!!
Asp.net Webforms و asp.net mvc (علی الخصوص mvc! )دارن خیلی خیلی خوب توسعه داده میشن که اخیرا هم نسخه ی پریویو asp.net 4.5 و asp.net mvc 4 ریلیز شده!
کلا اگه ویندوز 8 به wpf کارا و silverlight کارا صدمه زده باشه مطمئنا برای برنامه نویسایه وب هیچ مشکلی پیش نیومده و دارن به کار خودشون مثه قبل ادامه میدن ...
موفق باشید ...
Amir Oveisi
دوشنبه 14 آذر 1390, 17:06 عصر
فعلا که ویندوز ۸ به کسی صدمه ای نزده :-)
ITJennifer
جمعه 18 آذر 1390, 02:43 صبح
کلا اگه ویندوز 8 به wpf کارا و silverlight کارا صدمه زده باشه مطمئنا برای برنامه نویسایه وب هیچ مشکلی پیش نیومده و دارن به کار خودشون مثه قبل ادامه میدن ...
مگه قراره سیلورلایت از رده خارج بشه ؟ پس چرا نسخه 5 بتا اومده
بعدشم جاوااسکریپت و html5 و زمل قراره تو دنیای ویندوز خودنمایی کنن
مگه سیلورلایت و wpf بر مبنا زمل نیستند؟ پس چرا به جای اینکه قدرتمندتر بشن اینقدر در موردشئن اما و اگر وجود داره؟
amir-yeketaz
جمعه 18 آذر 1390, 10:33 صبح
مگه قراره سیلورلایت از رده خارج بشه ؟ پس چرا نسخه 5 بتا اومده
مگه سیلورلایت و wpf بر مبنا زمل نیستند؟ پس چرا به جای اینکه قدرتمندتر بشن اینقدر در موردشئن اما و اگر وجود داره؟
سوال شما چی بود ، بحث به چی کشیده شد!!!
من نمیتونم در مورد این دو تا نظر بدم (چون اصن با اینا کار نکردم!)... ولی توسعه دهندگان این دو تکنولوژی خیلی صداشون دراومده
برای درک بهتر آینده ی دات نت پیشنهاد میکنم یه سر به اینجا (http://barnamenevis.org/www.dotnettips.info/2011/10/blog-post_21.html) بزنین.
موفق باشید ...
aminghaderi
جمعه 18 آذر 1390, 15:31 عصر
بیاید تالار asp.net با هم بحث کنیم ، ایجا جاش نیست...:لبخند:
دور از شوخی برای نظر دادن درباره asp.net بهتره از دوستان اون بخش کمک بگیرید که با زیر و بم کار اشتا هستند.
به نظر من به عنوان یه asp.net کار آینده اون به خطر نمی افته و مبهم ، هم نیست.
تا زمانیکه انسان به راحتی کار فکر می کند خوب asp هم رشد پیدا می کند وای از اون روزی که مهندسانی پیدا شوند که از روش مهندسی معکوس به قضیه نگاه کنند و این بار هست که باید منتظر سقوط این نوع تکنولوژی ها و زبانهایی مثل php و پرل و پایتون و .... باشیم و باز شاهد ساخت پلتفرم ها و زبانها و تکنولوژی هایی دیگه خواهیم بود.
با توجه به اینکه تعداد این افراد بسیار اندک هست ، و هر کسی یا هر گروهی بخواهد رشد کند نیاز به تایید گروه های بزرگ جامعه نرم افزاری دارد ، پس با خیال راحت به یاد گیری asp.net یا هر زبان موجود بپردازید چون همچین اتفاقی نمی افتد.
موفق باشی.
eshpilen
جمعه 18 آذر 1390, 16:02 عصر
وای از اون روزی که مهندسانی پیدا شوند که از روش مهندسی معکوس به قضیه نگاه کنند و این بار هست که باید منتظر سقوط این نوع تکنولوژی ها و زبانهایی مثل php و پرل و پایتون و .... باشیم و باز شاهد ساخت پلتفرم ها و زبانها و تکنولوژی هایی دیگه خواهیم بود.
میشه بیشتر توضیح بدید؟
aminghaderi
جمعه 18 آذر 1390, 16:52 عصر
نه نمی شه....!:لبخند:
یعنی از بالا به پایین نگاه کنند.
یعنی بخواهند سر از کار اونها در بیارند و سیستم های اونها رو نقض کنند و خودشون سیستم های جدید و بهینه تر ارائه بدهند.
الان هم از این بحث ها در دنیای نرم افزار های تحت وب هست ولی خوب همه در حد یه شورش کوچیک هست و کم کم سرکوب می شه یا اگر بخواهیم روی نمودار بیاریم رشد آنها خیلی کم هست.
ITJennifer
جمعه 18 آذر 1390, 18:55 عصر
بیاید تالار asp.net با هم بحث کنیم ، ایجا جاش نیست...:لبخند:
دور از شوخی برای نظر دادن درباره asp.net بهتره از دوستان اون بخش کمک بگیرید که با زیر و بم کار اشتا هستند.
منم با شما موافقم من این تاپیک رو در تالار ASP Net مطرح کردم ولی نمیدونم چرا مسئولین سایت (فکر کنم آقا کشاورز) منتقل کردن اینجا
به این خاطر من هنوز جواب نگرفتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.