ورود

View Full Version : java یا ++c ؟

ali mohamadi
یک شنبه 13 آذر 1390, 22:52 عصر
سلام دوستان من میخوام علاوه بر #c یه زبون حرفه ای یاد بگیرم.
به نظرتون java یا ++c؟
در ضمن من تازه سال دیگه وارد دانشگاه میشم پس کلی وقت دارم!
ممنون!

ehp_kz6597
دوشنبه 14 آذر 1390, 08:51 صبح
تفاوت جاوا و سی پلاس پلاس (http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=1167&Title=%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%D8%A A%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA%20%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8% A7%20%D9%88%20%D8%B3%DB%8C%20%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8 %B3%20%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3)
تفاوت زمینه های کاری جاوا و سی پلاس پلاس (http://barnamenevis.org/showthread.php?203763-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3)

Masterhame
دوشنبه 14 آذر 1390, 09:44 صبح
سلام
من از سال 1382 برنامه نویسی رو شروع کردم و به جرأت می تونم بگم که با هر زبانی که نام ببرید می تونم برنامه نویسی کنم. اما!!!!
این سوالاتی که مطرح میکنم از خودم هم پرسیدم، حالا می خوام برای شما هم مطرح کنم.

آیا نیاز هست که ما چندین زبان رو بصورت هم زمان بلد باشیم؟
آیا بلد بودن زبانهای مشابه یا هم خانواده مفید هست؟
آیا با توجه به ایجاد ورژن های جدید که هر سال قابلیتهای جدیدی بشون اضافه می شه، ما می تونیم تمام این مطالب جدید رو یاد بگیریم؟
آیا هر زبان یا هر روشی رو که یاد بگیریم در آینده حتماً به دردمون می خوره؟

البته یک سری سوالات دیگه هم مطرح هست که همین ها تا همیجاش فکر می کنم کافی باشه

به نظرم فکر می کنم حرکت توی این مسیرها بهتر باشه (البته اینها روشهایی که من شخصاً انتخاب کردم، ممکنه روش سایرین متفاوت باشه):

مهمترین چیزی که شما نیاز دارید یاد بگیرید، روش برنامه نویسی هست. در سطوح بالاتر می تونیم بگیم که مهمترین اصل روش تولید برنامه و سیستم هست. شما باید یاد بگیرید که چطور کاری که ازتون خواسته شده رو یک روش کامپیوتری براش ارائه بکنید. چطور یک راه حل، یک الگوریتم، تحلیل سیستم و یا مواردی از این قبیل براش ارائه بدید.
یاد گرفتن معماری ها و روشهای تولید بخشی از کار هست که زیاد به چشم نمیاد اما اصل و زیرساخت برنامه نویسی و تولید نرم افزار هست.

یک نکته دیگه که باید در نظر داشت این هست که اگر شما هنوز وارد دانشگاه نشدید، اگر به سمت رشته های مرتبط با نرم افزار نرید ممکنه از بخش عمده ای از درک سیر تولید و تحلیل نرم افزار دور بمونید. این قضیه رو باید به خاطر داشته باشید که برنامه نویسی بخش کوچیکی از تولید نرم افزار هست. علم مهندسی نرم افزار روشها و راه کارهای متفاوتی داره که روشها و زبانهای برنامه نویسی جزء خیلی کوچیکی از اون رو به خود تخصیص داده.

حالا اگه شما تا به اینجا تونستید توی یک زبان برنامه نویسی تبحر یا تسلط نسبی پیدا کنید (یعنی هم #C که خودتون گفید)، فکر می کنم الان زمان این باشه که یک مقدار به سمت مفاهیم بنیادی و اساسی مهندسی نرم افزار و تولید سیستم برید.
البته اگر تمایل دارید توی این زمینه فعالیتهاتون رو بصورت یک حرفه ای ادامه بدید.

موفق باشید:)

ali mohamadi
دوشنبه 14 آذر 1390, 11:24 صبح
واقعا ازتون ممنونم
من میخوام برای دانشگاه بزنم نرم افزار
هدف اصلیمم فعلا مسابقات acm هستش

dbdbdb
دوشنبه 14 آذر 1390, 14:42 عصر
پس دوست عزیزسعی کنید نمونه سوالات acm رو پیدا کنید و با تیپ سوالات آشنا بشین

ali mohamadi
سه شنبه 15 آذر 1390, 02:38 صبح
پس دوست عزیزسعی کنید نمونه سوالات acm رو پیدا کنید و با تیپ سوالات آشنا بشین
ممنون حتما

aminghaderi
جمعه 18 آذر 1390, 15:14 عصر
ملاک زبان برنامه نویسی نیست ، همون طوری که دوستمون هم گفتند ، ملاک باز بودن دید برنامه نویسی و تحلیل یه سیستم هست.
من از Qbasic سال 83 شروع کردم ، الان C#‎‎ کار می کنم و کنارش هم بنا به شغل یه سری دیگه مثل جاوااسکریپت و css , ...هم هست.
اما باید بگم دید شما که باز شد ، اون وقت هست که توقع شما از یه زبان بالا می رود و اون وقت هست که شما می تونید تصمیم بگیرید به کدام زبان قوی تر کوچ کنید.
به نظر من فعلا بروی همین C#‎‎ کار کنید و به داخل اون نزدیک تر بشید تا جایی که راه داد یعنی برای اینده خودتان سی کنید مطالعاتی بروی چارچوب دات نت داشته باشی و هسته کامپایلر C#‎‎ و وقتی کاملا به این موارد و موارد مشابه مسلط شدی اون وقت هست که شاید java بتونه کمکت کنه، ولی به نظر من الان برای رفتند سمت جاوا خیلی زود هست.