PDA

View Full Version : سوال: نوشتن وب سرور و برنامه cgi

mammad_asir
یک شنبه 13 آذر 1390, 22:58 عصر
من در حال طراحی یک وب سرور هستم در واقع کلیات را فهمیدم و بعضی از هدر ها رو و اینکه بقیه هدر ها چه کاربردی دارند رو نفهمیدم حتی آپاچی هم چند هدر معروف رو میفرسته آیا نیاز به بقیه هدر ها نیست؟و اینکه در مورد پاسخ سرور که یک عدد رو میفرسته فقط 200و400و404 رو من مشاهده کردم و بقیه رو نفهمیدم کجا استفاده میشه مثلا یا مثال که خودم بتونم از آپاچی بکشم بیرون. و اینکه در مورد اپ تی تی پی 1.1 تو ضیحات حداقل برای من که تازه کارم خیلی خوب بود ولی مختصر و من دقیق نفهمیدم کجا استفاده میشه و روشش به صورت دقیق چیه(مثل شکستن جواب و...)؟
و سوال آخرم در مورد روش های ارسال به صورت دقیق تر من همه در خواست ها رو به صورت گت دیدم اصلا مرورگر از هید چه موقع استفاده میکنه مگه میشه مه به عنوان کاربر درخواست یک صفحه رو بدیم و نخواهیم بدنه رو ببینیم ؟ اصلا هدر ها رو کاربر میخواد چیکار؟و اینکه در مورد روش های درگر مثل پست و ... من اصلا چیزی نفهمیده در واقع هنوز نمیدونم با سی جی آی باید چی کار کنم اصلا چیه آیا به درد من میخوره؟
و چون من انگلیسی خوبی ندارم نیاز به اطلاعات فارسی و در صورت لزوم اطلاعات زبان اصلی دارم

eshpilen
دوشنبه 14 آذر 1390, 23:09 عصر
من در حال طراحی یک وب سرور هستم در واقع کلیات را فهمیدم و بعضی از هدر ها رو و اینکه بقیه هدر ها چه کاربردی دارند رو نفهمیدموب سرور اصولی و کامل که نمیتونی درست کنی.
چون باید خیلی حرفه ای باشی و اصل پروتکل HTTP1.1 رو کامل بخونی و بفهمی و پیاده کردنش هم کار بزرگی هست.
ولی انجام چندکار ساده و پایه و حتی یه چیزی که برای بعضی کاربردها بشه ازش استفادهء عملی هم کرد چندان دشوار نیست.

و اینکه در مورد اپ تی تی پی 1.1 تو ضیحات حداقل برای من که تازه کارم خیلی خوب بود ولی مختصر و من دقیق نفهمیدم کجا استفاده میشه و روشش به صورت دقیق چیه(مثل شکستن جواب و...)؟کدوم توضیحات؟ کجا؟ از کدام منبع؟

اصلا مرورگر از هید چه موقع استفاده میکنه مگه میشه مه به عنوان کاربر درخواست یک صفحه رو بدیم و نخواهیم بدنه رو ببینیم ؟اولا لزوما منظور مرورگر یا فقط مرورگر نیست. خیلی نرم افزارها و پروتکل ها با HTTP سروکار دارن.
دوما دربارهء کاربردش بطور مثال RFC خود پروتکل میگه:

This method is often used for testing hypertext links for validity, accessibility, and recent modification.
ترجمه: این متد اغلب برای آزمایش لینک های ابرمتن برای اعتبار، accessibility، و تغییریافتگی جدید استفاده میشود.
البته این متن اولیهء خود پروتکل هست در زمان نوشته شدن خودش؛ ممکنه بعدها کاربردهای دیگری هم پیدا کرده باشه.

اصلا هدر ها رو کاربر میخواد چیکار؟یکی بود یکی نبود... تازه صفحهء اول قصه هستی که :لبخند:

و اینکه در مورد روش های درگر مثل پست و ... من اصلا چیزی نفهمیدهدرگر چیه؟ :متفکر:

در واقع هنوز نمیدونم با سی جی آی باید چی کار کنم اصلا چیه آیا به درد من میخوره؟CGI رو میخوای چکار؟ یعنی میخوای وب سرورت قابلیت CGI هم داشته باشه؟

و چون من انگلیسی خوبی ندارم نیاز به اطلاعات فارسی و در صورت لزوم اطلاعات زبان اصلی دارم فارسی؟!
فارسی واسه ساده تر و کوچکتر از این هم سراغ ندارم.
ضمنا اگر بخوای کاری در سطح جدی بکنی در این زمینه، اصلا نباید چنین حرفی بزنی. وقتی زدی یعنی بهتره ولش کنی، چون معلوم میشه خیلی از مرحله پرتی و عظمت قضیه رو متوجه نشدی.
زبان اصلی هم اینه: http://www.ietf.org/rfc/rfc2616.txt
البته به شرط اینکه تا اینجای راه رو اومده باشی که در اینصورت باید بگیم خدا قوت :تشویق:

البته بازم میگم درست کردن یه چیز ساده و محدود کار مشکلی نیست، ولی پیاده سازی یک صدم کل پروتکل و یک وب سرور واقعی هم نمیشه.

mammad_asir
چهارشنبه 16 آذر 1390, 08:29 صبح
سلام
بابا ایول از امیدت!
من که نخواستم یه ساله آپاچی بنویسم !
درسته منم میخوام گام به گام پیش برم . البته من آموزش گروه کروز رو میگم که خوندم.
مثلا در مورد سیجی آی فرض کن یک صفحه html دارم که دوتا ورودی (تکس باکس) از کابر میگیره و اونا رو داخل یک صفحه دیگه میبره (result.php)حالا داخل این صفحه من مقدار اونا رو مثلا نشون میدم حال چطور میتونم اینا رو نشون بدم و تک اچ تی ام ال رو واسه مرورگر بفرستم فرض کن مرورگر (تل نت)با زدن دکه ok در صفحه اول همچین درخواستی رو فرستاده
GET /result.php?Fname=mohammad&Lname=gh HTTP/1.1
host:localhost:80
حال قسمت مربوط به کد php با کامپایلر php ترجمه میشه و به تگ اچ تی ام ال تبدیل میشه درسته؟ حال من چطور این تگ های تولید شده رو به مرورگر با برنامه سیشارپ بفرستم؟
دوما بر فرض ما wamp نصب دارم وقتی با تلنت همچین در خواستی میدم جواب نمیده؟؟؟؟چرا؟؟؟

eshpilen
چهارشنبه 16 آذر 1390, 12:06 عصر
درسته منم میخوام گام به گام پیش برم . البته من آموزش گروه کروز رو میگم که خوندم.
کروز؟ هان کیه کجا؟! :لبخند:
من نمیشناسم.

حالا داخل این صفحه من مقدار اونا رو مثلا نشون میدم حال چطور میتونم اینا رو نشون بدم و تک اچ تی ام ال رو واسه مرورگر بفرستم
خب مگه سوکت نداری؟ هرچی میخوای send میکنی دیگه.

حال قسمت مربوط به کد php با کامپایلر php ترجمه میشه و به تگ اچ تی ام ال تبدیل میشه درسته؟ حال من چطور این تگ های تولید شده رو به مرورگر با برنامه سیشارپ بفرستم؟
منظورت اینه چطور این تگها رو از کامپایلر PHP بگیری؟
کامپایلر هم نه و مفسر.

ضمنا این تالار چه ربطی داره به سی شارپ؟

mammad_asir
پنج شنبه 17 آذر 1390, 22:18 عصر
سلام
از اینکه این تایپیک رو پیگیری میکنی متشکرم

کروز؟ هان کیه کجا؟
یک فایل 25 صفحه برای آشنایی بود

خب مگه سوکت نداری؟ هرچی میخوای send میکنی دیگه.

منظورت اینه چطور این تگها رو از کامپایلر PHP بگیری؟
کامپایلر هم نه و مفسر.

آره فرض دو مقدار ورودی در دستور get من اومده من میخوام با توجه به این ورودی ها دستور php کامپایل بشه ؟ و خروجی رو به صوری تک html بگیرم؟ فکر کنم سوالم کمی ناشیانه است ولی چند روزه در گیرشم
متشکر از کمکتون

mammad_asir
پنج شنبه 17 آذر 1390, 22:30 عصر
سیستم هنگ کرد نقل قول ها تو هم افتاد