ورود

View Full Version : درج رکورد در یک سطر خاص

marvan.y
یک شنبه 13 آذر 1390, 23:09 عصر
وقتی با دستور insert یک رکورد را درج میکنیم اون رکورد به انتهای جدول اضافه میشه حالا اگه بخوام رکوردم به انتهای جدول اضافه نشه جیکار کنم؟مثلا به اول یا به وسط یا به یه جای خاص از جدولم اضافه بشه.مرسی

linux
یک شنبه 13 آذر 1390, 23:27 عصر
وقتی با دستور insert یک رکورد را درج میکنیم اون رکورد به انتهای جدول اضافه میشه حالا اگه بخوام رکوردم به انتهای جدول اضافه نشه جیکار کنم؟مثلا به اول یا به وسط یا به یه جای خاص از جدولم اضافه بشه.مرسی
چه اهمیتی دارد که رکورد در کجا جدول درج شده باشد؟

marvan.y
دوشنبه 14 آذر 1390, 21:49 عصر
اگه اهمیت نداشت که نمیپرسیدم.مرسی

in_chand_nafar
دوشنبه 14 آذر 1390, 23:21 عصر
شما بهتر دنبال اين باشي كه با مرتب سازي اطلاعات را به شكلي كه دلت مي خواهد به كاربر نشون بدهي يكمي هم در مورد سناريوي خودت توضيح بده تا بيشتر و بهتر راهنمايي بشي
در ضمن كليد مرتب سازي اطلاعات شما بر عهده كلاستر ايندكس است و در جدول شما به احتمال خيلي زياد كلاستر ايندكستان همان Primary Key تون تشريف دارد
ترجيحاً سناريوي خودتون رو شرح بدهيد
موفق و مويد باشيد

marvan.y
سه شنبه 15 آذر 1390, 15:53 عصر
شما بهتر دنبال اين باشي كه با مرتب سازي اطلاعات را به شكلي كه دلت مي خواهد به كاربر نشون بدهي يكمي هم در مورد سناريوي خودت توضيح بده تا بيشتر و بهتر راهنمايي بشي
در ضمن كليد مرتب سازي اطلاعات شما بر عهده كلاستر ايندكس است و در جدول شما به احتمال خيلي زياد كلاستر ايندكستان همان Primary Key تون تشريف دارد
ترجيحاً سناريوي خودتون رو شرح بدهيد
موفق و مويد باشيد

مرسی از دوستای خوبم بابت جواب.من یه وبسایت ساده طراحی کردم واسه استادم اونم دید از هیچیش نمیتونه ایراد بگیره گیر داد به اینکه چجوری وقتی کسی میاد ثبت نام میکنه رکوردش به آخر پایگاه داده اضافه نشه به جای دیگه مثلا به ردیف دهم اضافه بشه.من فقط دستورات ساده و اولیه sql رو بلدم.اگه میشه بهم کامل بگین چجوری انجام بدم ممنووووووووووووووووووووون

یوسف زالی
سه شنبه 15 آذر 1390, 17:51 عصر
دوستان تاپیک تکراری هست.
لطفا اون یکی رو برای جواب انتخاب کنبد.