View Full Version : سوال:درج رکورد در یک سطر خاص
marvan.y
دوشنبه 14 آذر 1390, 21:58 عصر
وقتی با دستور insert یک رکورد را درج میکنیم اون رکورد به انتهای جدول اضافه میشه حالا اگه بخوام رکوردم به انتهای جدول اضافه نشه جیکار کنم؟مثلا به اول یا به وسط یا به یه جای خاص از جدولم اضافه بشه.کسی هست بتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:عصبانی++::عصب نی++:
مرسییییییییییییییییی
tazarvmmr
سه شنبه 15 آذر 1390, 00:31 صبح
خوب حقیقتش من نمیدونم چرا این کار رو میخوای انجام بدی، ولی راهی که به نظرم میرسه سادست
فرض کن شما میخوای جایی که الان ردیف دهم هست رو بدی به یک ردیف جدید و ردیف دهم به بعد رو بندازی یک ردیف پایینتر! اگه در نظر بگیریم شما با فیلد ID مثلا شماره ردیف رو نگه میداری و البته این فیلد Auto Identity هم تعریف نشده میتونی اینکارو بکنی.
Update tableName Set Id +=1 Where Id >= 10
Insert into TableName (Id , ....) Values (10, ...)
جای نقطه چین ها اسم بقیه فیلدها میاد و جای TableName هم اسم جدولت میاد(البته مطمعنم که ایناشو میدونی دیگه) ولی هنوزم متوجه نشدم چرا میخوای اینکارو بکنی.
یوسف زالی
سه شنبه 15 آذر 1390, 04:14 صبح
سلام.
این روش وحشتناکیه.
بهترین کار استفاده از order هست.
کافیه سلکتتون رو روی فیلدی مثل زمان درج مرتب کنید.
tazarvmmr
سه شنبه 15 آذر 1390, 11:52 صبح
سلام
منم قبول دارم که این روش وحشتناکه، ولی گمون میکنم ایشون این روش رو احتمالا نمیخواد اجرا کنه! بیشتر به نظرم شبیه یک سوال اومد که بعضی از اساتید طرح میکنن. دیگه استفاده از Order by فکر میکنم مقدماتی ترین در این زبان باشه
marvan.y
سه شنبه 15 آذر 1390, 15:47 عصر
مرسی از دوستای خوبم بابت جواب.من یه وبسایت ساده طراحی کردم واسه استادم اونم دید از هیچیش نمیتونه ایراد بگیره گیر داد به اینکه چجوری وقتی کسی میاد ثبت نام میکنه رکوردش به آخر پایگاه داده اضافه نشه به جای دیگه مثلا به ردیف دهم اضافه بشه.من فقط دستورات ساده و اولیه sql رو بلدم.اگه میشه بهم کامل بگین چجوری از این order by که میگین استفاده کنم ممنووووووووووووووووووووون
tazarvmmr
سه شنبه 15 آذر 1390, 16:00 عصر
خوب، این Order by در مورد درج کاری انجام نمیده! شما فقط میتونین بر اساس یک یا چند فیلد در زمان نمایش ردیفها رو مرتب کنید. مثلا اگر آخر کوئری بنویسید Order by Id به شرطی که Id اسم یک ستون باشه اونوقت نمایش ردیفها بر اساس Id مرتب شده مثلا از یک شروع میشه و به ترتیب پشت هم قرار میگیره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.