ورود

View Full Version : سوال: کسی میدونه این سایت از چه کامپوننتی استفاده کرده؟

behzad1367
سه شنبه 15 آذر 1390, 13:40 عصر
سلام.میخام بدونم این سایت با چه کامپوننتی ساخته شده:
http://themeforest.net/item/vcard3-unique-and-professional-vcard-template/full_screen_preview/98591?ref=PauliusR&clickthrough_id=37622295&redirect_back=true
منظورم اون حالت کشویی بودن صفحاتشه

meisam3322
سه شنبه 15 آذر 1390, 15:00 عصر
سلام،

سایت مذکور از JQuery استفاده کرده. اگه سورس سایت رو نگاه بندازی میبنی که از این :

<script type="text/javascript" src="/javascripts/jquery-1.7.0.min.js"></script>

استفاده کرده

behzad1367
سه شنبه 15 آذر 1390, 16:19 عصر
داداش ممنون که جواب دادی.ولی خودم میدونم از آژاکس و جی کویری استفاده کرده.ولی فکر نمیکنم بصورت کدنویسی خودش این کار رو کرده باشه.منظورم از یک کامپوننت پیش ساخته بود.از په کامپوننتی؟

Saman Hashemi
چهارشنبه 16 آذر 1390, 08:10 صبح
اگه خوب به سورس صفحه دقت کنی همه چیز مشخص از یه سری پلاگین jQuery استفاده کرده...!
<!-- ////////////////////////////////// -->

<!-- // Start Stylesheets // -->

<link href="css/style.css" type="text/css" rel="stylesheet" />

<link href="css/slimbox2.css" type="text/css" rel="stylesheet" />

<!-- // Javascript Files // -->

<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.4.2.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="js/cufon-yui.js"></script>

<script type="text/javascript" src="js/Rockwell_400-Rockwell_700-Rockwell_italic_400.font.js"></script>

<script type="text/javascript">

Cufon.replace('h1') ('h2') ('h3') ('h4') ('h5') ('h6')

</script>

<script type="text/javascript" src="js/jquery.cycle.all.min.js"></script>

$(function() {

$('#maincontent').cycle({

fx: 'shuffle', // You can choose effect do you like, for reference : http://www.malsup.com/jquery/cycle/browser.html

delay:-4000,

timeout: 0,

shuffle: {

top:-50,

left:-650

},

pager: '#nav',

cleartype:!$.support.opacity, // true if clearType corrections should be applied (for IE)

cleartypeNoBg:true, // set to true to disable extra cleartype fixing (leave false to force background color setting on slides)

pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) {

// return sel string for existing anchor

return '#nav li:eq(' + (idx) + ') a';

}

});

});

</script>

$(function(){

$('#work').cycle({

timeout: 0, // milliseconds between slide transitions (0 to disable auto advance)

fx: 'fade', // choose your transition type, ex: fade, scrollUp, shuffle, etc...

next: '#next',

prev: '#prev',

cleartype:!$.support.opacity, // true if clearType corrections should be applied (for IE)

cleartypeNoBg:true // set to true to disable extra cleartype fixing (leave false to force background color setting on slides)

});

});

</script>

behzad1367
چهارشنبه 16 آذر 1390, 09:45 صبح
ممنون.حالا به نظر شما من اگه بخام عین همون سایت رو بسازم.چطور باید کار کنم؟ مثلا وقتی روی منوی درباره ما کلیک شد صفحه اون بیاد روی صفحات دیگه

battak
سه شنبه 06 دی 1390, 20:30 عصر
همانطور که Saman Hashemi گفتند از جی کوئری استفاده شده وشما اگه بتونین سورس برنامه رو با ذخیره کردن کل سایت بدست بیارید تمام اسکریپتها و استایل شیت هارو میتونین داشته باشید و ازشون استفاده کنید.

maryamm_20
چهارشنبه 07 دی 1390, 22:42 عصر
سلام
قبلا سوالی در مورد این سایت پرسیده بودن
منم یک نمونه با عملکرد مشابهی درست کردم،مجددا ضمیمه می کنم

موفق باشید!

maryamm_20
چهارشنبه 07 دی 1390, 22:47 عصر
حالت کشویش و با تابع animate خود jquery و خاصیت z-index cssT می تونیم شبیه سازی کنیم ...

ravand
پنج شنبه 08 دی 1390, 08:26 صبح
حالت کشویش و با تابع animate خود jquery و خاصیت z-index cssT می تونیم شبیه سازی کنیم ...

آخرش مشكل دكمه رو كه بهتون گفتم حل نكرديد؟ :لبخند: اين دكمه اش درست پيدا نيست!

maryamm_20
پنج شنبه 08 دی 1390, 20:33 عصر
رو IE ver پایین می بینییید ،IE رو update کنید درست می شه چون دقیقا روی IE 6 همین طور که می گید نشون میده....
میشه سورس و رو باز ویرایش کرد اما ما که طراح وب هستیم بهتر IE رو به روز کنیم ;)
.
شما اگر نکته رو دیدید که روی ]IE های 7 به پایین هم درست اجرا بشه ممنون میشم بگید هرچند که دیگه قابل اهمیت نیست ;)

ravand
پنج شنبه 08 دی 1390, 21:57 عصر
رو IE ver پایین می بینییید ،IE رو update کنید درست می شه چون دقیقا روی IE 6 همین طور که می گید نشون میده....
میشه سورس و رو باز ویرایش کرد اما ما که طراح وب هستیم بهتر IE رو به روز کنیم ;)
.
شما اگر نکته رو دیدید که روی ]IE های 7 به پایین هم درست اجرا بشه ممنون میشم بگید هرچند که دیگه قابل اهمیت نیست ;)

:لبخند:
من قالب شما رو با IE8 فايرفاكس 8 . اپرا 11.60 تست كردم همين مشكل رو داشت. براي اينكه بدونيد نسخه ي يه مرورگر چيه البته در اكسپلورر دكمه ي F1 رو بزنيد. بقيه ي مرورگر ها يه سري به help بزنيد.
متشكرم