ورود

View Full Version : سوال: خواندن اطلاعات از Web browser

hasht.rood
چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:36 عصر
خواندن اطلاعات از Web browser

سلام ، می دونید که رذ‎ یک ابزار به نام web browser داره که ما می تونیم یک صفحه وب یا کد html خودمون را داخلش نمایش بدیم ،
حالا سوال من اینه که آیا میشه کاری کرد که این اظلاعات را از web browser هم خوند و وارد فرم خودمون کنیم ؟ مثلا فرض بگیریم یک فرم وب را در WEB BROWSER داریم نمایش میدیم ، میشه اظلاعات پر شده در این فرم را با برنامه نوشته شده ای که در داخل آن از WEB BROWSER وحود دارد خواند؟
مثلا متن داخل فيلد يوزر رو به text1 انتقال داد ؟

just4froum
چهارشنبه 16 آذر 1390, 19:42 عصر
بله به سادگی قابل انجام است :

Text1.Text = web.Document.All("Text Id").Value

hasht.rood
چهارشنبه 16 آذر 1390, 21:37 عصر
شما اين كد رو ببينين: <h1 class="mf_dI mf_Hblack mf_vmi"> Blabla</h1>

اينم سورس برنامه

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
MsgBox(WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("h1").Cast(Of HtmlElement) _
.FirstOrDefault(Function(el) el.GetAttribute("className") = "mf_dI mf_Hblack mf_vmi").InnerText)
End Sub

كسي ميتونه طرز استفاده از اين سورس رو بگه ؟

ameri110
پنج شنبه 17 آذر 1390, 11:48 صبح
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
MsgBox(WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("h1").Cast(Of HtmlElement) _ .FirstOrDefault(Function(el) el.GetAttribute("className") = "mf_dI mf_Hblack mf_vmi").InnerText)
End Sub

ببین این کار میکنه

_behnam_
پنج شنبه 17 آذر 1390, 12:25 عصر
اگه بشه فکر کنم اینجوری یا یه چیزی تو این مایها
اما اگه صفحه رو میزاشتی بهتر میشد کمک کرد
MsgBox WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("h1").el.GetAttribute("mf_dI mf_Hblack mf_vmi")

elimiz
پنج شنبه 17 آذر 1390, 14:51 عصر
كار نميكنه داداش.
ميشه يه نمونه سورس كامل بزارين ؟
ممنون ميشم

just4froum
پنج شنبه 17 آذر 1390, 18:11 عصر
با سلام

بفرمایید اینم سورس که هر اطلاعاتی در قسمت username و password جیمیل بزنید در تکست زیر می نویسی

78885

elimiz
پنج شنبه 17 آذر 1390, 23:36 عصر
سلام دوست گرامي. اسن سورسي رو كه گذاشتين خود بنده نوشتم و در سايت قرار دادم. user من بن شده برا همين يه يوزر جديد create كردم
در ضمن تاپيك رو خوب بخونيد تا متوجه بشيد

just4froum
جمعه 18 آذر 1390, 10:57 صبح
مثلا فرض بگیریم یک فرم وب را در WEB BROWSER داریم نمایش میدیم ، میشه اظلاعات پر شده در این فرم را با برنامه نوشته شده ای که در داخل آن از WEB BROWSER وحود دارد خواند؟
مثلا متن داخل فيلد يوزر رو به text1 انتقال داد ؟

میشه بگید این سوال چه منظور دیگه ای داره که من اشتباه متوجه شدم ؟؟؟

در مورد سورس هم اونو خودم نوشتم که البته خیلی چیز ها هم از همین سایت یاد گرفتم شایدم از سورس شما اینو یاد گرفتم :قهقهه::قهقهه::قهقهه: