View Full Version : self learning!
nazanin_z
چهارشنبه 16 آذر 1390, 22:05 عصر
سلام....
برای سی شارپ کلاس رفتم و هزینه کردم اما هیچی یاد نگرفتم!
بعد کلاس خودم رفتم دنبالش و پراکنده خیلی چیزا یاد گرفتم ...
مرجع و منبع درست حسابی هم که وجود نداره! چجوری میتونم بدون کلاس خوب و منظم سی شارپ یا sql یا وب رو یاد بگیرم؟
مقاله هایی که تو اینترنت هست رو سرچ میکنم اما بازم اکثرا copy .... paste اند .
به نظرتون بدون کلاس ادامه بدم میتونم موفق باشم یا بهتره کلاس برم؟
amir-yeketaz
چهارشنبه 16 آذر 1390, 23:48 عصر
سلام ...
بستگی به طرز یادگیریتون داره ...
1-بعضیا حال میکنن که یه استادی بیاد براشون بگه چی به چیه و قشنگ گوش بدنو یاد بگیرن ...
2-بعضیام که خودشون کتاب و مقاله میخوننو (Self learning!)
از فواید حالت اول :
- بهترین خوبیش اینه که طول دوره ی یادگیری کمتره (بسته به دوره و استاد و ...)
- معمولا ترفندهای خوبی یاد میگیرین :لبخند:(که بازم بسته به دوره و استاد و ...)
- پیچوندن داره :قهقهه:
خوب حالت دوم که بنده خیلی روش تکیه دارم اینه که خودتون مستقل ، با کتاب و مقاله یاد بگیرین ...
به نظر من یه برنامه نویس باید خودشو به این حالت وقف بده !
چرا؟!
چون همیشه استاد در دسترس نیست!
چون همیشه رفرنس دارین!
چون مجبورین فسفر بسوزین تا یاد بگیرین! که اکثرا باعث میشه بهتر و مفهومی تر یاد بگیرین
چون قدرت جستجو کردن و کنجکاویتونو خیلی بالاتر میبره (که برای هر برنامه نویس خوبی لازمه!)
چون ...
مرجع و منبع درست حسابی هم که وجود نداره!!!!
منظورتونو متوجه نمیشم ... تا اونجایی که میدونم الان دیگه فکر نکنم هیچ زبان برنامه نویسی به اندازه ی سی شارپ تو کشور ما منبع و مرجع داشته باشه!!!
پیشنهاد من به شما اینه که :
سعی کنید از یه کتاب شروع کنین (فرضا کتاب محمد هاشمیان!(هر چند که ...)) و تا آخرش بخونین و قشنگ یاد بگیرین
تمرین کنین ... هر جا که دیدین هر کاری میکنین یاد نمیگیرین یا گوگل کنین در مورد مطلب یا در تالارهای گفتگو مثه اینجا سوالتنو مطرح کنین ... باز اگه دیدین مطلب براتون گنگه ردش کنین! شاید جوابتونو در صفحه های بعدی گرفتین!(شایدم در کتاب های بعدی :لبخند: )
غصه نخورین اگه میبینین خیلی دیر یاد میگیرین ... اول هر کاری سخته!!! ... ولی بعد که تو ریل افتادین میبینین که تو 2 هفته یه کتابو تموم میکنین :لبخند:
موفق باشید ...
یا علی ...
M0TR!X
پنج شنبه 17 آذر 1390, 02:25 صبح
سلام.
منم با دوستمون موفقم !
یار تنهایی های من کتاب بوده و هست ! من با استاد حال نمیکنم :d نمیدونم چرا . اولش سخته ولی یه مدت بعد درست میشه ! برای هر چیزی یه کتاب بخر. کتاب کلا یه چیزه خوبیه !
یار مهربان من ! :d
Felony
پنج شنبه 17 آذر 1390, 12:00 عصر
بع عنوان تجربه هم از من این ها رو داشته باش :
1- قبل از هر چیز زبانتو قوی کن .
2- سعی کن فقط منابع زبان اصلی رو دنبال کنی ( خیلی به این مورد اهمیت بده ) .
3- هیچ استادی در برنامه نویسی نمیتونه جای Self Learning رو بگیره .
4- صبح تا شب ؛ شب تا صبح کد بزن ، کدهای کثیف جوجه برنامه نویس ها رو بخون ، کدهای تمیز برنامه نویس های درست و جسابی رو بخون و سعی کن مثل اون ها کد بزنی .
nazanin_z
پنج شنبه 17 آذر 1390, 13:52 عصر
ممنون از همه دوستای خوبم.
کتابای زبان اصلی رو کجا میتونم گیر بیارم ... نسخه های جدیدشو ... البته بجز اینترنت
چون حتی تو نمایشگاه کتاب خیلی دنبال کتاب بودم(برای سی شارپ) اما زیان اصلی که ندیدم و کلا یه کتاب هاشمیان بود به درد میخورد!
از سایت هاشونم هم استفاده میکنم .... اما کتاب راحت ترم.
مهران رسا
دوشنبه 21 آذر 1390, 10:30 صبح
به نظر من یه چیزی مثله برنامه نویسی رو باید به روش خودت مطالعه کنی، تمرین کنی و یاد بگیری. اما داشتن یه استاد متخصص و متواضع هم خالی از لطف نیست.
کتابای زبان اصلی رو کجا میتونم گیر بیارم ... نسخه های جدیدشو ... البته بجز اینترنت
پیشنهاد میکنم اگه انگلیسیتون در حد عالی نیست، همون فارسی رو گیر بیارید و بخونید. موقع خوندن کتابای لاتین، 40-50 درصد از انرژیت صرف ترجمه کردن و درک صحیح جملات میشه.
hossein71
دوشنبه 21 آذر 1390, 11:09 صبح
سلام
سایتهای زیر کتاب و فیلمهای آموزشی خوبی برای یادگیری برنامه نویسی دارند میتونید دانلود کنید.
www.aghazeh.com (http://www.aghazeh.com)
www.videolectures.net (http://videolectures.net)
eshpilen
دوشنبه 21 آذر 1390, 11:39 صبح
پیشنهاد میکنم اگه انگلیسیتون در حد عالی نیست، همون فارسی رو گیر بیارید و بخونید. موقع خوندن کتابای لاتین، 40-50 درصد از انرژیت صرف ترجمه کردن و درک صحیح جملات میشه.
خب عزیزم باید همین کار رو بکنه و زبان لازمش رو همینطوری یاد بگیره دیگه.
فقط هم ترجمه و درک صرف نه، باید در این حین سعی کنه معنی لغات رو هم حفظ کنه.
تا وقتی وقت و انرژی زیادی رو صرف این کار نکنه که در این زمینه با سرعت کافی و بقدر کافی پیشرفت نمیکنه.
بهترین موقع برای یادگیری هم همون موقع خوندن مطالب هست. به این شکل مرتبط ترین چیزها و مورد نیازترین چیزها رو هم اول یاد میگیره.
بنده تا چند سال 50 درصد وقت و انرژیم روی همین کار صرف میشد. در حین خوندن کلی معنی لغت حفظ میکردم و سعی میکردم جمله بندی ها و ساختار و معنای عبارات رو بخاطر بسپارم. از هر یک صفحه گاهی اینقدر لغت جدید درمیامد که در طول چند روز چند بار حفظ و مرور میکردم.
یادگیری برنامه نویسی بدون یادگیری زبان که نمیشه. اگر زبان خوب نباشه کیفیت و کمیت یادگیری هم به میزان قابل توجهی پایین میاد. اصلا میشه گفت نصف میشه یا حتی کمتر.
شما خودت زبانت چطوریه و چطور یاد گرفتی مگه؟ شاید از خیلی وقت پیش روش کار میکردی یا کلاس میرفتی.
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 21 آذر 1390, 15:09 عصر
سلام .
به نظر من این گفتگو های ما خیلی کلی هست . کتاب بخون ... ( این طبیعیه اما ... )
من چند سال پیش یه دوره mcse و ccna رو برای آشنایی رفتم . کتابهاشون بسیار قطوره . کی می تونه بشینه تو خونه و اونها رو بخونه ؟ اگر خط کش نزدیکتون هست قطر هشت سانت رو براش فرض کنید . و چندین جلد اونجوری ...
کی می تونه بشینه اون و بخونه اونم در شرایطی که زبان نمی دونه ؟
همه کتاب ها رو نمیشه از اول خوند چون جنبه مرجع دارن و شما برای مباحثی که سوال داری بهشون رجوع می کنی ...
مشکل نو آموز اینه که یه خط روشن و یه الگوی مشخص برای یاد گیری نداره . خب سی شارپ بخونم اما از کجا ؟ SQL SERVR و چطور کار کنم ؟ کی WPF کار کنم ؟
اصلا چه کاری انجام بدم ؟ با بانک کار کنم ؟ غیر از بانک دیگه چیکار کنم ؟
بهترین راه برای پاسخ به این سوالات مراجعه خط سیر آموزشی خود مایکروسافت هست . یعنی دوره کامل برنامه نویسی مایکروسافت . از ابتدا و از تحلیل بانک باهات کار کنن تا پیاده سازی و asp.net و ...
در حین دوره تمرین کن . وقتی هم تموم شد می دونی کجای کار هستی و چطور باید ادامه بدی . چه مباحثی رو باید بری تکمیل کنی . و ...
بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 21 آذر 1390, 15:18 عصر
یکی دیگه از مشکلات ما نبود آموزش های آنلاین هست .
دیگه کی دوره ایی مونده دانشجو از اون سر ایران بیاد تهران . یه آدرس دست بگیره اونم آیا بتونه با مترو بره یا گیر دلال های ترمینال بیوفته . پرسان پرسان که آقا مثلا این دفتر برنامه نویس کجاست ؟
بعد بشینه برای سه ساعت کلاس !
اونوقت دوباره بیاد شهرستان ... تا هفته بعد ...
واقعا دوره اش مونده ؟
یه جایی می خوندم آموزش آنلاین MBA . سه میلیون تومن . مگر چه امکاناتی دارن که ما نداریم ؟ من دمو ایی ازش دیدم با یه مسنجر داشت درس میداد ... اساتید ایرانی اما مرکز مالزی !
نمی خوایم یه کاری در این زمینه ها انجام بدیم ؟
من تصمیم گرفتم پیشنهادشون به مسولین سایت خودمون بدم ( برنامه نویس ) . اگر این امکانات فراهم بشه ( که شدنش میشه اما کارآفرینی می خواد که ما سراغش نمیریم مگر اینکه باب بشه ! حرف در این مورد زیاد دارم بزنم ... ) . دانشجویان یه خط ADSL و دارن . اما نمی تونن برای چند ساعت کلاس بیان تهران .
mr-adler
سه شنبه 22 آذر 1390, 01:13 صبح
یادگیری برنامه نویسی بدون یادگیری زبان که نمیشه. اگر زبان خوب نباشه کیفیت و کمیت یادگیری هم به میزان قابل توجهی پایین میاد. اصلا میشه گفت نصف میشه یا حتی کمتر.
یه جمله جالب خوندم گفتم و اونم جمله بالاست!
self learning!=تلاش+زبان(البته منظورم کله پاچه نیست!)+انگیزه+و باز هم تلاش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.